Nou stil de viatza (82)
Raspunsuri - Pagina 6
clara25 spune:
Ioana,la mine in general cand beau cafea poate dura si o zi intreaga,nu sunt prea mare amatoare de cafea(doar din aia cu frisca si lapte
) Dar de cand cu daneza incerc sa nu o lungesc prea mult,doar asa sa imi ajunga de 2-3 tigari
.Dar de ce cu zaharina?Trebuie cu un cub de zahar.
La fel cu carnea de vita,nu imi place prea mult,dar ma satura si asta e bine.Eu am facut-o ieri la gratar ca mi-a fost mai simplu.Am cam tras de ea,dar a mers.Stiu eu,poate daca o pui la cuptor cu putin apa sa scada sau in punga aceea de care vorbeau fetele ar fi mai buna.La gratar insa e cel mai simplu,parerea mea.
Miag,asa stiam si eu,cromul inhiba pofta de dulce.Eu nu am incercat am auzit de la altii.Vezi si tu cateva zile,rau nu iti face.
Clara..
ioana2004 spune:
asa cred ca o sa fac nu mai pun zaharina si pun cubul de zahar in cafea....
Da mai ales merge bine tare cafeaua la tigara....Mersi mult..,..
dar cind faci salata (banuiesc ca din aia verde)pui o capatina de salata?

Gata nu mai intreb ca devin enervanta....
IOANA 2006(1an si 2 luni)
Nora__ spune:
Eu am luat carne de vitel si am facut la gratar cu condimente si chiar a fost buna si nu mi-am rupt dintzii in ea.
Dar cand ma gandesc mane la tzelina aia fiarta....bleaaahh...si...cata tzelina mancati?
Zaharul de la cafea cred ca e pt a pastra glicemia la un nivel rezonabil,sa nu iti vina rau.Glucoza are rolul ei si ajuta la metabolismul celulei...parca asa am citit eu undeva,sper sa nu aberez.
Nora
Comorile Norei
mephala30 spune:
Dragele mele prietene mai vechi
, vaz ca nu aveti spor la postat. De ce?
Observ si o invazie de daneza pe subiect...atata timp cat voi sunteti multumite, e ok.
Care este meniul vostru pe azi?
Delia, mai ai dureri de spate?
, m-am obisnuit cu postarile tale zilnice, nu ma lasa sa astept...
Mik, ce-ti fac odraslele? Azi sau maine ai zi de menaj, nu? Ce mai pregatesti bun?
Olo, cum va mai simtiti? Ai reinceput sportul? Saluta-ne!
Mariana, si cu postarile tale de dimineata devreme eram obisnuita....la tenis mai mergi?
Tzuni, cand te intorci in tara sa ne dai de veste. Si sa ne povestesti cum ai petrecut.
Zuzilici, cum te simti? E mai odihnitor la munca? 
Eftimie, tu pe unde ai disparut?
Cami, da-ne un semn de viatza! 
Sigrid, saptamana trecuta ai fost mai activa. 
Va pup pe toate, chiar daca nu v-am nominalizat.
Merg sa-l adorm pe Iustin.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Nora__ spune:
Carmen...eu am fost directionata pe subiectul asta cand am zis in alta parte ca incep daneza si cand am citit,mi s-a parut mie ca e si alta dieta...chiar ametizsem...se calculau puncte...se manca altceva...am zis ca am gresit subiectul...si chiar ma intrebam daca mesajele cu daneza nu deranjeaza si daca nu cumva trebuia subiect separat.Deci daca am postat gresit,imi cer scuze
Nora
Comorile Norei
Eftimie C. spune:
Buna fetelor!
Georgiana, concediu placut si nu-ti face griji, te mobilizam la intoarcere.
Ioana2004, bine ai venit si iata sfaturile mele: cafea cu zaharina si cubul de zahar separat (cand am tinut daneza eu asa am fost sfatuita de veterane), carne am mancat preparata oricum...Cantitatile la suc, iaurt, telina, mi le-am fixat eu.Cafea am baut mai multasi in toate zilele...
Nora, bine ai venit si tu.Ai dreptate cu daneza, hai sa brevetam metoda noastra.La mine"carmeneza"
Carmen, am niste zile mai pline si postez mai rar, dar sunt in zona.
Va pup pe toate si revin cu meniul punctat.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Mai fetelor, aici e un "nou stil de viata".Noi am ales ca acesta sa-l gasim prin daneza.Care e problema?Tinem cum credem ca e mai bine.Eu am ales sa o punctez si sa o schimb.Toate fetele dispuse sa ni se alature sunt binevenite.Asa-i, Carmen?
Crystina, de ce ne arasesti?Te-a suparat cineva sau ceva?Te asteptam sa revii.
Meniu:
D:cafea
P:200g sunca pui-5p + 1iaurt natural mare-3p +1felie paine neagra-1.5p
C:250g pipt pui la gratar-5p + salata asortata cu ulei de masline-4p si otet
Total:18.5p
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Mik spune:
Carmen eu azi sunt in curs toata ziua si miine am zi de menaj. N-am gatit deci nimica bun. Copilasii sunt bine-mersi, i-am sculat azi mai devreme caci am avut curs.
La tine ce mai face Iustin? pe unde va plimbati ?
Daria eu nu pricep de ce trebuie evitata cafeaua ?
Meniul de azi :
- cafea si cereale cu fructe uscate si lapte
- salata de varza rosie cu morcovi. 80g jambon uscat. un iaurt cu fructe
- salata verde cu ceva
Inca n-am avut timp sa-mi fac un ceai verde.
Pupici la toate, daneze, nedeneze.
Mik.
szivarvany spune:
Mik - io evit cafeaua din motiv ca`s poarca si daca beau o cana, mai beau inca 5
si asta chiar nu-mi face bine la sanatate ... Nu te supara ca am dat alta impresie 
Fetili cu daneza, cand aveti ziua de miel ??? ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004