Credeti ca exista ingeri?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Da, cred ca exista (de aceea este si rugaciunea "Inger, ingerasul meu"), cred ca fiecare om isi are ingerul sau pazitor si, mai ales, cred ca acestia pot fi vazuti numai de copilasi. Fetita mea se uita prin camera pe sus si incepe si rade, iar eu ii zic ca vorbeste cu ingerasii.

cum spunea si Raluca mai sus si fetita mea la fel...si are aproape 6luni...
inca ceva!cand am ramas insarcinata eram in strainatate cu logodnicul meu(logodna am facut-o numai noi in biserica binenteles cu preot!insa parintii nu au venit!eram asa cum am spus in strainatate)
si mama lui de cand m-a cunoscut,adica acum vreo 8 ani nu m-a vrut!

binenteles ca ne era teama sa ii dam vestea!nu stiti prin cate am trecut in astia 8 ani!de fapt de asta a si plecat din tara!si dupa m-a chemat si pe mine!a fost un chin cu ea!nu stiu daca puteti sa va inchipuiti!minciuni si ascunzisuri...ce sa mai...nu vreau sa-mi amintesc!

insa intr-o zi el o suna si fara sa-i zica nimic incepe asa: uite, am ceva sa-ti spun, mai bine-ai sta jos!ESTI BUNICA!
stiti unde era ea?vizita locurile sfinte!!!!!!!!!ce l-a impins pe el sa-i spuna chiar in ziua aia?si ce a facut-o sa se schimbe total astfel ca in fata grupului fetita mea a fost binecuvantata de preotul care le era ghid?i-a adus o icoana cu Maica Domnului special pentru ea si cate si mai cate de-acolo!
si de cand s-a intors e dedicata fetei!eu intre timp ma intorsesem in tara sa nasc!
si acum cand scriu am lacrimi in ochi pentru ca stiu ca Dumnezeu e mare!chiar daca trebuie sa suferim pentru un timp!si EL a suferit pe Sf Cruce doar din dragoste pentru noi!

daca vreti o sa va mai scriu....

Alina
mamica de Diana aproape 6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

Da,cred ca exista. Fetita mea de 5 ani mereu cand o intreb dimineata ce a visat imi spune " Ingerasi cuminti si dragalasi" si e foarte linistita, iar daca viseaza altceva in acea dimineata e foarte agitata si ncajita cand o imbracam si o lasam cu dadaca la 6 dimineata. Si pe mine m-a surprins raspunsul ei dar inclin sa cred ca ei cu adevarat exista si o spun deoarece fetita mea de 5 ani nu avea de unde sa aiba asemenea idei de vise , so nu doar pentru ca ASA trebuie sau ASA am fost educati.Ci ei cu adevarat exista . javascript:insertsmilie('')Sincer la varsta mea sunt extrem de pacatoasa ca sa mai cred ca as putea vedea pe unul in vis , cat despre ajutor...intotdeauna am considerat ca acolo sus cineva ma iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

exista cu siguranta...fara sa pot dovedi instant, cred cu convingere ca ne sunt prin preajma...mai tot timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Sigur ca exista! Eu am doi ingerasi acasa, copiii mei. Si fiecare avem un ingeras care ne imbratiseaza noaptea ca sa doarmim mai bine. Uneori suntem obositi si nu-l mai simtim, alteori rai si se mai ascunde si el, dar e langa noi mereu, stiu sigur asta!

Nora
poze sept-oct 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Da exista...fiecare are un ingeras acolo sus, de asta exista noroc in viata, de asta se intampla miracole!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

cu siguranta ca exista.

poate de multe ori sunt ocupati in alta parte, dar cand a fost nevoie au venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor eu sint agnostica si programatoare, deci o sa scriu un mesaj pragmatic dar pur si simplu nu pot accepta ceva cind de fapt nu se stie nimic despre subiect. Daca accept existenta ingerilor atunci imi vin in cap sumedenie de alte intrebari la care nu stiu raspunsul si banuiesc ca nici voi si atunci ramin la agnosticismul meu: alte religii necrestine au ingeri? De ce trebuie sa fie copii? Majoritatea reprezentarilor de ingeri pe care le-am vazut sint copii dolofani (ca in picturile renascentiste) cu aripi. Exista oare ingeri adolescenti? Adulti? Presupunind ca femeia pe care a vazut-o fata deschizind usa e inger.. de ce a devenit femeia accea inger si nu stafie? Cind devine cineva care moare inger si cind stafie? (Nu-I asa daca acceptam existenta ingerilor atunci acceptam si existenta stafiilor). Ingerii sint assignati unui copil la nastere? Daca da cit timp dureaza acest assignement? E pe viata? Daca da inseamna ca fiecare dintre noi are cite un inger, pt. ca toti am fost copii, chiar si cei mai mari criminali de pe acest pamint. Asta mi se pare non-sens. Exista oare vreun moment in care ingerii ne parasesc? Eu de ce n-am vazut niciunul si nici n-am simtit “prezente” sau n-am fost “salvata” de la nimic? Fetita cu codite despre care povestea cineva cred ca in sua ar fi fost pusa la categoria stafii (am vazut multe emisiuni despre case bintuite la tv).Florin, fara intentia de a fi malitioasa, cind se termina sondajul acesta cred ca ar fi interesant un altul cu intrebarea "credeti in UFOs?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu cred ca exista..."ceva".
Nu neaparat ingeri.

Mie mi s-a intimplat sa ies din niste situatii f. proaste... in mod paradoxal!
Rational, n-aveam solutie.

Nu stiu daca as numi asta "inger pazitor".
Poate fi subconstientul nostru.
Instinctul.
Niste legi ale firii, sau niste resurse proprii pe care nu le cunoastem inca.

Poate ca ele stau pitite undeva si ies atunci cind atingem un anume prag de pericol.


Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Alte intrebari: ce deosebeste un inger de o stafie? Fenomene paranormale exista si in japonia. Case bintuite exista si acolo. De ce aceiea nu sint “ingeri”? Apoi as intreba-o pe fata care a vazut acea femeie in alb. Admitind ca era inger (desi nu avea aripi; apropo de unde vine ideea de aripi?), de unde stii ca era ingerul tau? Poate era al prietenei? Ori poate era o stafie a casei? Daca spui ca era ingerul tau inseamna ca fie ti-a spus ca e ingerul tau ori ai mai vazut-o si alta data (si prietena ta nu). Alta intrebare: prietena ta a vazut-o? spui ca e o poveste lunga. As fi intresata sa o aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

adrienne ... ai luat-o pe schema logica... cre' ca ne pierzi.

n-avem cum sa definim variabile, functii, scripturi alea alea cind e vb. de ingeri... Nu ca n-ai avea dreptate. Uite o floricica de la mine:

Elise

Mergi la inceput