Miresele anului 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by olguttza

quote:
Originally posted by a.cicel

olguttza Ce mai faci? Cum te simti?

11+

Dragutza, nu ma simt asa bine ca altii (), da ma fac io mare!
Fizic, m-am refacut complet....La psihic mai am ceva de lucru; tocmai ce-am aflat de o prietena, care era cu o luna mai mare ca mine (la sarcina ma refer), ca a fost la eco si o sa aiba un baietzel (ma rog, al doilea )...si iar m-a bushit depresia....ca si io tot baietzel voiam...In fine, mi-am mai revenit acu....
Dea DD sa te simti bine si sa n-ai probleme! S-aveti o nunta asa cum v-o doriti, iar tu sa fii in forma!
fata grijulie!

Ma bucur ca esti mai bine. Incety-incet o sa iti revii. Asta a fost sa fie. Incearca sa te gandesti ca asa a vrut DD si el stie ce si cum trebuie sa faca. Nu stiam ce e cu tine, ca nu te-am mai vazut de mult. si sa ai grija de tine.

11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

referitor la intrebarea cu logodna

1 - te cere si sarbatoriti acasa
2- te ceri si in mod oficial te duci cu viitori nasi la biserica sa va logoditi in fata lui D-zeu
3- te casatoresti si indiferent de varianta de mai sus slujba de casatorie cuprinde si cea de logodna (d-aia plimba popa verigheta de pe inelarul drept (logodna) pe inelarul stang (casatorie))

am fost coerenta si explicita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by olguttza

si io tot baietzel voiam...In fine, mi-am mai revenit acu....

N-am stiut... Imi pare rau...

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

referitor la intrebarea cu logodna

1 - te cere si sarbatoriti acasa
2- te ceri si in mod oficial te duci cu viitori nasi la biserica sa va logoditi in fata lui D-zeu
3- te casatoresti si indiferent de varianta de mai sus slujba de casatorie cuprinde si cea de logodna (d-aia plimba popa verigheta de pe inelarul drept (logodna) pe inelarul stang (casatorie))

am fost coerenta si explicita?

1. am inel, dar nu ma voi simti logodnica lui decat pt cateva min, la biserica ( ca deja ma simt nevasta e partea a doua )
3. daca ai deja logodna facuta la biserica, ii spui preotului si sare direct la "se cununa... "...

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Voi imi faceti pofta cu fasole, si eu daca alaptez, nu pot manca asa ceva. I-am facut si la Clau ciorba cu ciolan afumat, am gustat si eu. mama ce as fi mancat!!!

Olgutza,lasa ca va veni un alt bebe. Stiu ca, in acest moment cuvintele sunt de prisos, dar poate e mai bine asa.
Si eu am pierdut o sarcina si mi-a zis dr. ca atunci sunt asemenea avorturi, cand nu e fecundat ca lumea ovulul sau sunt ceva anomalii. Asa ca, stie el D-zeu, de ce a facut asa.
Da Raza, auzi sa-l lege de maini si picioare, adica sa mi-l bage in scutec si sa-l faca ca pe o sarmala.
Ieri a venit cu alta idee: ca sa-i pun caciulita in cap, ca sa-i fie cald la moalele capului- unde sunt fontanelele. I-am zis ca e destul de cald in casa, 23 grade si ca nu e nevoie.
Cand il tine in brate am vazut ca-i baga manutele in paturica, saracul copil.. lui ii place asa mult cu ele afara.
Dar lasa ca peaca ea in 2 ore si ramanem singurei.

Azi merge mama la o alta catedrala, cica mai mare si cu scaune inautru. doamne da sa fie locuri, ca ar fi misto, impodobesc cu flori ca si la catolici.
Intratrea la restaurant e de la ora 20 si e nasol ca la biserica intre 6-7 e Liturghie si nu se fac nunti. asa ca ori de la 5 ori de la 7. Dar nu e prea intuneric pe urma afara? vrem sa facem poze.
Nu mai imi fac planuri, astept sa-mi zica daca a gasit o ora rezonabila pt. cununie.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si chiar daca ii spui, logodna tot o face, ca daca nu in 10 minute esti deja la poze si apoi nu trebuie sa ia si el banuti de la nasi?
asa prestatie asa onorariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Raza uita-te pe PM, poate rezolvam problema cu pozele ce dau dureri de gat.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by contactnicole

So, trebuie sa fii logata pe contul tau cu poze ca sa vezi neste butoane. Dupa asta dai clic pe o poza si in dreapta sus ai un buton EDIT. Click pe sagetuta de langa Edit si alege din lista care-ti apare : "Rotate, Borders and More" . Dupa ce s-a incarcat noua pagina ai doua butonase sus "Rotate" si le invarti pana le ametesti. Dupa asta "Save" -> Save Copy si GATA.

Am doar: rename, delete, rearange, move si copy. la rearange am incercat, nu se poate.asta preventiv, sa nu ma pui acolo...
Si da, mare chin cu pozele... acum sunt in cont, dar se vad pe orizontala... asta de fapt e chinul

Raza de soare

Foto

Uff draga Raza merge foarte greu DC-ul. Vad tarziu ce postezi tu.
Vezi ca tu esti inca in album cu toate pozele pe ecran. Da click pe o poza si apoi ai sa ai in Edit si ce poti sa modifici pe poza respectiva.

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

NicoletaB, asa e ca pana la urma trebuie sa-si ia si el banii ca dee degeaba daca te duci inainte si te logodesti de fata cu nasii daca la biserica la cununia religioasa te mai logodeste o data ca trebuie sa-si tina si el slujba! noi ne-am logodit si singuri doar eu cu el si oficial de fata cu ai nostrii parinti si nasi!
mai bine logodna se face atunci in ziua nuntii la biserica nu?
va multumesc mult de tot pt sfaturi! sunteti niste dragute!
vroiam sa va intreb de ce incepeti de pe acuma cu pregatirile daca nunta o aveti prin iunie, iulie,august? ca eu inca nu am inceput pregatirile si am nunta in august.

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Gata...s-a facut...minitehnicus a rezolvat problema.

Nu puteam sa lasam fata sa se chinuie.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput