Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Catalina draga: eu sunt bine, ma refac dupa operatia de laparo, astept sa fac luna viitoare instilatii iar in martie prima IAD. Stau si ma gandesc daca sa risc o SEU pe stanga sau sa am grija sa fac IAD numai cand monitorizez pe dreapta. Eu, daca ar fi dupa mine, as risca. Poate totusi se va prinde in uter, nu e 100% ca va fi pe trompa. Si daca o fi sa fie SEU, scot trompa stanga si raman cu cea dreapta. Mie mi-a zis ca am avur hidrosalpinx stanga. Aveti idee daca prin operatie de reconstructie tubara s-ar putea reface pavilionul trompei, astfel incat riscul de SEU sa fie cat mai mic?

Liana: mai primesti niste de la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nici nu stii moldovencooo cat de bine imi fac...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cu riscul ca voi fi offf topic vreau neaparat sa va scria asta,,,simt io ca asa ar trebuii...

......".desi nevoi si griji te-apasa,
tu nu ingenunchea,ci lupta!
doar cine crede-n el si nu se lasa
din fructul indraznelii se infrupta!
si simti ca in zadar te ostenesti,
dar nu-i asa,e numai o parere,
gandind la maine,simti cum cresti,
dintr-o speranta,daca sorbi putere
si totusi viata e frumosa
si merita sa o traiesti
desii nevoi si griji te'apasa!!!!!"

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Teo, ce fain e cand privesti prima pagina, atatea gravidute zau ca ne mai ridica moralul...da Doamne sa se ia mai repede!

Teo, Madalina, Carmencita, Rami si absolut toate fetele nici nu stiti cat de bine imi face cand va simt asa aproape de sufletul meu... parca imi cititi gandurile si stiti cand am nevoie de o incurajare, de o vorba buna si pt. asta va iube mult, mult de tot!

Mada, e adevarat, nici nu vreau sa ma gandesc ce figura ar face Moisica daca ar vedea gauricile de dupa... oare se pot vedea si la eco? ca altminteri, as avea grija sa nu le vada pe sub...bluza!

Oana, Carmencita va inteleg asa de bine... si pe mine ma rascoleste uneori bucatica aia de om care lipseste din viata noastra, chiar ma gandeam ca daca ar fi trait sarcina, as fi avut un bebic de 5 luni acum... si stiu cate din voi sunt in situatii similare... Dar nu ne dam batute, orice ar fi. Ma rog la D-zeu sa reusiti, iar daca pana in toamna nu se intampla cumva minunea, se va intampla cu siguranta la FIV, veti reusi toate, si Teo, si Aileene si Betica, si Veronici. Doamne ajuta, sa fim optimiste si increzatoare!

Olteanco, multumim ca esti aici sa ne ridici moralul...esti minunata!

Tabi, am un gand foarte special pt. tine si sper din toata inima sa ramai foarte rapid, acum cu 2 trompitze functionale si cu un moral ridicat dupa laparo Si lasa prostiile, ca nu vei face nici o SE, ai inteles?

Cata, ai o scumpete de fetitza, ptiu-ptiu sa nu o deochi! si e aramie mai, a observat bine Carmencita... e o mandrete, ce mai, iar tati e topit, se vede...

Astept sa scap de sesiune si sa ma ocup mai serios de problemele de servici, ca le-am cam dat la spate in ultimele zile...si asa e cam brambureala in per. asta pe la slujba...plecari, schimbari, ca la balamuc

Va tzuc pe toate fara exceptie si sper sa mai apuc sa intru saptamana asta...ca nu pot prea mult fara fetele mele dragi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna dimineata fetelor dragi,
Liana30,rami, thea_msi va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Ramisemne deosebite nu am. Azi sunt in ziua 27 si am emotii este greu sa astepti.
Acum 3 ani am ramas insarcinta ( teste pozitive -dar a fost confirmat de dr.sau prin testul de sange pentru ca am pierdut-o, avort menstrual)In care am pierdut sarcina eram in examene, asa ca doctorul meu din acea perioada a considerat ca a avut loc un avort spontan din cauza stresului. De atunci ma chinui ca sa raman.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Ideea cu listuta a fost a Lianei, dar ea a fost fata draguta si m-a lasat pe mine sa deschid un nou capitol. Carmencita, Oana pe voi va asteptam in mod special sa fiti primele care sa veniti cu vesti bune.Imi pare tare rau ca nu s-a intamplat asa, dar stiu ca sunteti fete optimiste si luptatoare si mergeti mai departe.
Oana, fata frumoasa, este buna strategia ta, pe rand se vor rezolva , cred ca exista un timp pentru toate.
Carmencita pana in toamna cand te-ai hotarat sa faci FIV, mai sunt cate luni de sperante. Poate se va concretiza una din ele.
Rami nu stiu ce analize se fac pentru a determina pH-ul glerei, dar mie mi-a spus ca e posibil ca datorita glerei acide sa fi avut candida si mi-a recomandat spalaturi cu bicarbonat de sodiu, si pentru TPC-ul negativ spunea ca ar fi asta o posibila cauza.
Liana multumim mult pentru versurile atat de potrivite, bune de pus pe rana!
Tabitha cred ca eu mi-as asuma riscul, nimeni nu poate garanta ca va fi sarcina extrauterina pe trompa stanga, dupa cum nu se poate spune sigur ca pe cealalta va fi in regula. Dar nu vor mai fi probleme, iti ajung cate ai avut, nu vei fi tu o graviduta de martie-aprilie?
Amely este normal sa radem impreuna atunci cand ne bucuram, sa incurajam prietena care a avut un esec, nu? Doar acesta este scopul! Sper sa avem mai multe motive de bucurie decat de suparare.
Bety, Liliana, Aileene cum merge procedura?
toate fetele dragute, suntem multe si mi-e teama sa nu uit pe cineva, asa ca va urez o zi buna

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

thea_m: iti multumesc pentru incurajare. eu gandesc in urmatorul fel: daca astept mereu ovulatia pe partea dreapta am sa zicem 50% sanse. In schimb, daca incerc si atunci cand ovulez pe partea stanga or fi ceva riscuri sa fie SEU, dar cu siguranta sunt si sanse sa se prinda acolo unde trebuie. Deci 50% + sa zicem cel putin 20% = 70%. Si chiar de ar fi, Domane fereste, sa fac SEU pe stanga, revin de unde am plecat, adica raman sa astept mereu ovulatia pe dreapta, dar cel putin stiu ca pot sa raman insarcinata, lucru care este f. important pentru mine. Sper sa o conving si pe doctorita sa gandeasca in acest fel.

slavmih: tinem pumnii sa numaram cat mai multe zile de intarziere si apoi sa vina testul cu 2 linute.

Amely: asa zis si eu, ca doar n-o fi drakul asa de negru (Liana, nu a fost nici o aluzie la tine, fata buna si inimoasa). O sa raman insarcinata si nu va fi SEU. Am zis, am zis. (cred ca stiti bancul cu "am zis, am zis" )

Liana: mi-a placut tare poezioara. Iti urez tot binele din lume.

rami73, MOana, carmen.cita, utocatalina: este deja luna februarie, o luna un pic mai scurta in care trebuie sa folosim timpul la maxim. Va pupacesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Slavmih, ce coincidenta, si eu tot in examene eram cand am pierdut sarcina... Desi mi-au zis dr-ii ca nu prea e plauzibil sa fi pierdut din cauza asta, fiindca stresul ar tb. sa fie ff mare ca sa pierzi o sarcina, si ca probabilitatea cea mai mare a fost din cauze genetice. eu totusi imi amintesc si acum cu groaza cum sangeram dupa fiecare examen, parca eram programata... Si ma consumam ingrozitor de fiecare data, daca as fi banuit macar ca exista vreun risc o lasam naibii de sesiune, ca imi ajungea o facultate si un master, mai important era copilul... Eu m-am gandit pe moment e ca din cauza ca am fost racita, desi nu avusesem febra, nu luasem medicamente, deci nu era logic. Dar totul s-a petrecut asa de repede, ca nici nu am apucat sa imi dau seama care e cauza, abia dupa aia m-am gandit ca ar fi putut sa se intample si de la stres...

In fine, ce a fost, a fost... acum privim inainte cu optimism si incredere! Doar asa vom reusi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Hallo, fetele !

Eu, z.27 si astept cu resemnare uratzii, deja au inceput primele pete maronii..., dar mari sperante nici nu imi faceam luna asta, ca sa nu zic nici una !

Carmen.cita, am facut demult analiza anticorpilor antispermatici din sange (la Medicover) si nu am. Cu toate astea, probabil ca ei exista in glera...

Oana , cu testele astea nu prea poti sti sigur, pana nu vin uratzii mai e o sansa, dar oricum, felicitari pentru optimism, asa te vreau ! Sa stii ca si pentru mine munca e principalul mod de a scapa de gandurile negre...

Oana, Carmencita, se pare ca avem aceeasi "strategie", si eu intentionez ca prin septembrie sa fac FIV daca nu reusesc pana atunci. Asa ca vom fi toate candidate la "examenul de facut copii", sau poate vom reusi toate pana atunci, cine stie ?

Oana, si noi ne construim o casuta, deci chiar avem acelasi "program" in vara. Noi de fapt am inceput casa de asta vara, ca am ridicat-o din temelii (si am si demolat alta inainte) iar acum ne pregatim de finisaje. Pentru mine casa asta a fost, alaturi de munca, locul in care am dat tot ce-am avut mai bun, a fost asa, ca o "creatie" personala. La primavara promit sa sadesc si un copacel si mai ramane...ceea ce ne dorim toate atat de mult :

Tabi, nu stiu sincer ce sa-ti spun de reconstructia pavilonului trompei, pe tine ce medic te-a operat ? Cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe el. Eu ti-am spus cum as proceda, as prinde tot ce pot, ca oricum n-as avea nimic de pierdut ! Nu stiu de ce, dar cred ca vei reusi prima dintre noi ! Hai, la treaba, sa te vedem !

Slavmih, hai cu alea II odata !!! Ca am vazut ca si in trecut s-a putut ! Trompele ti le-ai analizat ? Ca sotul am vazut ca e super generos !
Tu esti din Braila, nu ? Sa stii ca am multe rude si vin des acolo, poate ne vedem odata... Acum cativa ani ma plimbam pe faleza si in Gradina Mare, mai exista ?

Amely, Liana, Cata si toate fetele,

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna! Cred ca ma bag ca musca in lapte dar am si eu o nelamurire: Dr. Anca Moisa este una si aceiasi persoana cu Dr.Anca Vasilescu?Are cabinet undeva pe langa Mall Vitan? Va rog luminatima!!!

Mergi la inceput