Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 13

aileene spune:
Buna fetelor , dragelor !
Tabitha...mai da figura mai e "Bula" asta cu "am zis ,am zis" , i-am povestit sotului si am ras amandoi , e tare de tot poanta ...! Bafta la instilatii si sa fie totul ok .
Rami un cu drag , tie si sotului ptr ziua de 13.02.06 LA MULTI ANI si sa va realizati visul cel frumos
!
Mami-Flori , ma bucur ca bb e bine si mai ales ca s-a instalat taaaare confortabil in burticuta ta , s-auzim numai de bine pe tot parcursul sarcinii ! Te si in acelasi timp un
dulce micutei tale Lali care e tare cumintica si afectuoasa cu mamicuta ei draga
...
Amely scumpa , Rami are dreptate , nu-ti pierde optimismul , mai ales tu , dar se poate una ca asta ? Capul sus ca va trece si asta ! E o perioada cam grea ptr tine dar vei vedea soarele rasarind din nou , mai stralucitor ca inainte ! Mai e un pic si se vor termina si perioada examenelor si tu vei fi cea fericita cu diploma in mana ...te
cu drag !
Gabiu este vorba de numarul /ml
...
Danyalo Din 2003 pana-n ziua de azi , multe se pot schimba , nu te agata de ce ti-a spus un medic , sunt atatia pe pamantul asta , pacat sa le pui pe toate la inimioara , schimba medicul si vei vedea ca vei obtine un rezultat bun , chiar daca nu se poate face FIV se poate face un ICSI , din moment ce totusi nr. nu este "nula" , exista SPERANTA , si ea , moare ultima , cum spunea cineva pe aicia ! Oricum unii medici intr-adevar nu se gandesc ce rau pot face spunand unele lucruri care ranesc f tare timp indelungat si greu se cicatrizeaza aceste rani , te inteleg ptr ca si sotul meu a trecut pe-acolo la inceput de drum cand faceam primele investigatii si cercetari intr-ale bb-ilor , cand l-a anuntat dr uitandu-se in ochii sotului ca nu va avea niciodata copii cu sperograma pe care-o avea 6 mil/ml
. Dar noi am continuat parca si mai incapatanati , schimband medicul si uite dupa 4 ani de trat , avem un baietel de toata frumusetea care ne umple casa si inimile de bucurii , ceea ce-ti doresc si tie si tuturor fetelor de aici .
Sim bine ai venit si sper sa ai noroc sa te vezi cu pruncusorul tau in brate !!!
Veronici cum te simti ? Cum decurge tratamentul ? Sper ca totul e ok , pe cand ziua cea mare ? Ca la mine va fi marti 14.02.06 punctiunea ovocitelor (anestezie locala) , care pare-se sunt taaare amarate (nu stiu cat masoara ptr ca aici dr nu-ti spune ce si cum , si daca-l intrebi se uita cu niste ochi , neantelegand de ce te intereseaza) , asa ca ma uit doar pe echo si incerc sa inteleg ceva ! In orice caz astazi seara voi face ultima injectie "gonadotrophil-500UI" cred ca la voi se numeste "pregnyl" , nu-i asa ? Iar maine seara va trebui sa-mi introduc ovulul "dezinfectant" ptr ca terenul sa fie apt marti ptr PO , iar daca totul e bine joi in 16.02.06 vom face TE (transferul embrionilor) , din 4 nu stiu cati vor fecunda , om trai si om vedea
. In orice caz am emotii cu duiumul , mai ales ca recoltarea
se va face cu muuuuult greeeeeeu din cauza ca sotul are mana-n ghips
si eu nu-i voi fi alaturi ci intr-o incapere diferita !!! Nu ma mai gandesc ca m-apuca nervii
! Asteptam ziua cea mare si de abea astept sa treaca si sa fie bine !!!
Va dulce fetelor pe toate si sper ca "la vie est belle"
Va doresc o saptamana plina de surprize placute si agreabile , pe curand !
Thea Betty Liliana Liana Cata Oana Musete Indy
Roxee Deca un gand bun si voua , veniti sa ne mai spuneti si noua cate ceva
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

sim spune:
Buna seara si de pe la noi!
Veronici draguta de tine! Mult succes si sa dea Domnul sa aflam repede ca minunea s-a intamplat. Eu iti tin pumnii stransi de tot si abia astept sa ne povestesti. In ce zi va fi?
Aileene multumesc mult, sa te auda Dumnezeu! Si eu iti doresc din tot sufletul sa reuseasca FIVul si sa ne dai vestea cea mare. Ce acvariu frumos aveti! Si noua ne-a intrat microbul asta in sange si avem vreo cateva si acasa si la munca.
Va pup si va doresc o seara frumoasa
Mami Simona si printesa Ruxi

