Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 10

Tabitha spune:
Multumesc mult, Bety. Am reusit sa vorbesc si sa ma programez pt. saptamana viitoare. Eu am sunat la tel. 021-3161283 interior 109 si am gasit-o pe asistenta !

rami 73 spune:
Buna, fetele !
Fac si eu prezenta, dupa cateva zile de absenta, in care tare m-am mai gandit la voi !
Eu, z.7 si astept monitorizarea de rigoare pe luna asta...poate-poate, cine stie...
Teo, te draguta mea, eu probabil voi merge la monitorizare luni dimineata, pe 13.02 (de ziua sotului meu !), cand voi fi z.12. Tu te monitorizezi si in lunile de tratament, sau iei o pauza ? Oricum, e bine sa-ti mai distragi putin atentia de la chestiile astea, uneori si eu am impresia ca am devenit un robotel care trebuie sa faca aceeasi chestie in fiecare luna, si nu stiu daca e cel mai fericit lucru din viata mea, sincer...
Slavmih (Mihaela), am citit ca nici tu n-ai reusit si tare m-am mai necajit... Dar nu te descuraja, va fi data viitoare ! Nu strica sa iei si ceva naturiste intre timp, asa cum te-ai gandit, rau nu-ti fac sigur ! Am inteles ca ai probleme cu o trompa ? In cazul asta ar fi bine sa faci inseminarile cand ovulezi pe ovarul potrivit.
Oana, ti-am raspuns si eu pe PM, multumesc frumos !
Frumoase planuri ai pe anul asta si iti doresc sa ti se indeplineasca toate ! Si ale mele suna asemanator, dar ma las in voia soartei , ca altceva n-am de facut...
Aileene, ma bucur ca esti bine (desi baietii tai au avut ceva problemutze...) si mergi inainte cu procedura FIV, abia astept sa ne anunti ca ai bb in burtica !
Carmen.cita, sa stii ca si eu ovulez cam 6 luni cu un ovar si 6 luni cu celalalt, asa ca... join the club, nu esti singura !
Amely , ai terminat examenele (sau te-au terminat ele pe tine
)? Te apropii si tu de monitorizari, nu ?
Tabi, Liana si toate fetele,
rami

Tabitha spune:
rami 73: uite ca sotii nostri sunt nascuti in aceeasi zi! La multi ani sotiorului tau si poate ca luna asta va fi ultima in care numaram.
Eu numar acum cu Liana, draga de ea...

mamiFlori spune:
Fetelor, am fost marti la dr. Moisa si l-am vazut pe BB la echograf! Avem 11mm, si suntem plasati in fundul uterului, ceea ce este f.f. bine. Ce sa va mai scriu... Col lung, in stare perfecta, doar silueta este o mare problema... Mare, mare, nu asa.. Dar, ce sa mai zic, asta e defectul meu..
Am vorbit si cu sefa. M-a impresionat! Zice: D-na Dascalu, sa aveti mare grija de dv., ca restul se rezolva! E grozava, nu? Cred ca iubeste copii dar nu are timp sa-i faca. Oricum, e inebunita dupa Lali a mea (o cheama Elena dar noi ii zicem Lali). Cind se fac petreceri la firma, Lali e un soi de mascota. Are o relatie speciala cu sefa; cred ca e singura persoana care nu se intimideaza deloc in fata ei, ba dimpotriva, o mustruluieste cit poate ... Si d-na accepta. De fapt, are 36 de ani, dar e atit de autoritara incit toata lumea i se adreseaza cu d-na. Nu e rea, doar autoritara. si f. inteligenta, ceea ce iar ii cam sperie pe oameni, in special pe barbati
Am intrat in saptamina 6 si citesc acum pe desprecopii.com la Odiseea sarcinii ce mai facem, ce ne mai creste...
Lali e inebunita dupa BB. Are o grija de mine.... de ma omoara cu grija. Trebuie sa stau cuminte si sa accept tot ce imi impune ea, inclusiv coafuri si machiaje "a la Lali". Dar din dragoste, ce nu face mama...
Va pup pe toate si sa stiti ca va citesc, desi nu apuc sa scriu decit asa, pe furate...
Liana, imi pare rau de rusi... Poate luna asta o fi cu noroc...
Florina

rami 73 spune:
Tabi , deci pe 13 feb. sarbatorim amandoua !
Al meu face 33 ani. La multi ani si pentru sotul tau si sa va realizati visul cat mai curand !!! Noi, daca totul e bine cu ovulatia mea, e posibil sa facem ISA chiar de ziua indragostitilor !
Ar fi ceva sa ne si iasa de data asta, nu ?
Mami Flori , ma bucur ca samburelul tau sta bine in culcus ! Mai tine-l vreo 8 luni ! Iti doresc sa ai o sarcina super usoara !
rami

