Nou stil de viatza (82)
Raspunsuri - Pagina 7
Nora__ spune:
mamagiuliei....ziua de miel ...la Pasti
...cel putin la mine.De unde sufletul meu sa iau doar 1 cotlet de miel pe vremea asta.Sa zicem ca as gasi...dar ar fi vechi de aproape un an..brrrr...
Nu cred ca se darama ceva daca inlocuiesc tot cu vita sau pui...sau cel putin asa sper.Sa zicem ca raman cu cateva sute de grame in plus dupa dieta...asta e..
Carmen si celelalte fete...multumesc de primire
Nora
Comorile Norei
szivarvany spune:
Nora, io am tinut si daneza (oare ce dieta am ratat io
) si am mancat miel, am un coleg care are o cunostinta care mi-a trimis carne de oaie ... a fost groaznic
Io mi-am schimbat planu ` de cina: pap omleta ca mi se facu` pofta 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
georgiana.david spune:
Si eu stiu ca daneza este restrictiva si nu trebuie nimic schimbat dar cu toate astea eu am inlocuit mielul (pentru ca nu pot manca miel- nu-mi place) si tot a avut efect.
Bafta danezelor! Sper sa aveti macar rezultatul pe care l-am avut eu cand am tinut daneza prima data (-9 kg)
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
nastad spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Am o intrebare, daca iau niste pastile cu Crom credeti ca ajuta ca sa-mi mai diminueze pofta de dulce? As manca dulce non stop, inca nu am dat iama in ciocolati sau alte alea dar as vrea sa fiu precauta.
Eu am luat si m-au ajutat foarte mult, acum nici nu mai vreau sa vad dulce in fatza ochilor.
Doina
17+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
sigrid26 spune:
Buna fetele
Carmen pupici , nu stiu de ce am postat mai rar , cred ca sapt trecuta am fost mai activa ca n am avut sotz acasa , da jur ca odata la o ora sunt calare pe subiect sa vad ce facetzi.Nu te supara ca ne am danezit toate , da poate daca ne sustinem reusim , nu e chiar f sanatos dar macar scapam de kg si asta e scopul.(intr un fel)
Bai fetele ce avezti mai cu mielul , eu as manca nu 200gr ...vreo 2 kg , aici sunt cotletzele de miel la market , io abia astept ziua cu miel.
in rest stau bine , doar ce am mancat 200gr de sunca cu iaurt, le am facut rulou si am turnat iaurt , totul intr o farfurie de fitze, a inceut copila sa urle ca vrea si ea mancarea aia asa frumoasa , drept apel acu baloteaza rulou de sunca cu iaurt pe deasupra.Sa nu va mai zic ca aseara mi a mancat salata (ea care de un an ma rog sa guste macar)nu stiam cum sa o opresc sa mi ramana si mie, cred ca din cauza ca le aranjez frumos si arata bine farfuria.
Zuzulici esti bine?totul e ok?
Nastad pupici la burtici si tie Diana la fel,
v am pupat
Mamica de printesa
de 4 anisori
georgiana.david spune:
Doina, poti sa-mi recomanzi ceva anume?
nastad spune:
Buna dragelor!
Abia am culcat bubulutza, am vrut sa dorm si eu putzin dar a inceput bb2 sa dea din picioare, asa ca m-am gandit sa vad ce mai facetzi.
Ai mei sunt bine , inca nu s-au obisnuit cu vremea rece si cu diferentza de fus orar.
Soacra-mea e binishor,maine se duce la analize .
Mi-au adus ai mei niste tzoaleeeeeeeeeeee!Toate sunt de vara si abia astept sa nasc si sa ma imbrac cu ele.Sper sa ma incapa, daca nu...eu imi pastrez locul cald aici!
VA pup
Spor la slabit!
Doina
17+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
Nora__ spune:
Geo...9 kg???
...as vrea eu...am 58 la 1.62 m,deci as ajunge la 49
....fotomodel ma fac
.Numai ca eu ma trag tare la fatza daca slabesc mult...arat ca draq,deci eu sper ca macar 4 sa slabesc.
Nora
Comorile Norei
Delidana spune:
Buna dragelor
Azi dimineata m-am suit pe cintar din curiozitate si am avut o supriza tare neplacuta, mai ceva ca cea de ieri.
Partea buna e ca ma simt mai bine cu spatele si sper ca de acum numai inspre bine sa mearga. Aseara am fost la yoga iar azi am o febra musculara la brate si umeri... asta e, cind intrerupi activitatea sportiva....dar las' ca ma apuc eu din nou.
Carmen, total de acord cu tine in privinta dietelor drastice, cred ca doar iti dau speranta cu citeva kg in minus dupa care le pui la loc frumusel si supararea e si mai mare...mai bine sa scazi in greutate incet dar sigur cu o dieta sanatoasa in care maninci ce-ti place nu numai ce trebuie. Eu nu am o parere prea buna despre o dieta care elimina anumite alimente, nu cred ca este buna pentru organism pentru ca el are nevoie de toate. Am citit pe un site (cred ca mamicadulce a postat link-ul) despre o tipa care eliminase piinea, pastele, cartofii si in general carbohidrati din dieta si dupa o vreme incepusera sa-i singereze gingiile. Cind si-a dat seama ca nu e bine ce face si a inceput sa manince din nou piine si-a revenit. In concluzie, fetelor, faceti ce vreti ca nu va poate opri nimeni insa ginditi-va la efectele pe termen lung.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Eu am tinut n`she diete ... si am depus kg inapoi in momentul in care m-am porcit graoznic, adica slabeam 5-6 kg si dai si baga dulciuri.
Chiar daca se tin dietele de acest gen precum daneza sau Scarsdale, care nu degeaba dureaza 13-14 zile, trebuie sa alegeti ceva pe termen lung care sa vi se potriveasca.
Vorbesc din experienta 
Sa va zic o veste buna ? Azi dimineata iarasi m-am cantarit, eu o fac de cate ori apuc si cantarul arata 74,800, deci WW functioneaza 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004