Amely spune:
Aileene, si io frantuzoaica mea dragalasa, tin pumnii marti la punctie sa vii cu vesti bune!
Sim, iti urez si eu bine ai venit si sunt sigura ca ai facut cea mai buna alegere, si bineonteles cea mai norocoasa, ai aflat doar ce mana buna are Moisica! pe toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

danyalo spune:
aileene pt. o franntzuzoaica!!! Multam de incurajari!!!
Tin pumnii pt. marti!!!o sa fie bine!!!
Eu maine iau rezultatul de la clamydia,ureaplasma si mycoplasma...si stau pe niste ghimpi de!!! tare mi-e frica!! nu se stie niciodata!!!sper sa fie bine totusi!
Va doresc o saptamana...suuuperrrr mai ales plina de IUBIRE pt. toate fetele frumoase !!
DANY

Liana30 spune:
danyalo stai ca luai io ghimpiii...mama lor...
si iti asternui un covor de ...asa e ca iti e mai bine????
ia sa vezi tu ca maine va fiii bineeee..
"Nimic nu-i imposibil!"

thea_m spune:
Buna dimineata!
Ce fete harnicute, vad ca ati revigorat subiectul si ma bucura asta.
Bety fata si iti doresc ca drumul ce il urmezi sa iti fie scurt si usor, iar la capatul lui sa gasesti darul.
Rami, Tabitha La multi ani sotiorilor vostri, sa va aduca multa fericire si, bineinteles, bb mult dorit! Si Rami, bafta azi la eco!
Simona bine ai venit alaturi de noi! Iti doresc sa ai cat mai repede o surioara sau un fratior pentru printesa ta!
Aileene mai e putin pana cand se vor cuibari embrionasii la tine si vor deveni frati pentru Alexandre. Mult succes maine la punctie, sa ai ovocite bune si mai multe si sa obtii si embrioni de calitate.
Danyalo sa ne vii cu rezultatele bune, acum, ca Liana ti-a asternut covorul de flori.
Gabiu daca acela este nr. gigeilor de la inseminare, atunci sunt in 0,5 ml , A+B, adica cei mai cei dintre ei.
Oana, fata frumoasa, sper sa ai valori bune la eco si a 4-a inseminare sa fie cu noroc!
Amely poate luna asta ruleta ruseasca se va opri in dreptul numarului castigator si sari peste laparoscopie.
Liana succes in sextiune, acum ca ai terminat sesiunea.
Veronici iti doresc ca luna februarie sa fie luna ta norocoasa si sa ne aduci vesti bune!
Liliana cum sunt analizele? Ai terminat cu ele?
mamiFlori sa-ti traiasca samburelul si sa creasca mare si voinic!
Indy astept cu emotie vestea venirii pe lume a lui Mircea. O nastere usoara iti doresc!
Carmencita, Slavmih imi pare rau ca trebuie sa o luati de la capat, dar suntem alaturi de voi. Carmencita pe cand urmatoarea inseminare?
Chiar, de mosicile vechi nu mai stiti nimic? Shilily, Deca, Chi ce mai faceti fetelor?
Pentru ca maine nu voi intra, va urez de acum LA MULTI ANI si multa, multa iubire pentru ziua indrtagostitilor!
Iar cine va deschide noul capitol sa aiba mana buna si sa ploua cu gravidute!
Zile frumoase si pline de dragoste pentru voi!
Teodora
Poze
Aniversare 2006

Liana30 spune:
Teo si tie "La multi ani" sa fii iubita si fericita!!!!
si stai potol ca dupa cum vaz mai rarutz apar pe'aci fetele...
asa ca tot tu o sa dechizi subectu
"Nimic nu-i imposibil!"

rami 73 spune:
Tabi, la multi ani pentru sotul tau ! Sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi si sa aveti cat mai curand mult dorit ! Iar pentru tine, un
Teo, scumpa, multumesc de urari (o sa le transmit sotului, si poate odata o sa stam de vorba toti patru, sa ne cunoastem mai bine). Te
Sim, bine ai venit, sa stii ca ai nimerit pe maini bune ! Moisica te va ajuta sigur sa ai bb2 ! Iti tinem pumnii !
Aileene, o sa ma gandesc la tine maine, o sa ma rog sa fie bine la punctie ! Nu e musai sa fie multe ovocite, mai bine putine, dar de calitate ! Te si tinem pumnii !
Oana, draguta, tu cand mergi la monitorizare ? Eu am fost dimineata la Giulesti si ma mai duc si maine dimineata (la 8.00). In functie de folicul, voi face inseminare marti seara sau miercuri. Azi (ziua 12) am avut folicul pe OS de 17 mm si E = 8 mm. In sfarsit a mai produs ceva si ovarul stang, ca de vreo 3-4 luni numai dreptul a fost la datorie ! Nu e celebru, dar... asta e. Te
Liana, vreau si eu covor de flori !!!
rami

Amely spune:
Si tu sa ai un St. Valentine fericit Teo, si voi fetelor, plin de dragoste romantica (dar si cu nabadai
)
Rami, uite ca incep eu cu niste frezii parfumate, sper sa-ti placa, desi nu e inca vremea lor, dar vine curand:
Pupicei tuturor!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi