Miresele anului 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu am nunta la sf lui mai si mai avem de luat costumele mirelui si atat

Paza buna trece primejdia rea (parca)

decat sa ma cert cu toata lumea atunci, prefer sa ma cert cu mai putini
hi,hi,hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Raza ...vrei sa-l chem si pe sefu' ?
Cumatra, pupa-te-as ...
bebi, ti-am raspuns la subiectul cu pricina, referitor la logodna...si crede-ma...stiu ce vorbesc ....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:

vroiam sa va intreb de ce incepeti de pe acuma cu pregatirile daca nunta o aveti prin iunie, iulie,august? ca eu inca nu am inceput pregatirile si am nunta in august.

Pai hai sa-ti raspund eu la intrebarea asta...eu avand nunta in iunie.

1. Eu n-am de gand sa alerg de bezmetica in ultima clipa sa le organizez pe toate. As vrea in ultima luna sa mai am numai detaliile de pus la punct.

2. Cei ce iti presteaza diverse servicii (cameraman, fotograf, Dj, formatie, etc.) trebuie rezervati din timp, altfel risti sa fie ocupati chiar in ziua aia. De exemplu eu am fost ultima acceptata de Radu de pe forum (fotograf) pt. data de 17 iunie...si asta era in decembrie.

3.Bauturile le-am luat deja pt. ca se preconizeaza sa se bage taxa pe viciu, prin urmare prin mai-iunie o sa ma coste cat nu face.
Din pacate nu numai bauturile se scumpesc.

4. Prefer sa pot sa-mi aleg lucrurile incet, pe indelete, sa compar preturi...intr-un cuvant exact ce-mi convine mie...si nu sa iau ceva in disperare mare, in ultima clipa, chiar daca nu imi place atat de mult, numai pt. ca nu mai am timp sa caut.

Ar mai fi si alte motive...dar ma opresc aici ca m-am labartat de tot.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Gata...s-a facut...minitehnicus a rezolvat problema.

Nu puteam sa lasam fata sa se chinuie.

Multumesc mult, Rallu ! Da' tot n-am priceput de ce vrea doar formatul ala ? ca zau, am facut tot ce mi-au zis fetele. si avantaj ca irfan am acasa, sa zic ca am stiut, dar n-a mers si pace !
bebi, ramai codasa ! pai noi mai avem un pic si ne prezentam cu tot alaiul la bierica si tu abia te gandesti sa incepi ?

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Mirese si miresici, sunt si eu noua la voi aici( noua la scris ca de citit, to bajbai de vreun an pe site).
Eu voi fi fraierita ( a se citi "casatorita") in mod oficial si public in iulie ( adica atunci vrem noi, dar pina una alta nu am gasit restaurant)
Am citit ce-ati scris voi despre restaurante dar poate ma ajutati putin, voi cele ce ati colindat deja dupa restaurant.
Noi vrem asa: sa fie spatiu suficient pentru 100 -120 de persoane, intr-o singura incapere ca sa se vada toata lumea cu toata lumea, sa fie curatel si frumusel, sa aiba mancare buna si suficienta, pret nu prea piparat ( undeva daca e posibil sub 1500 000/pers) si LIBER SAMBATA, NU DUMINICA.
Ii vine in minte cuiva vreun restaurant citind descrierea mea?
PS Krelia, vad ca esti maestra de ceremonii..m-as simti onorata sa ma adaugi si pe mine la listuta, Manuelita, iulie 2006 , Bucuresti.
Saru'mana.

to become or not to become mother....this is the question

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Manuelita Bine ai venit la . Sedere placuta si spor la pregatiri. Sa vezi ce repede zboara timpul....

11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Manuelita

Noi vrem asa: sa fie spatiu suficient pentru 100 -120 de persoane, intr-o singura incapere ca sa se vada toata lumea cu toata lumea, sa fie curatel si frumusel, sa aiba mancare buna si suficienta, pret nu prea piparat ( undeva daca e posibil sub 1500 000/pers) si LIBER SAMBATA, NU DUMINICA.

Bine ai venit !
Cu restaurantul e problema mare... e cam tarziu !
si pt tine si pt sunnyday:
(la cele cu liniute am fost personal)
Minis - Al Barajul Sadului ( complex Minis )
Casa Rustic - parc IOR
---Riviera - superb !- tb deschis curand daca nu l-au deschis deja
---Taverna Romaneasca (fost Alunis ) pana in cinema Cultural
---Nunta Zamfirei, langa autogara Militari
---Cerbul-Bd Uverturii, langa teatrul Masca
---Popas Randunica-comuna Rosu (padurea Rosu)
---Rucar-str. Baba Novac
---Turbotequilla-Superb !-tot in Militari, iesirea Buc-Pitesti, dupa Turbomecanica, e o cladire mare, rosie...

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

help! sunt incepatoare tare...vreau sa schimb cate ceva la profil, la semnatura, dar nu stiu pe unde sa"intru"..anybody online now?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarisa_clarisa spune:

Razuco,esti superba!Zi-mi si mie te rog din ce material e facuta partea de jos ca-mi place de mor
Si fetele o intrebare.
eu am nunta in septembrie si as vrea sa fac de acum marturiile,ca am gasit o oferta buna.crede-ti ca o sa se intample ceva cu ele atatea luni?

Clarisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Manuelita

help! sunt incepatoare tare...vreau sa schimb cate ceva la profil, la semnatura, dar nu stiu pe unde sa"intru"..anybody online now?

Manuelita

Pai du-te in susul paginii, ai acolo o lista cu toate furoumurile, top, bla, bla... si ai si profil personal, click, bagi parola si apoi schimbi...

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput