Credeti ca exista ingeri?
Raspunsuri - Pagina 30
MihaiTexas spune:
@capcaunul
Pentru ca nu a fost inteles de catre capcaun, citez:
“CORECT este sa se spuna (…)
Energia=timpul (E=t, unitatea de masura pentru energie in [SI] fiind secunda),
iar nu:
Energia=mcpatrat ”
Afirmatia “unitatea de masura pentru energie in [SI] fiind secunda” este precedata de “Corect este sa se spuna”; deci am vrut sa zic ca asa este CORECT sa se masoare, dupa parerea mea, energia, nicidecum ca la momentul actual noi chiar masuram energia in secunde :) poate faptul ca am scris E=t ar fi trebuit sa va dea un indiciu cat de "neinsemnat"
daca trebuie sa va duceti pe wiki sa vedeti in ce se masoara energia, nu cred ca aveti nici o tangenta cu fizica
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MihaiTexas Pentru ca nu a fost inteles de catre capcaun |
Eu cred ca amandoi folosim limba romana.
In care tu ai tastat albastru pe alb:
unitatea de masura pentru energie in [SI] fiind secunda |
Degeaba te invarti in jurul secundei. Exegeza se foloseste in descifrarea textelor biblice, nicidecum in interpretarea legilor fizicii!
daca trebuie sa va duceti pe wiki sa vedeti in ce se masoara energia, nu cred ca aveti nici o tangenta cu fizica |
poate o fac din respect pentru userii care nu au acasa tomuri de fizica, de la introductory level pana la highly specialized topics.
MihaiTexas spune:
da, merci de atentionare, insa nu uitati ca e foarte usor a creste 2-3 randuri critice, asa cum faceti dvs., din sutele de elemente sculptate cu truda in randurile mele; daca mai e cineva in afara de capcaunul care nu a inteles exact ce am vrut sa spun - vezi mai jos -, sa fie cu iertare; iar ca sa fie clar si pentru dvs. dle capcaun reiterez mesajul de dinainte:
Energia in [SI] se masoara in Jouli (vezi cartea de fizica), insa eu am zis ca ar fi corect ca sa se masoare in [SI] in secunde
>>>Continuare