Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi02 ,am citit ce ai scris tu de masina de paine,ma tenteaza dar as vrea intai sa mananc de la cineva care are si sa vad cum se face.Merci de informatii
Alina , da,maxi-taxi e tot o "cutiuta aglomerata" ,norocul meu a fost ca era duminica si era putina lume (erau ocupate locurile de pe scaune si 3-4 in picioare).
Pisi ,eu de fel sunt cu tupeu,adica nu-mi e jena sa zic ce ma doare,dar duminica eram asa bucuroasa ca am iesit din casa si ca fata se uita in jur sa vada ce si cum,ca nu m-a deranjat asa rau ca stau in picioare,dar m-a deranjat nesimtirea lor,mai ales ca pe primul scaun statea o tanti cu un copil de 3-4 ani(din cate stiu eu pentru copiii sub 10 ani nu se plateste biletul),ea pe un scaun,copilul pe altul,si nu l-a luat nemernica in brate!Dar asta e,a trecut acum...

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna Gandacel, vorbele sunt de prisos...
Vroiam sa te intreb "ce" i-a iesit la copro, pentru ca infunctie de acel "ce" exista si explicatii de unde poate proveni. Noi facem la serviciu analize la apa din diverse recipiente si ne crucim de ce "ce-uri" ies prin ea...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Lavi, am vazut ca ai fost in Croatia,cum a fost?Unde a-ti stat?Era scumpa cazarea? Ne tenteaza si pe noi,am auzit ca e frumos,ca ai ce vizita,dar nu stiu cand o sa ajungem.
Va propun o tema de discutie...concediul!!! Unde il petreceti?
Noi avem un var al sotului care sa mutat la Satu-Mare si cred ca la el vom ajunge,dar inca nu stim,ca e distanta cam mare si fata mica!Eu as vrea pe Transfagarasan ,ca-mi place mult si nu am fost decat acum 6 ani.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Catutza, te-ai gandit sa mergi la undeva la mare? Eu in primul an cand l-am avut pe Sebi, am fost cu el si am stat 7 zile. A fost cam obositor (hotelul nu era chiar pe plaja ) dar copilului i-a prins extraordinar de bine, gandeste-te ca eu - mamica rasculata - nu i-am dat vigantol decat 2 luni, si numai cate 2 picaturi - asa era recomandarea atunci - si totusi, cu toata explozia lui de dinti - Sebi la 1 an si ceva avea toata dentitia copilariei - nu a facut nici anemie nici rahitism sau mai stiu si eu ce. Cred ca secretul a fost soarele si aerul curat - de la inceput l-am plimbat ff mult pe afara.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Pisi ,eu de fel nu merg la mare ca ma plictisesc sa stau toata ziua ca un mic pe gratar!Eu vreau la munte:aer curat,verdeata,sa urc pe munte...dar o sa merg 2-3 zile si la mare ca sotului ii place si mai ales acum ca avem copil trebuie sa mergem ca-i face bine.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Bune fetelor!

Pustiulica al meu e in plina adolescenta: are cosulete cat incape si vocea in schimbare!
Bubitele am inteles ca ar fi eritem alergic si nu se trateaza (imi zise pediatra, fara sa-l vada insa). Noki, oare tu ai reusit ceva cu ceai de musetel/galbenele, sau dimpotriva, mai rau i-a facut? Baita cu tarate a incercat cineva? Cum se "prepara"?

Si avem o raguseala de zile mari, inca de ieri. Duminica l-am scos afara dupa o saptamana de pauza, n-am stat mult si erau in jur de 1 grad, minim 0; nu stiu - de aici ni s-o trage?? Oricum, nici pentru asta n-am primit tratament, doar sa-i dau ceva ceai anti-colici daca vreau...

