Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 6

onitza spune:
Buna fetelor. EU sunt la Copilashi de noiembrie-decembrie, dar nu am intrat din greseala aici, la voi! Mi-am amintit ca acum un an l-am botezat la Paul, a fost un eveniment tare frumos, si m-am gandit sa imi exprim trairile alaturi de voi, care probabil acum, va pregatiti de botez. Paul, la botez, a fost cel mai mic dintre copilashi, fapt pentru care duhovnicul nostru, l-a luat intr-o singura mana , in palma si a zis: acesta e copil de botez, ceilalti, erau maricei, cam de 6-7 luni...nu am sa uit niciodata, ce sentimente m-au cuprins, in momentul in care l-a bagat in apa...am plans,de fericire, ca s-a facut mare, de botez, adica, si m-am simtit cea mai mandra dintre femeile din biserica, eram mamica LUI!!! va doresc petreceri frumoase, la botez si multa sanatate puiutilor!!! aaaa, inca ceva: nu va mai speriati ca racesc copiii la botez ca e frig in biserica...nu am avut aceasta teama de la inceput si nu s-a intamplat nimik rau!! pupici
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

dordia2000 spune:
Ilenuta si la mine se mai intampla sa se ude lateral dar cred ca e din cauza pampersului.Nu il pun eu destul de bine ca nu se intampla de fiecare data!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

catutza spune:
Buna, ce faceti?
Sa va povestesc ce am patit duminica cand am fost la sot la servici...am plecat cu fata,cu maxi-taxi si apoi cu 335.In maxi-taxi nu sa ridicat nimeni sa-m dea locul ,aveam fata si geanta cu lucruri (care mi-a rupt umarul!).Toti se faceau ca nu ma vad
,noroc ca a fost fata cuminte si nu a plans ca daca mai si plangea....nu stiu ce faceam.In 335 am avut noroc ca am stat jos iar ea a dormit tot drumu.
La servici a fost admirata de toti,a ras si se uita curioasa peste tot.
Nici eu nu fac dus cand sunt singura cu ea acasa,astept sa vina Mihai de la servici,i-mi e frica ca plange rau pana ma sterg eu sa vin la ea.
Gandacel , condoleante!
Fata mea aseara a fost cam agitata,a plans si nu vroia sa manance,a adormit suspinand,nu stiu ce a avut!
Catutza si Bianca-Maria

teo_banu spune:
bb_alinus, sper sa ma pot tine de fitness...procedez cam asa: plec cu bebelina si o las la mama acasa (mama sta vizavi de sala de fitness), dar si daca nu statea aproape, as fi chemat-o pentru doua ore de doua ori pe sapt nu cred ca e un efort pentru ea....trebuia neaparat sa fac ceva in legatura cu "silueta" ca ajunsesem rau de tot (dar cel mai rau era moralul)....
Teo si bb Stefania Iulia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/banu_teodora/album?.dir=7aad&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

lavi02 spune:
catuta vezi ca ti-am mai detaliat, pe la pag 2, despre masina de facut paine. Ar fi pacat sa fi scris si tu sa nu citesti.
Ilenuta eu ma dau cu deodorant.. inca din maternitate? sau dupa ce m-am externat? nu mai stiu... nu s-a intamplat nimic, fata suge de numa'. Aveam si eu de gand sa-mi cumpar din cel cu bila inainte sa nasc dar m-a luat nasterea pe nepregatite si dupa aia cand am vazut ca e OK si cu asta (nu refuza sanul) am lasat-o balta. Eu am folosit Nivea Pure, avea miros mai discret dar acum m-am intors la deo meu parfumat de dinainte de nascare.
Multumesc pt reteta.
Eu la restaurant am mancat creveti la greu asta vara in Croatia, la mama lor, si erau excelenti . Am mai mancat si aici, pe la chinezi.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

bb_alinus spune:
Haideti ca mai intru si eu pe aici ca musafirii mei se lasa asteptati iar mie mi s-au lungit urechile de foame! Si in plus cred ca o sa ratez si plimbarea pe care aveam de gand sa o fac ca sigur o sa se intinda la masa toata dupa amiaza ( tocmai mi-au zis ca si-au schimbat beletul de avion pt ora 6 in loc de 4...) Dar nu-i nimic, ca si asa nu ne-am vazut de mult timp iar vremea frumoasa cica o sa tina toata saptamana!
Onitza sa iti traiasca flacaul! Si eu mai arunc un ochi pe la voi sa vad ce ma asteapta...
Catutza cum mey sa nu te lase sa stai jos in maxi taxi!!!! Pai daca e tot cum era acum cativa ani, dubita de aia mica si inghesuita pai nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu ti-a fost!
Teo, eu nu am pe nimeni apropiat ca sa las bebelina, deci eventual sambata as putea sa merg insa atunci am atatea altele de facut...
Si eu fac dus rapid dimineata dar seara profit din plin dupa ce facem baita bebelinei si Phil se ocupa cu adormitul ei. Dar acuma parca e mai intelegatoare si pot sa zic ca de vreo 2 ori am reusit sa ma spal si pe cap dimineata fara sa am parte de crize si fara sa o aduc cu mine in baie.
Cat despre imbracat pt iesit afara si la noi e o strategie intreaga, preparat sacul lui bebe, imbracat eu si pus geanta in spate ( am o chestie tip ghiozdanel), imbracat bebelina si iesit. E drept ca la mine e mai usor ca am in masina carutul si scaunul lui bebe.
Intrebare: voi folositi sacul lui bebe cand iesiti? Ca eu pun de toate in el, pampers, bavetica, o chestie de plastic pliabila pt cand il schimb pe bebe, servetele de sters, apa si chiar o doza de lapte praf( in caz de necesitate). Ei bine nu am utilizat niciodata nimic din sac doar imi rupe mie mana cand il urc si cobor din casa!! Dar ma simt bine psihic...
Proadelina hai sa iti spun si eu ce cred! Stii ca sunt fan mameloane de silicon si cred ca daca tot s-a invatat bebele cu biberonul, ai putea sa iti iei mameloane si sa ti le pui, asa bebe o sa aiba senzatia ca e biberon si poate o sa mearga. Nu stiu daca mai esti in Fr cum vad la semnatura, daca da, gasesti la orice farmacie fara probleme! Mult succes!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

pisi-si-boscu spune:
Catutza draga, in calitate de mamica patita te sfatuiesc sa iti iei cutine cand mai pleci in oras si obraznicia: orice mijloc de transport in comun are locuri pentru mamici cu copii in brate; iar daca nu, du-te langa un scaun si roaga frumos pe cine sta acolo sa se ridice !
Ilenutza, si Sebi facea pipi peste tot, pana la gat eventual !
In primul rand am avut probleme cu scutecelul, era prea mare si ii statea aiurea si curgea pe langa, in al doilea rand ca nu il strangeam in mod egal stanga cu dreapta. Asta in cazul in care nu e prea plin sau materialul nu e absorbant....
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Gandacel spune:
Multumesc mult tuturor pentru gandurile bune!
Da, ramane intr-adevar un gol dupa moartea unui parinte, care nu se mai umple cu altceva... Cand a murit tata (aveam 17 ani) am avut o teorie, pe care mi-o mentin si azi, pentru ca asa am simtit de atunci. Suna cam asa: avem in inima cate un compartiment special pentru dragostea de mama, de tata, de sora/frate (pentru fiecare cate un compartiment), de barbat, de copii (pentru fiecare cate un compartiment). Cand dispare unul din ei, pentru totdeauna, acolo ramane un gol, care nu mai poate fi umplut de altcineva. Singura exceptie o face compartimentul pentru barbat, care se poate umple daca apare altul!
Despre Bogdanel: cam de 2 saptamani doarme de la 22:00-23:00, pana a doua zi, in jur de 9:00. Iar dimineata cel mai frumos este ca se trezeste si se joaca singur o vreme, gangureste... Cand incepe sa se vaite incetisor, ma duc sa-l schimb, il las pe cearsaful de schimbat inca vreo juma de ora, ca il atrag alte chestii pe acolo... Asa ca mananca dupa mai mult de o ora, chiar doua dupa ce s-a trezit! Mie mi se pare cel mai bun copil din lume! Chiar daca mai are si unele crize de personalitate, cum le zic eu... Am avut, de cand si-a facut programul asta de om mare, o zi in care a vrut sa manace la 4:00, si alta la 7:00. In rest, abia pe la 9:00 sau mai tarziu. Ziua mai recupereaza... Suge de ma sperie!
Maine dupa amiaza mergem la pediatru sa ne dea o reteta de antibiotic, pentru ca i-a iesit ceva la coprocultura. I-am facut analiza pentru ca avea diarere si kk verde, cu mucus si apica colorata, in loc de "omleta" cu care ne obisnuisem. Astept sa-mi explice maine doctora despre cum a ajuns in corpul lui asa ceva si ce o fi de fapt. N-as vrea sa-i dau antibiotic si pe urma sa faca iar! Va povestesc dupa aceea, poate mai are si altcineva probleme de genul asta..

ilenutza spune:
Noi fol. marimea 2 la pampers pt. ca cu 1 era jale!Nici la mine nu se uda mereu dar de fiecare data ma chinui sa ii asez cat mai corect pampersul!
ALINUS, nu stiu cat de bine e pt silueta pizza aia dar pofta buna!Eu mi-am luat pantaloni marimea 50 de la house of art!\dar sa stiti ca erau si nr. mai mari!
ref. la cedat locul in autobuz, mie tot femei care aveau copii s-au oferit sa imi dea locul!dar am mers si in picioare gravida fiind!
Ilenutza si bb victor(22.12.2005)

ilenutza spune:
am uitat ca vroiam sa intreb: cum se ia eluxtonul?tre' sa astept urmatoarea menstra sau pot incepe de acum?stiu ca am citit ca mai fol. cineva!
Lavi, pohta buna!
Ilenutza si bb victor(22.12.2005)