Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 14

Liana30 spune:
ete ca mi'o lua zanacea inainte.
da fac si io un covoras pentru tine rami
"Nimic nu-i imposibil!"

danyalo spune:
Eu fetelor va pt. ca mi-ati tinut pumnii!! iesira bine analizele asa ca dau de baut!!!
sper si eu la o inseminare in martie!!! dar tot nu m-am decis!! incotro? moisica? sau Cazara???? grea alegere mai ales ca nu le cunosc pe respectivele d-ne decat din ceea ce povestiti voi!!!
va doresc un valentine's day ca-n povesti!!! sau..maybe!!!!
sau mai bine ce doriti voi mai frumos !!!
Dany

Amely spune:
Bravo, Dany Ce-ar fi sa mergi pe mana Moisicii? ca vaz ca a "lasat" o gramada gravidute in ultima vreme prin inseminari...unele chiar din prima! Orice ai hotari, multa multa BAFTA!
PS La multi ani, tuturor moisicilor indragostite!
Sa petreceti frumos si romantic!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

rami 73 spune:
Amely, Lianoo, multumesc pentru floricele ! (freziile sunt florile mele preferate). Un pentru amandoua !
Eu azi dimineata (ziua 13) am avut folicul de 21mm, iar endometrul 8,6 mm. Diseara fac ISA la Moisica la cabinet. Oana, tu vii azi ? La ce ora ? Eu m-am programat la 19.30 pentru inseminare, poate ne vedem...
rami

Amely spune:
Rami, ma bucur ca te-am "lovit" cu freziile.... Ai valori mai mult decat prietenoase, asa ca BAFTA diseara la ISA!
Si daca o vezi pe Oana, da-i un
din partea mea, sper sa se prinda bebe la amandoua!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
danyalo bravossss...ma bucur mult..
rami multa baftao diseara...moamaaa o sa iasa bbb un indragostit si daca o fi si Onutza pe'acolo salut'o din partea mea..
Amely daca ai stii ce de'aia rosiii am gasit???moamaaaa
si acu pt toate superpacientele...
pt toate visatoareleeee....moisicileeee..si gravidutzeleee..
................"La multi ani!!!!"
.....sa fiti iubite si fericite...si mereu indragostite
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
si acu hai la galerieeee pentru aileene azi e marti si ni am uitat...
iubita io tin pumniiii stransiii...stransiiii...ma da stransiiiii
"Nimic nu-i imposibil!"

slavmih spune:
Buna fetelor ,
LA MULTI ANI!
sa fiti iubite !
Dupa 4 zile de munte unde a fost o vreme super si am uitat de toate problemele acum m-am intors cu forte proaspete pentru a reincepe lupta . De luni am reluat tratamentul naturist al Liviei varianta scurta.
Miercuri ma duc la control ca sa vad cu ce ovar ovulez, daca este stangul o sa fac a doua inseminare.
Daca pana in septembrie nu raman o sa ma reprofilez pe FIV.
Rami multa bafta deseara. Asteptam vesti bune de la tine.
Sim bine ai venit!
Va pup pe toate si

Liana30 spune:
slavmih si tie multa bafta..
rami tin pumnii ..inca ii tin..moamaaa cat mai e pana la 7???
"Nimic nu-i imposibil!"

rami 73 spune:
Liana, Amely, Slavmih, , va multumesc pentru incurajari ! Lianoo, vezi ce faci cu pumnii aia, nu-i lasa ! Slavmih, la ce ora vii la spital maine ?
Eu oricum o sa merg si miercuri dimineata la monitorizare sa vad daca am ovulat, iar daca nu, mai prestez una !
Va pe toate !
rami