Amely spune:
Rami, ai cam intuit...sunt terminata de oboseala si de stres, a fost foarte greu, acum mai am un singur examen ceva mai usor... Da, am inceput monitorizarile, nu am vesti prea bune, de aceea nici nu am mai intrat, dar si din criza de timp... Pe scurt: z. 11 endo 5,6 mm folicul stanga 12,9mm. Apoi z. 13 endo 9mm (destul de bine, zic eu) si folicul abia de 16mm... Sper sa ovulez mai tarziu, dar sigur din cauza stresului mi s-a intamplat chestia asta. Oricum luna asta e ratata, din punctul meu de vedere, dar nu am avut timp nici macar sa ma gandesc la asta. Laparo a zis ca facem la inceputul lui martie, dar mai nasol e ca o sa fie plecat din tara, se intoarce abia dupa 5 martie, si probabil ca inainte de 8 nici nu putem programa... Ori eu atunci sunt cam in ziua 12-a... Deci practic si martie va fi ratata, daca avem interdictie la prestat cateva zile... Asta e, ce-o fi, o fi. Acum se pare ca retraiesc a doua studentie, cu emotii si tremurat la greu... Abia astept sa mai iesim si noi undeva, simt nevoia de distractie... Nu de alta, dar cred ca am luat-o razna cu nervii...
Mamiflori, felicitari pentru ghemotoc, cred ca esti super-fericita ca ii vei oferi un fratior/oara celei mici de acasa. Sa ai o sarcina minunata si un bebe sanatos si voinicel!
Tabi, imi pare rau ca au venit rusii luna asta, sper ca luna viitoare sa nu se mai intample asa ceva, mai ales ca acum ai trompite bune si moral ridicat, nu?
Acum sper sa intru mai des, mai ales de sambata incolo, cand scap si de ultimul examen.
Va pupicesc apasat pe toate si sper sa "aud" vesti bune de la voi!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

bety spune:
Va pe seara pe toate-toate
-utele si viitoare
-ute!
Tabi - ma bucur ca ti-am fost de folos...si eu am avut treaba prin 2001 si 2002 cu d-na Viorica, cand am facut cele 2 serii de perfuzii, dar nu mai eram sigura de interior.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

rami 73 spune:
Amely, draguta mea, nu vreau sa-ti pierzi optimismul, m-ai auzit ???!!! Ovulatia stii prea bine ca se poate produce si mai tarziu, iar foliculii pot creste intr-o zi mai mult decat alte dati in trei. In plus, stii cum e, tocmai atunci cand te astepti mai putin se produce... minunea ! Asa ca fii optimista ! In plus, aproape ai terminat si cu examenele; n-ar strica sa plecati undeva sa va relaxati. Si noi ne-am propus week-end-ul viitor sa mergem la munte la ski, ca suntem in aceeasi situatie cu nervii
. Job-uri foarte solicitante, casa pe care am construit-o de amenajat, monitorizari, inseminari... Mai nou am descoperit ca sotul are probleme cu colesterolul... Dar trebuie sa ne mentinem pe linia de plutire, altfel nu se poate !
Te pe tine si pe toate moisicile !
rami

Amely spune:
Rami, esti o dulcica, merci de incurajari Doamne, abia astept sa ne vedem toate la
si dupa aia la
!
Carmencita, bine ai revenit in peisajul "moisist", mi-a fost dor de tine! Stiu eu ca o sa reusesti curand minunea
Oana, Carmencita, eu am avut un mic shoc dupa ce, stiind ca ovulez invariabil o luna pe stanga o luna pe dreapta, si asta de ceva timp, de cand am inceput monitorizarile, am constatat ca in ultimile 3 luni (inclusiv asta) a fost NUMAI PE STANGUL, care e mai lenes si ovuleaza mai tarziu ca dreptul. Nu-mi explic de ce... Cand am ramas, acum un an, ovulasem pe dreapta... Din motivul asta sunt mult mai incantata cand ovulez pe dreapta, in plus am si valori mai bune. Curat ruleta...
Aileene, sper sa ne aduci vesti bune dupa dozarile hormonale si eco, parca azi trebuia sa le faci, nu? Sa ne tii la curent, si multa BAFTA!
Beti, asteptam pozicile alea frumoase de vacanta!
Olteanco, terminasi sesiunea? ca "sexiunea" se pare ca abia se prefigureaza...
Teo, si pe tine, nu mai ai mult si scapi de tratament, si pe urma...bebe scrie pe tine, da?
Tabi, tre' sa-ti dau drepturi de autor , ca te confundai la endometre cu Felicia, la capitolul "am zis, am zis!". Am zis!
Mari-Lu, e si maine o zi... e deviza mea preferata (si filmul, si cartea), sunt sigura ca nu mai ai mult si... vii cu II! Hai, inima sus!
Indy, si tie si lui Mircea
si sa stii ca m-a impresionat mult mesajul tau, dar m-a si incurajat sa lupt mai departe.
Cata, sa-ti traiasca papusica, e o dulceata (de zmeura, ca mie aia imi place) Azi o luna, maine un anisor, uite asa trece timpul... Sa creasca mare si sanatoasa, ca frumoasa e cat pt. trei!
Chiar asa, Roxee, Veronici, Musete si moisicile care nu au mai scris, voi ce mai faceti fetelor, dati-ne un semn cat de mic, ca nu ne-ati uitat!
Pupici la moisici! (gata rima!)
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi