Nou stil de viatza (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

hai mai fetelor, nu v-ati trezit sa bem si noi o cafelutza?????????

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara25 spune:

Buna dimineata fete dragi! M-am trezit si eu mult mai devreme ca de obicei..din cauza celor 2-3 litri bauti ieri Ce bine e sa te trezesti cu stomacul gol,am asa un sentiment de fericire!
Miag cand o sa poti manca fructe?Tin minte cand ma tinut regimul ala cu proteine(tinut cu o nutritionista,nu de capul meu) nu am mancat 3 luni jumate nici un fruct.Ma uitam la un mar sau la o portocala de parca ar fi fost ceva extraordinar
Nora eu am observat la mine ca in primele zile mi-e pofta de ceva dulce,dupa 5 zile trece.Cu cat mananc mai multe dulciuri cu cat as manca mai mult.Cat despre apa,eu am baut ieri seara multa pentru ca mi-era foame si culmea e ca a mers.
Meniul de azi:Ziua 2 mic dejun 1 cească cafea + 1 cub zahăr
prânz 200g jambon degresat + 1 cutie iaurt natural
cina 200 g friptură vacă + salată verde cu ulei si zeamă de lămâie
In Belgia e tare dezolant,brr..vremea asta mi-aminteste de Bacovia..Ma duc sa imi termin cafeaua si mai revin.

Clara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Eu am baut cafeaua, am si mancat:
-un ou cu o felie graham subtire (2,5p)
-o cana de lapte cu 3 felii graham unse cu pate de pui (5,5 p)

La pranz voi manca o supa crema de rosii si legume cu crutoane. (3p)
Intre mese, 2 mere, 2 portocale.
Putin piure de cartofi cu muraturi. (2p)

Cina: iaurt si mai vad eu...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Sunt la servici again, asa ca meniul meu este cam asa: 3 felii paine cu gem = 7 p, seara spagheteee, da, sunt dependenta rau de pastele astea Cred ca de asta imi place mie ww . Si mai pap mere si kiwi.

Cafeluta ... recunosc ca am baut o gura de la colega`mea ca tare bine arata

O zi faina, fara abateri !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dimineata!!
eu am terminat cafeaua..dar am tras de ea de la 7 jumate si acum trebuie s-o dau pe apa.Ieri am baut aproape 3 litri si,o sa radeti,dar ma simt asa de..hidratata,parca si tenul mi s-a schimbat putin:)Cred ca dupa inca 12 zile o sa fie evidenta diferenta.
Eu sunt bucuroasa ca m-am hotarat pentru daneza,ieri a trecut lejer si dau dreptate fetelor care spun ca face bine la psihic sa scapi de 5 kile,e un stimulent foarte bun,sa te mentii apoi.Daca as fi avut 60-70 de kile nici nu m-as fi gandit sa incerc-,dar asa...
O sa ajung eu si acolo.Pe de alta parte,daneza mi se pare conceputa cu cap,alterneaza alimentele,si treci usor peste zi,cand stii ca te asteapta ditamai friptura pe seara:)Cel mai greu mi se pare ca nu ai voie nimic intre mese,dar probabil o sa ma obisnuiesc dupa cateva zile.Sper,cel putin.
mmult succes fetelor,egal ce tineti,important e sa ne simtim bine si frumoase!
ancuta

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am o intrebare, daca iau niste pastile cu Crom credeti ca ajuta ca sa-mi mai diminueze pofta de dulce? As manca dulce non stop, inca nu am dat iama in ciocolati sau alte alea dar as vrea sa fiu precauta.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

quote:
Originally posted by clara25

Buna dimineata fete dragi! M-am trezit si eu mult mai devreme ca de obicei..din cauza celor 2-3 litri bauti ieri Ce bine e sa te trezesti cu stomacul gol,am asa un sentiment de fericire!
Miag cand o sa poti manca fructe?Tin minte cand ma tinut regimul ala cu proteine(tinut cu o nutritionista,nu de capul meu) nu am mancat 3 luni jumate nici un fruct.Ma uitam la un mar sau la o portocala de parca ar fi fost ceva extraordinar
Nora eu am observat la mine ca in primele zile mi-e pofta de ceva dulce,dupa 5 zile trece.Cu cat mananc mai multe dulciuri cu cat as manca mai mult.Cat despre apa,eu am baut ieri seara multa pentru ca mi-era foame si culmea e ca a mers.
In Belgia e tare dezolant,brr..vremea asta mi-aminteste de Bacovia..Ma duc sa imi termin cafeaua si mai revin.

Clara..

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

quote:
Originally posted by ioana2004

quote:
Originally posted by clara25

Clara..

draga Clara spune-mi te rog pot sa beau cafeaua timp de mai multe ore si cu tutun???ca eu asa o beau si cu o zaharina....
Iar carnea de vita cum o faci? o fierbi sau la gratar?
Da-mi si mie o idee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ioana, hai ca-ti zic eu: cica nu trebuie schimbat nimic, si zaharul ala ar avea rolul lui(dac-ar fi dupa mine, l-as inlocui si eu cu zaharina.De fapt, chiar am pus azi o lingurita de zahar si o tableta de indulcitor, ca mie-mi place mai dulce cafeaua de la un timp )

Carnea de vita am facut-o pe gratar, am taiat-o subtire de tot si am pus si un piculet de condiment pentru carne...mi-era foame rau, ca de altfel mie nu-mi place carnea de vita...
Cred ca merge si fiarta, daca-ti place mai mult(te gandesti si tu ca papi un rasol )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna dimineata.

Fetelor eu ma simt f bine dupa o zi de daneza si sper sa ramana asa.
Crystina,unde dispari?Mutumesc mult de sfaturi,dar fetita mea are peste 9 zile un an,e marisoara si nu ar fi bai sa o intarc.Oricum ea suge seara si peste noapte.Oricum eu vreau sa o intarc progresiv,usor nu deodata,si cred dupa cum vad ca merge cantitatea de lapte ca in 2 luni voi reusi fara sa o fac brusc.Oricum modificari la lapte nu am vazut,ea nu plange noaptea cand suge ca nu ar fi.

Si Carmen,si eu cred ca daneza e destul de restrictiva,mai ales cu fructele cel putin pt mine care mancam cate 5 portocale /zi.Dar e f buna pt inceput ca slabesti mult,apoi mentinem si slabim usor.
Dar am de gand dupa ce termin sa tin un fel de regim personalizat,cu alimente ce mi plac mie,sanatoase si sa incerc sa calculez caloriile sa nu depasesc.De fapt de asta am si ales acest subiect ca vreau sa mi fac si mentin un obicei de a manca rezonabil ca si cantitate si sanatos.
Asa ca fetelor nu mai fiti suparate pe mine,pls
promit dupa daneza sa fiu cuminte.
Si meniu azi
D.cafea +cub zahar.
P.sunca + iaurt eu am sa iau unul de 400 si sper sa nu l termin :)
C.200 gr carne vita + salata
De ex intr-um meniu sanatos si echilibrat as inversa cina(friptura) cu pranzul,pranzul cu micul dejun,adica lactate,oua etc iar seara as manca fructe si legume.
Asa si ca impresii de ieri,nu am putut manca tot spanacul si un sfert de rosie,pe care am pus-o seara in salata,care nici pe ea seara nu am reusit sa o termin.
Mi se pare greu sa nu ciugulesc intre mese,in rest cantitatile sunt normale pt o masa,exceptie facand dimineata .Asta e parerea mea.
Scuze de msj asa lungi dar pe parcusul zilei tot vreau sa intru sa mai raspund dar fetita mea nu ma lasa deloc,si cand doarme de dupa amiaza eu plec la sala...asa ca acum la somnul de dimineata va chinui cu mesaje lungi...........

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput