Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

TEO am luattttttt...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

rushinika.....rushinika...pe pag.3?????

am trecut sa va salut...si sa va spun ca sunt in z24 si astept...
simptome am ..greturi..nu suport mirosul de tutun..hi..hi..tocami io..etc..etc..
sper in continuare...sa vedem ce'o fii..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Liana
Am sa-ti dau o prajitura si vreau sa-mi aduci II cand ne-om intalni ...ca de nu..vai de "pelea"ta de drak..

Edit:Scrisesem-draq

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna fetelor , dragelor !
Inca din primele randuri tin sa o felicit pe Mami-Flori...FELICITARI ...din tot sufletul , ma bucur enorm ptr reusita ta , bunul D-zeu te-a ajutat si a ascultat rugaciunile fetitei tale si sa dea Doamne-Doamne sa fie bine pana la capat , sa ai o sarcina super usoara si sa aduci pe lume un copil sanatos care sa-ti umple inima de fericire ! Jos palaria , ai un suflet mare , sa te gandesti in continuare la adoptie ! Ma inclin in fata ta , esti o adevarata Doamna...pupici dulci tie si fetitei tale si multa sanatate ! Bafta la servici si-ti doresc sa ai o "sefa" sufletista , si sigur te va intelege nu-ti fa griji , totul va fi ok ! Lasa grijile la o parte Sa fie-ntr-un ceas buuuun !
Youpiiiii feteloooor , ce spuneti de mana lui Thea ? E chiar ca...prea de tot , nu-i asa ? Asta-i a-2-a oara cand se intampla , iar cum spune frantzuzul : "nicioadata 2 fara 3"...asa ca...CINE URMEAZA...???? Bravo Thea si Liana care a fost cu ideea listutei , e supeeeeeeer ! Pacat ca nu ma pot numara si eu printre pacientele Dr.Moisa , cu toate ca sunt si eu superoptimista si visatoare...poate chiar si graviduta in curand , cine stie ? Ar fi bine , dar in ultima saptamana mi s-au intamplat numai nazbatii , Alexandre m-a speriat il durea tare in zona apendicitei , fuga cu el la spital , unde noroc ca suspiciunea mea s-a dus destul de repede cand dr. mi-a spus ca are o raceala si de asta-l doare in partea dreapta , unde se gaseste apendicita...uf , bine ca am scapat de data asta ! Antibiotic si un calmant ptr durere si s-a rezolvat problema ... A-2-a zi , sotul a avut un accident la serviciu , si-a rupt mana dreapta (tot cu dreapta aveam de-a face ca si cu al mic , ce coincidenta) , iar acum are mana-n ghips...iar eu maine dimineata am un monitoraj (echo) si o analiza de facut ca sa vedem cum stam cu tratamentul FIV , am terminat aproape toate injectiile , nu-mi raman decat cele de final , dar pana acolo mai e drum lung . V adati seama prin ce trec , mai asta-mi lipsea , dar ce sa-i facem...soarta ! Poate prin 10.02.06 vom trece la punctia ovocitelor s.a.m.d. , de abea astept sa termin ma macina tratamentul si toate aventurile avute cu barbatusii mei nu ma-ncanta deloc !
Tabitha spune-mi si mie poanta cu : "am zis am zis" ca n-o cunosc , sa mai rad si eu , ca demult n-am mai facut-o ...Te si sper ca esti super cu sanatatea si cu optimismul , imi pare rau de trompita ta , sa speram ca daca se prinde bb sa se prinda acolo unde trebuie si sa n-ai SEU , sa stii ca si eu as tenta , nu e asa sigur ce spun dr. de cele mai multe ori gresesc si ei ! Urmeaza-ti instinctul , D-zeu sa te ajute !
Veronici am impresia ca tratamentul nostru seamana f mult , chiar daca nu au aceeasi denumire ! Intr-adevar spre sf. trat. vei merge mai des la echo , iar dupa 2 zile de la punctia ovocitelor se va face transferul embrionar ( apropo's de punctie , in RO. se face anestezie locala ptr interventia asta ?) . Ma bucur ptr tine ca cu ovulatia stai bine si ca ai din abundenta , la mine nu este cazul din pacate . Oricum iti doresc sa ai noroc si sa fie asa cum te astepti tu ! Merci ptr compliment , Alexandre e intr-adevar dragalas , seamana mai mult pe tati , poate ca fratiorul sau surioara imi va semana si mie , oricum mi-e totuna ! Ti-am vazut si eu pozele , esti o fata frumoasa , iar locurile vizitate m-au facut si pe mine sa visez . Numai bine , te si-ti tin pumnii sa ai un rezultat extra in curand !
Madyn n-am stiut ca esti , ma bucur mult si ptr tine , sa te ajute D-zeu sa ai o sarcina super usoara si sa ai un bb sanatos , bravo , felicitari din suflet !!!
Slavmih asteptam testul cu II pe 06.02.... sunt sigura ca va fi...vestea de te si tinem pumniiiiii
Indy draguta , mai e un pic ! Mult curaj iti doresc si ai grija de tine si de Mirciulica , dar n-am inteles de ce trebuie sa nasti prin cezariana ? BB se prezinta cu sezutul ? Ca la mine asa a fost , era prea mare ca sa se mai intoarca si m-au programat ptr cezariana la 8 luni si 1 saptamana !!! Oricum sper sa fie asa cum a fost si la Cata , pregatita ptr cezariana si cu nastere naturala in final , ce frumos , mai rar ptr o prima nastere , mai ales ptr faptul ca n-a durat atat de mult din cate-am inteles eu dar cu atat mai bine ! Ce frumos martisor vei primi , ma bucur ptr tine ! dulci pe burticuta si pe obrajorii tai de viitoare mamicuta curajoasa in devenire !
Cata multumesc ptr incurajari , chiar ca am nevoie in perioada asta atat de dificila ! Sa-ti traiasca printesuca ta cea dulce , of Doamne ca-mi vine s-o manc nu alta , de frumusica , Doamne , Doamne , ptiu pe ea ca frumoasa tare mai e , si cred ca si incepe sa-ti semene e o mandrete , ce mai ? Bravo , ai un lapte minunat de buuuuuun , a luat bine in greutate , pe la 6 luni trebuie sa dubleze greutatea pe care a avut-o la nastere , daca am inteles bine a avut 3,200g. ? Deci 6,400g.! Un dulce si sa cresteti mari si sanatoase !
Fetelor , ma duc si eu la culcare ca-s franta de oboseala , maine voi reveni cu detalii despre starea mea hormonala , sper sa reveniti cu vesti super buuuuune ! Numai bine si o saptamana cu multe roade buuuune , un la fiecare cu mult drag !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Liliana sper ca, in urma tratamentului sa scapi de ureaplasma si sa poti incepe tratamentul pentru FIV. E bine ca te-ai gandit sa recuperezi cu mancarea pentru ca procedura FIV sa te gaseasca in putere.
Aileene imi pare rau ca barbateii tai au probleme si acum trebuie sa iti faci griji si pentru ei. Mai este putin pana la punctie si sper sa fie totul bine.
Slavmih haide cu testul pozitiv sa te trec pe listuta!
Liana imi dai emotii! Poate ne faci o surpriza spre sfarsitul saptamanii. Da Doamne!
Rami, Oana cand mergeti la monitorizare?
pentru moisici si o saptamana buna!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Imi bag si eu nasul un pic pe aici! Ma poate ajuta cineva cu nr. de tel. al Dnei. Dr.Moisa de la cabinet?...si dansa se ocupa si de FIV la Giulesti?(eu de la voi am inteles ca face doar IA)Va rog nu ma ocoliti!!!PUPICI tuturor aspirantelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna fetelor,
eu sunt suparata sambata au venit uratii.
Trebuie sa trec de acest moment dar acum am toate corabiile scufundate.
M-am hotarat de luna asta sa fac din nou tratament naturist iar cand vin in Bucuresti sa fac si analizele de toxoplasmoza .....
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Slavmih stiu cat dor infrangerile, mai ales ca eu tocmai imi ling ranile dupa a treia inseminare esuata.
Dar lucrul care ma tine la suprafata zilele acestea este gandul ca RAZBOIUL inca nu este pierdut.
Ca de obicei, ma gandesc ce pot sa fac sa cresc sansele, ma concentrez pe alte aspecte ale vietii si imediat vine si o noua ovulatie si o noua sansa.... Deja peste 3 zile voi incepe activitatea.......
Thea M avand in vedere ca luna aceasta ovulez pe stanga, iar pe stanga actiunea se petrece cam in zilele 15-16, ma voi duce la eco prima data in ziua 11 sau 12, adica lunea sau martea viitoare, inca nu sunt foarte sigura in care zi ma voi programa, dar in cateva zile ma hotarasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Slavmih imi pare rau pentru nereusita, dar ai exemple de curaj si optimism printre fete, demne de urmat. Si va veni o noua luna, o noua sansa...
Oana fata optimista! Si succes in activitate.
Antosit nu face FIV, este in echipa de FIV, Marinescu este cel care face procedura, ea se ocupa cu prepararea spermei, iar Cocei este embriologul ( sper ca datele mele sunt exacte). Nr. telefon de la cabinet: 322 19 83, poti sa suni in orice zi ca sa te programezi pentru fiecare marti din saptamana, dupa-masa.

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Indy p burtici si nastere usoara!
Liana si eu am greturi si sani mari si tari...desi am aproape in fiecare luna gravideala la cap...Dar poate ca impreuna...

Mergi la inceput