Miresele anului 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Pe 13 februarie mergem sa ne depunem actele la primarie Saptamana viitoare facem toate analizele.

11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia
si sefa unde e?

Cobe ce esti, ca imediat a venit ! Taci macar acum, sa salvez in jpg... adica alea cu dureri de gat... sa le pun la loc...

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

So, trebuie sa fii logata pe contul tau cu poze ca sa vezi neste butoane. Dupa asta dai clic pe o poza si in dreapta sus ai un buton EDIT. Click pe sagetuta de langa Edit si alege din lista care-ti apare : "Rotate, Borders and More" . Dupa ce s-a incarcat noua pagina ai doua butonase sus "Rotate" si le invarti pana le ametesti. Dupa asta "Save" -> Save Copy si GATA.

Spor! :)

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:

...la capitolul invitatii inca nu am ajuns, dar stiu sigur la ce magazin ma voi duce sa caut. Miresicile din Buc. stiu - pasajul Lipscani.Ceva super simplu, finut si elegant. Despre baloane,huse, flori ornamentale, iar nu-mi fac probleme, avem niste prieteni care se ocupa cu asa ceva..(nu stiu cat iau la baloane, pentru ca difera in functie de ce vrei, dar husele stiu ca sunt 1 euro)....la culori, inca nu m-am gandit...cred ca va conta destul de mult interiorul (culorile) restaurantului, cum spunea si blanca (btw, super poze!)(mi-ar placea un rosu/alb cu galben auriu, poate chiar alb cu albastru)

Cine se recunoaste?

11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetelor, poate sa-mi spuna si mie cineva daca logodna se face si ea la biserica sau face parte din cununia religioasa ? ca nu inteleg. tot aud ca se face logodna la biserica? poate sa-mi explice si mie cineva?

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Ce faceti bre? Vaz ca e mare chin cu pozele alea. Si din cate inteleg, Razuco esti buna de cinste!
Kreliuztu...
Andreutzo sa fie intr-un ceas bun! Imi place ca depuneti actele pe 13...o sa va poarte noroc numarul asta! Parol...Sun stieee!
Io nu fac bine deloc...
Ne mai auzim!

Mergi la inceput

Gata, le-am pus la loc pe cele cu dureri de gat... si le am salvate si pe cele normale, dar in pc. in cont nu merge sa le pun.
Nicole, o sa incerc si varianta asta...
bebi, sunt o gramada subiecte despre logodna. da un search si gasesti... da, logodna se face la biserica, separat de cun religioasa sau impreuna...

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by krelia
si sefa unde e?

Cobe ce esti, ca imediat a venit ! Taci macar acum, sa salvez in jpg... adica alea cu dureri de gat... sa le pun la loc...

Raza de soare

Foto

Daca nu-ti iese vezi ca am apucat sa-ti scriu un picut mai sus cum sa le rotesti direct din iahuu. Bafta:)

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by contactnicole

So, trebuie sa fii logata pe contul tau cu poze ca sa vezi neste butoane. Dupa asta dai clic pe o poza si in dreapta sus ai un buton EDIT. Click pe sagetuta de langa Edit si alege din lista care-ti apare : "Rotate, Borders and More" . Dupa ce s-a incarcat noua pagina ai doua butonase sus "Rotate" si le invarti pana le ametesti. Dupa asta "Save" -> Save Copy si GATA.

Am doar: rename, delete, rearange, move si copy. la rearange am incercat, nu se poate.asta preventiv, sa nu ma pui acolo...
Si da, mare chin cu pozele... acum sunt in cont, dar se vad pe orizontala... asta de fapt e chinul

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

olguttza Ce mai faci? Cum te simti?

11+

Dragutza, nu ma simt asa bine ca altii (), da ma fac io mare!
Fizic, m-am refacut complet....La psihic mai am ceva de lucru; tocmai ce-am aflat de o prietena, care era cu o luna mai mare ca mine (la sarcina ma refer), ca a fost la eco si o sa aiba un baietzel (ma rog, al doilea )...si iar m-a bushit depresia....ca si io tot baietzel voiam...In fine, mi-am mai revenit acu....
Dea DD sa te simti bine si sa n-ai probleme! S-aveti o nunta asa cum v-o doriti, iar tu sa fii in forma!
fata grijulie!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput