Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 3

Amely spune:
Bravo, Rami! Moama, cate FIV-oase de septembrie!
Sper ca vom avea si tot atatia FIV-uleti
in 2007!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
Antosit, din pacate nu cred sa fie vorba despre aceeasi persoana... Ea e dr. Anca MOISA dintotdeauna, nu incape confuzie...sorry!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

rami 73 spune:
Teo, iubita mea, pe tine te-am uitat mai devreme, de ametita ce sunt ! Asa ca te
acum, si-ti dau si o
rami

slavmih spune:
Buna ,
Amelyeu cand am examene sunt f.f. stresata, mi se pare ca nu stiu nimic ca am o groaza de invatat, iar atunci am avut 3 examene unul dupa altul printre care era si un examen de psihopedagogie - o materie urata pentru mine.Dar dupa examen am constatat ca m-am agitat f. mult, l-am luat cu nota f. mare dar bucuria a fost umbrita de pierderea sarcinii. Cu o zi inainte de a veni in Bucuresti s-a intamplat tristul eveniment.
Rami trompele le-am analizat, cea de pe stanga este buna, iar luna asta am avut ovulatie pe stanga.
Te astept in Braila sa ne plimbam pe faleza sau in Gradina Mare , sau saa mergem la o terasa .
Va pup

Amely spune:
Ce trist Mihaela... si eu sunt la fel, agitata (nu shtiu mai ce naiba am, ca la prima facultate nici in nu ma durea de examene, relash total, si culmea, le luam si cu note mari
). Tot asa ca si tine, le-am luat atunci cu nota maxima, dar ce folos...chiar ma gandeam la ce mai folosesc notele, fara bebelul meu. Eu am facut un HSG si mi s-a spus ca stanga e ok, dar ca trompa dreapta e partial infundata. Culmea e ca atunci cand am ramas ovulasem pe dreapta. Apropo, tu cum ai facut investigarea trompelor, prin laparo sau HSG?
Pozici cu noi

Marina spune:
Amely, Antosit, Anca Vasilescu e aceiasi persoana cu Anca Moisa. Intrucat i-am fost pacienta si pe vremea Vasilescu si pe vremea Moisa pot sa certific

M Oana spune:
Si eu pot sa confirm ca Vasilescu si Moisa sunt una si aceeasi persoana, difera doar starea civila.
Rami la casuta de la Valcea (opera mea sufleteasca din perioada 2004-2005) am plantat copacei cat pentru 3 vieti, desi am si defrisat norma pe vreo 5 vieti pana acum......
Numai la plantarea de dau rateuri intr-o veselie, dar nu ma las pana nu castig razboiul.....

Liana30 spune:
de mamiFlori nu mai stie nimeni nimic???
ce o fi cu ea?????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"