Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Fetelor, trebuie sa va spun ca s-a intamplat un miracol. Pe 15 ian. am facut inseminare si ieri, conform analizei singelui.... SUNT GRAVIDA!!!
Nu imi vine sa cred! Am avut sanse cam 10%..... Deja ma concentram tare asupra adoptiei... Nu pot sa cred! Va iubesc pe toate si va doresc acelasi noroc ca al maeu... Oare s-a intimplat pt ca deja nu ma mai craponam de asta?.... Sper sa duc sarcina cu bine la capat, fara probleme....
Oricum, ii multumesc din inima doctoritei Moisa. Si ea e un pic mamica simburelului...Fara ea nu ar fi existat.
Va Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

MamiFlori, , felicitari din totata inima! Sa ai o sarcina usoara si sa te vad cu puiutul in brate, peste 8 luni!

13+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Florina Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina super usoara si de un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
MamiFlori... ce pot să-ți spun... te felicit din toată inima. Și eu am o inimă mare, mai ales că o am și pe a lui Mircea cu mine. Îți doresc să ai o sarcină ușoară, să fiți sănătoși cu toții, iar bebelușul vostru să vă aducă numai bucurii în viață.
Asta da, veste bună! Și a venit și într-o zi așa frumoasă, poate vă mai ridică și vouă moralul, fetelor.
Eu mă simt foarte fericită că ne înmulțim...... și sper că în curând vom fi toate, toate graviduțe.
... și ... pentru toate fetele optimiste și vesele care muncesc... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

BRAVO MamiFlori !!! ESTI TARE ! Felicitari din toata inima, si sa fiti sanatosi amandoi !
A fost prima ta inseminare ? Spune-mi si mie, te rog, ca nu mai tin minte , cum a stat sotul tau, iar tu ce folicul ai avut ?
Te inca odata si BRAVO ca ai spart prima gheata pe luna asta ! Cine urmeaza ??

Fetelor, eu sunt de vreo 3 ore z.1, uratzii au venit fix la 28 zile, cum vin de obicei. Dar eu nu prea sunt obisnuita sa ma uit in urma, nu cunosc decat drumul inainte !

Va pe toate !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

A fost prima inseminare. Sotul meu a fost OK de la inceput, nu a avut niciodata probleme. Ovulul a avut sub 20 (cam 19,5), iar endometrul nu mai stiu exact, dar dr.Moisa a zis (citez): e cam cacacios....
Ca sa nu mai spun ca sunt economista si ma intelegeti... sfarsit de an-inceput de an... Am carat la dosare in sus, in jos pe scari... si am stat la cozi pt declaratii de impunere la toaate sectoarele... Am carat si mobila (nu f. greu, dar...). Oricum, nu mi-am dat nici o sansa. Perioada asta am fost si f.f.f. stresata, pt ca mi-am schimbat si locul de munca. Astazi e a doua zi la cel nou...si va puteti imagina ce stres si emotii am avut. Oricum, acuma ma gandesc cum sa ii spun sefei de aici. Cred ca ma stringe de git. Oare ma va crede ca abia am aflat si ca la interviu nu stiam??? In orice caz acum nu mai am in cap decat samburelul! I-am zis si lui aia mica a mea... Doamne ce scumpa a fost! Asteapta clipa asta de atata vreme! Mi-a palpat burtica, a pupat-o, si ciand a plecat de acasa a zis: Pa mami, pa bebe... imi vine sa lesin de fericire. Da-ne Doamne sanatate sa ajungem cu bine la 9 luni!
pentru toate! Ce ma faceam fara sprijinul vostru?
Cu mult, mult drag, Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Flori, FELICITARI inca o data ! Cat despre sefa ta, eu cred ca daca e un om de calitate (si, mai ales, femeie), va intelege situatia, daca ii vei explica cum stau lucrurile. Oricum, parerea mea e ca e ultimul lucru la care trebuie sa te gandesti acum !
Pe Moisica ai anuntat-o ? Ti-a dat ceva tratament de sustinere ?

Te si sa auzim de mare si frumos !

Slavmih , tu ce vesti ne dai ???

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

MamiFlori, felicitari, si da-i un pupic fetitei tale. E o dulce.
Sarcina usoara si te rugam trage-ne si pe noi dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

mamiFlori ma bucur pentru fericirea ta mult de tot! Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si bb sa fie sanatos!Mai am de trecut o pe listuta! Ce bine!
Fetele s-a deschis sezonul la gravidute! Gata, a inceput, acum nu ne mai oprim. Ma mai lasati sa deschid capitole? Ca parca-parca am mana buna ! Dar ideea cu lista tot a Lianei ramane! Si uite ce buna a fost! Si ziua de azi, asa cum ne-a urat.
mosicile!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna fetelor,
Draga Amely anul trecut in iunie am facut laparo cu dr Tutunaru, el mi-a spus ca trompele sunt bune, dar cea stanga este blocata la intrarea in uter, ca urmare sansele sunt jumatate.

Poate cineva sa ma ajute cu numarul doctorului Iosup?
Va multumesc!

Mergi la inceput