Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 11

Amely spune:
Slavmih, imi pare rau ca nu a fost sa fie acum, dar va fi data viitoare, oricum nu depunem nici o arma, da? Inteleg ca vrei sa reincepi tratamentul Liviei... il faci prescurtat sau in intregime? Eu, acum 1 an si ceva, dupa 2 luni de tratament tinut in intregime, am ramas gravida... Chiar ma gandeam sa ma reapuc, dar mi-e o lene... Numai cand ma gandesc la toate ceaiurile alea ma apuca groaza. De bani nu mai vorbesc... Dar cred ca la un moment dat o sa-mi iau inima-n dinti si o sa-l tin din nou...macar 2-3 luni. Oricum, daca poti, tine-l ca nu ai ce pierde, din contra.
Ca fapt divers: fetelor, am facut un calcul aproximativ cam cat am cheltuit in acesti ultimi 2 ani pe tratamente, ceaiuri, monitorizari etc (din pura curiozitate). Stiti la ce suma am ajuns? tineti-va bine: in jur de 1500 euro. Juma' de FIV! Ce ziceti de asta? Si ne mai miram de ce nu reusim sa strangem bani
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
Amely maine mai am Civilul..si gata ..
si peste cateva zile intru cu toata forta in sexiune
"Nimic nu-i imposibil!"

gabiu spune:
Buna fetelor, raspund la invitatie si va spun ca n-am mai facut nimic luna asta, dupa inseminarea nereusita din decembrie.Probabil ca am sa ajung la Moisica in martie.
Ma gindesc sa merg in mai-iunie la Sovata.
Ce ziceti, mai merge cineva?

gabiu spune:
Liana bafta la examen!
Imi esti tare draga, de fapt toate mi-ati intrat la suflet. Dupa cum se vede scriu rar dar sa stiti ca va citesc zilnic.
Va pup pe toate.

gabiu spune:
Si ca sa vedeti ca nu scapati de mine am o intrebare:
Ce inseamna 52 mil la inseminare?
E vorba de total nr. sau e pe ml?
Nu inteleg pentru ca spermogramele anterioare aratau la prima avea 65 mil/ml, iar la a doua 220 mil/ml ( la interval de 2ani intre ele), iar acum daca 52 mil este totalul inseamna ca stam foarte prost( adica aprox 10 mil/ml)?
Luminati-ma va rog!

Liana30 spune:
gabiu da io sunt cea mai draga??
nu stiu ce sa'ti zic da cred ca sunt pe ml..
"Nimic nu-i imposibil!"

sim spune:
Dragi Moisici, va citesc de ceva vreme si acum vreau sa va multumesc pentru ca fara sa stiti m-ati ajutat sa gasesc drumul cel bun. Pe scurt: noi avem o mandrulita de fata de 4 anisori si de vreo 2 ani ne-a intrat in cap ideea ca ii musai sa vina si fratioara m'neaiei, numai ca se vede treaba ca nu-i asa usor ca prima data. Doctoreasa la care mergeam imi tot cerea sa astept, sa ma relaxez, bla bla, chestii de soiul asta care ma scoteau din sarite. Si uite asa v-am gasit pe voi si am inceput sa citesc despre Moisica.
Acum 3 saptamani am fost prima data pe la ea la cabinet. Mi-a placut atat de mult felul sigur in care iti vorbeste ca m-am indragostit iremediabil. Faza tare a fost cand m-a intrebat "de cine sunteti recomandata?". Iaca pozna zic, "pai am citit mult despre d-voastra pe Forumul DC si mi-am zis ca trebuie sa va cunosc". Evident ca a pocnit-o rasul... si mi-a zis hai sa vedem care-i treaba.
Mi-a admirat apoi o ditamai ectopia pe care a zis ca ar cam trebui s-o cauterizeze si mi-a zis sa fac HPV. Azi am primit rezultatul (e negativ, slava Domnului!) si marti (pe 14) merg iar la cabinet si poate ma cauterizeaza.
Neam prost ce sunt, acum imi dau seama ca nici macar n-am intrebat daca aveti loc pentru inca un o aspiranta...de bebe2. Ma iertati si daca am fost prea bagacioasa, dati cu skip ca nu ma supar.
Mami Simona si printesa Ruxi

gabiu spune:
Liana m-as bucura sa fie asa dar pe de alta parte din ce-mi aduc aminte la inseminare ( am facut doar una) parca spunea ca i-au incaput toti in 0.5 ml, si atunci pe care ml?

sim spune:
Liana draga multumesc mult! Te admir de multa vreme pentru optimismul tau si mai ales pentru ca reusesti atat de bine sa-l trasmiti celor cu care vorbesti. Sper din suflet sa fie de bun augur intrarea mea in lista moisicilor.
O seara placuta va doresc. Merg sa-mi iau mandra de la gradi (daca mi-or mai da-o...). Apropos, ca sa ma dau mare, este colega cu Mariuca: primul "rezultat" din listuta facuta de voi, adica fetita Marinei.
Mami Simona si printesa Ruxi