Altfel, eu se pare ca sunt pe urmele tale, Lavi cu problema cu sanii. Am fost azi sa ma vada gine' si am inteles ca nu e canal infundat (inca! ), doar un defect de golire a sanului. Deocamdata golesc bine sanul si dau cu antiinflamator (extern), maine mai merg o data sa reevaluam situatia. Sper sa nu ajung pe antibiotic

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ziua buna

Azi am iesit afara, sper sa nu fi fortat nota, ca dupa cativa pasi am realizat ca ninge - lapoviteaza si totusi m-am incapatanat sa imi continui plimbarea. Si nu aveam caruciorul la noi, Maria era in marsupiu. Sper sa nu fi facut vreo prostie, sa-mi raceasca! Nu era frig - Bubumara nici noi nu punem nimic la nas si guritza - oricum, guritza e ocupata de suzi.
Si pe mine ma trec toate traspiratiile pana vad fata imbracata. Lavi, mi-a placut faza cu caruciorul dus inainte in strada - pai eu daca il scot pe holul blocului cred ca imi dispare pana am urcat dupa fata. Chiar o sa fie o problema la mine cu carutza mea de 12 kg. George l-a adus aseara din portbagajul masinii si mi-a zis ca e greu... Am sa-mi iau un marsupiu bun - multzam de sfat si cara mama cu spatele, deocamdata.

Voi v-ati luat scaun de masina? Eu mi-as lua ceva sa fie bun pt mai mult timp,dar e bine sa stea asa de mica in scaun din acela mai marisor? Stiu ca sunt si pt bebe, gen cosuletz, dar parca nu as lua doua.
Pisi, sa-ti traiasca flacaul ochios. Pai nu degeaba se legase nenea ala de el pe strada si-l complimenta de zor. AM la prajiturile alea...

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ioana, si noi am stat mult in dubiu cu scaunul de masina, din acelasi motiv. Pana la urma am cumparat totusi si scoica 0+ (am incercat sa gasim una cat mai ieftina -> Primii pasi de la Helpnet). Dar chiar si asa deocamdata (la nici 6 sapt) mi se pare prea mic sa-l pun in ea.
Scaunelele urmatoare merg numai de la 1 an stiu eu... Si, oricum, ei vor sedea doar pe la 6 luni, daca crezi ca te poti descurca fara pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Pisi, maine seara vom sti ce are puiul. Iti spun joi. Eu insa as vrea sa stiu CE contine apa de la robinetul meu, zilnic, dar mai ales dupa ce se intrerupe. Si se intrerupe cam des. Nu doar o data am distrus rufele, le-am patat din cauza apei asa-zis potabile din retea... Si as mai fi curioasa si ce contine laptele meu...

Si eu as lua un scaun de masina pentru bebe, ca-mi rupe mana cand plecam la drum! Dar am dileme legate nu neaparat de bani sau varsta, ca am vazut o mare varietate, cat am legat de modalitatea de prindere in masina. Noi la Tico nu avem sistem izofix, cum stiu ca sunt la alte masini si nu prea stim cum l-am fixa. Am vazut un scaun de bebe intr-un tico, undeva la mine la serviciu, dar nu stiu cum l-au prins. Probabil mai costa si asta ceva bani, sau o fi necesara doar ceva imaginatie pusa in practica de parinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Am fost sa luam si nou o gura de aer asa mai pe inserate, dar maine sigur o sa profitam de soare si mare!

Ilenuta, na ca m-ai prins cu pizza la regimul meu dar ce sa fac, asta mi-a picat la indemana ca nu aveam timp de gatit - de fapt eu nu prea gatesc pt musafiri ci doar pt mine si al meu sot si asta din cand in cand. dar gate, iarasi trec pe legume fierte si carne alba! Oupss tocmai am mancat o napolitana la un pahar de lapte...dar nu se pune, nu?

Vad ca se vorbeste despre "carseat", lamuriti-ma si pe mine, scaun de masina si scoica nu e acelasi lucru? Ca din discutie reiese ca nu ar fi!

Gandacel, scaunul meu de masina are si un suport, un soclu care se pune pe bancheta masinii, peste el se pune deci scaunul propriu zis de care se prinde centura de siguranta - are niste fose ca sa le zic asa unde se baga centura. Ma gandesc ca toate sunt cam pe acelasi principiu. Noi il avem fixat in fata, in dreapta mea, si ma intreb pana la cate luni am voie sa il tin acolo?

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput