Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Pisi sa-ti traiasca flacaul si felicitari ptr realizare!!!

Abi astept sa ajungem si noi la astfel de realizari!!! Dar mai lent ca tare frumoasa e perioada asta!!!!!

Lavi02 am priceput dar...intotdeauna ramane o intrebare incoltita acolo care nu ma lasa sa stau linistita!!!Stiu ca e ok!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna fetelor!
Inainte de toate un raspuns pt TANIA: saptamana trecuta si bebe Albert a patit ce are si bebe Stefan. Dar l-am spalat cu ceai de musetel, l-am uns cu Nidoflor si i-am schimbat pampersul la 2 ore si jumatate. In 2 zile i-a trecut, a fost o simpla iritare de la pampers, mai ales ca din spirit de economie, cumparaseram unii mai ieftini, care nu absorbeau asa bine umezeala. Acum ne-am invatat minte si luam doar de la Pampers.
Sunt suparata pentru ca de 2 zile fiul meu, de doua luni si jumatate refuza sa se alimenteze la san. Vrea doar lapte praf. Ma straduiesc sa-l hranesc si la san, dar e din ce in ce mai greu sa-l conving. Din cauza ca nu a crescut suficient in prima luna am inceput sa-i dau supliment de lapte praf, intre timp sumplimentul a devenit laptele de la san si acum nu mai vrea sa ia sanul deloc . Foarte nasol. Ce sa fac? Dupa ce am luat atatea stimultente pt lactatie acum mi se umfla sanii de numai si ma dor, pentru ca am un puiut capricios.
P.S. De sambata ne-am crestinat si noi.

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Adelina, o sa repet si eu ce au spus si alte fete, dar mai bine de doua ori spuse decat niciodata: s-ar putea ori sa nu ii placa laptele tau pt ca ai mancat ceva care nu ii place si s-a schimbat gustul, sau s-a "lenevit" si prefera sa suga din bibe ( e muuuult mai usor ) decat de la san. In rice caz, nu dispera, poate ca revine la sentimente mai...materne vis a vis de sanul tau, sau daca nu, sunt enorm de multi bbi care au crescut cu formula si sunt f sanatosi. Doar ca alaptatul artificial nu e chair asa de comod. Dar nici sanii nu te mai dor.

Cu "cocoselul" copilului sa fii foarte atenta, si acesta trebuie igienizat (spalat, hai ca asta devine defect profesional) si mai ales trebuie decalotat putin cate putin. Daca nu, in santul de dupa varfulet se strange ca un fel de branzica galbuie, urat mirositoare si banuiesc plina de microbi care "sapa" pielea si o irita, in plus se acumuleaza f multa pana se ajunge la a opera preputul pentru curatare.
Decalotatul e dureros pentru copii, pt ca initial preputul chiar daca e elastic e mai ingust decat putulica, eu am preferat sa o faca un pediatru pt imi era mila, plans mai putin decat la vaccin, dac acum se spala singur, in plus, putulica i-a crescut dreapta si cu o forma normala (unele mamici s-au plans ca nu le creste, sau creste in forme ciudate).

Fetelor ajutati-ma si pe mine sa pun o poza undeva, ca degeaba imi cereti, nu ma pricep !!!!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Pisi La multi ani flacaului tau, sa creasca mare, frumos si destept.

Proadelina, felicitari pentru increstinare....emotionant, nu-i asa?!

nu am mai intrat de mult si abia pot sa va citesc, dar sa mai tin si pasul cu voi. Am iesit si noi ieri ca am vazut o raza calda de soare si am profitat la maxim. Desi azi nu mai este la fel, incerc sa o scot putin

Azi ma duc la fitness (e prima zi). Oare reusesc sa ma tin de chestia asta, plus ca am intrat si la cura de slabire....
Ati observat ca dupa ce veniti de afara puii au o pofta de mancare....

Ilenutza, faina povestea ta!

Mama ce de retete, ....hmmm....si eu sunt la cura....

Teo si bb Stefania Iulia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/banu_teodora/album?.dir=7aad&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

NOKI, RYPLEY, BUBMARA, LAVI, TEO BANU,

credeam ca numai eu fac dus cand apuc!pe mine inca ma mai chinuie transpiratia aia naspa!

intrebare: e ok sa fol. deodorant?eu m-am ferit pana acum sa nu mi se schimbe ph-ul pielii!

FELICIA, pe care parte, aia cu apaca sau cealalta?Unde ne-am putea intalni?

mame de baieti-ai vostri se uda la spate de la pipi?pentru ca victor nu stiu cum face dar il gasesc ud pana la subtioara daca isi pune in cap!

PISI - HAPPY BIRTHDAY!

ANDA, merci e raspuns!noi am luat-o si ca pediatra acasa dar e fffffffff. scumpa!In schimb

m-a ajutat cu lactatia f. mult si datorita ei am scapat de lapte praf! si da niste sfaturi

ultra bune!Si raspunde si la telefon intotdeauna, eu am sunat-o in sapt. ea critica in
fiecare zi !

Da LAVI,secretul este sa ii tii la decongelat inainte ( nu sa ii pui la micro) si sa ii tii

putin la foc.Eu ii amestec cu usturoi pisat( un pic), zeama de lamaie, putin ulei, sare si

verdeata tocata( marar, patrunjel) si ii inabusi 5 min maxim!Noi ii mancam ca aperitiv!Am

luat odata la restaurant creveti cu orez dar nu ne-au placut iar cu paste nu am

mancat!Obligatoriu cu o bautura buna!

Ilenutza si bb victor(22.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Fetelor, am reusit, in sfarsit !
Am "plantat" cele 3 poze digitale pe care le aveam aici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinaclaudiasuciu/album?.dir=/a650&urlhint=actn,ren%3as,3%3af,0 din nefericire nu stiu cum sa postez ceva gen "peze cu Sebi" sau mai stiu si eu ce in loc de polologhia asta imensa.
Ma ajuta cineva?!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi, mare aventura cu 2 fatuci la plimbarica.

Pisi, te ajutam cu pozele, trimite un mail la ripley_ripley2003@yahoo.com sau intra pe mess la id-ul asta.

Adelina: 1. incearca sa nu faci economie la produsele pt bebe chiar dc ai o perioada mai proasta financiar, bebe e pe locul 1, si sa nu schimbi produsele. Dc fol pampers sa fie pampers, dc e libero sau alta firma alea sa fie, nu se schimba produsul cu care e obisnuit copilul doar dc nu mai gasesti sau incepe sa reactioneze prost la el. Parerea mea. 2. Cu hranitul san si bibe in combinatie, ai grija la tetina sa nu fie prea larga la bibe ca atunci chiar se leneveste bebe cand sa traga de la san.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

PISI, nasa mea mi-a aratat cand i-a facut odata baie lui victor sa ii trag asa cate putin de piele la fiecare baita si sa dau cu apa!
Si ea e mama de baiat mare( 20 ani) si asa fac!

dr. mi-a spus sa nu fac nimik!

Ilenutza si bb victor(22.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pisi, frumusel foc Sebi, sa va traiasca!

Ilenutza, foloseste deo-stick, eu folosesc dove sau nivea si sunt si fte multumita de ele si nici nu au un miros puternic de parfum. Folosesc si parfum de vreo luna cand iesim pe undeva si idem nu am avut nemultumiri din partea fetei. Dar evita oricum spray-urile, zic eu.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Salutare mamici!

La noi e un soare superb, am deschis terasa, sunt vreo 17 grade - e zona cea mai calda din Fr la ora actuala. Deocamdata nu am iesit la plimbare, dar stam pe terasa doar cu o paturica pe noi si asteptam musafiri la pranz. Am comandat Pizza.

Mey dar ce chef de vorba aveti!

Ina esti mortala cu slabitul impus de Rachelina ta!
Apropos de sunculite sa va zic ce am patit eu ieri. Am dat ieri o tura prin magazine - ca inca mai sunt reduceri- si mi-am luat de la Mango o pereche de blugi tare faini in ideea sa ii port imediat ca stau cam prost la cap pantaloni. Deci am cautat o marime mai mare, si am optat pt 42 zicandu-mi ca or fi ei poate mai larguti dar ii strang cu cureaua - precizez ca nu i-am probat fiind cu carutul dupa mine- si apoi cand revin la taliuta mea de viespe o sa ii dau eu cuiva.... Dar stupoare, nu imi vin in talie deloc, sunt prea mici - iar acum 1 an aveam 36!!!!! Deci de ieri am trecut la masuri drastice: no dulciuri, atentie la cantitati si incerc sa nu mai mananc intre mese. Asa ca acuma imi chioraie matele dar...astept cuminte pizza:))) Vreau sa slabesc 1 kg saptamana asta - eu zic ca e corect ce mi-am propus, sper sa nu imi afecteze productia de lap lap!
Teo ce fain de tine ca poti merge la fitness....inseamna ca ai cu cine sa lasi bebele, nu?

Pisi sa iti traiasca Boscu mic!!!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput