Nou stil de viatza (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Danna La Multi Ani!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Nora cica nu ai voie nimic din ce nu scrie pe lista, adica varza si otetul nu prea isi aveau locul.stiu ca e groaznic , eu am mancat cruda , groaznic, da daca e litera de lege.....ce sa facem
v am pupat

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara25 spune:

Dana LA MULTI ANI! si din partea mea..Stiu ca trebuie sa fie grea pentru tine povara atator kg in plus,dar odata cu primele kg pierdute moralul o sa creasca si o sa te simti din ce in ce mai bine.Intr-un regim cel mai greu e inceputul,apoi cand rezultatele apar o sa fii din ce in ce mai motivata.Pacat ca nu ai venit acum trei zile,ai fi inceput odata cu noi,dar nu-i bai nici asa,ca abia suntem in a treia zi.

Zuzulici,esti o luptatoare!Sa ai parte de tot ce iti doresti..

Danezele mele,a trecut si a treia zi..Azi nu prea mi-a fost foame,din cauza salatei imense de la pranz(ar fi mancat 5 iepuri din ea,am supravietuit telinei(cu greu ce-i drept),iar ca fruct am ales 4 mandarine mici.
M-am uitat putin sa vedem ce mancam zilele urmatoare..stiati ca in cele 13 zile de daneza o sa mancam 14 oua?Eu nu mananc atatea intr-o luna..

Pe maine..cred ca o sa cam facem foamea!

Clara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Sara buna frumoaselor. Multumesc pentru aprecieri si sunt convinsa ca multe din voi ati trecut poate prin acelasi lucru mai mult sau mai putin in ordinea prezentata de mine. Stiu insa ca toate incercam pe diferite cai sa ajungem la greutatea dorita asa ca succes tuturor si cred c-ar trebui reinstaurat concursul saptamanal de -1 kg. Ce parere aveti? Ar fi un motiv in plus sa va mobilizati si sa luptati si mai aprig in lupta cu kg.?
Clara si Danna si bine-ati venit in club. Va urez un sejur cat mai scur in categoria in care ati intrat si sa va vad la mentinere cat mai repede. Eu va sustin de pe margine deocamdata. LA MULTI ANI DANA! si toate dorintele sa-ti devina realitate.
Danezelor (a se citi: fetele care tin daneza) BAFTA MULTA! si in continuare. Sunteti o echipa si-mi place ca va sustineti si 'controlati' reciproc. Cu siguranta am sa vad o gramada de in dreptul numelor voastre.
Mik spor la treburile casnice si la gatit! Cu slabitul stiu ca stai bine asa ca nu-mi fac probleme.
Delidana cum iti mai e spatele? Vad ca deja iti pregatesti . Sa inteleg ca ai sa mergi la sala ca si pana acum? Full-time?
Crystina nu s-a terminat perioada de absenta? Hai ca ne e dor de tine. Cum se mai simte Lilisor?
CarmenE 'daneza ta hibrid cum mai suna? Cum te impaci cu ea? Tu si ...(phiu! ce-am uitat) In cer scuze celeilalte colege de suferinta ... in orice caz stiu ca voi vroiati s-o brevetati asa ca astept si eu versiunea finala.
Mia ce face Roland? Tu vad ca-ti bei cafeaua cu noi si te tii de treaba. Felicitari!
Carmen unde-ai disparut? Esti ok?
Mariana mult a fost, putin mai este si-acum esti in . Bafta pe ultima suta de metri.
Fetelor nu mai contiunui ca deja mi-e dar poate maine am sa fiu intr-o forma mai buna.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

sigrig...stiu ca am pacatuit.....dar cred ca altfel nu mancam nimic.Oricum,am pus putin otet si o mana de varza.Deci nu am fost cuminte si as merita cateva bice

Dar azi...in loc de sucul ala,daca mananc o portocala are ceva?

Dana...dieta daneza ai inceput?Sau disociatul?La disociat esti tentat sa mananci mult,ca nu-s restrictii.Acum depinde si cat erai obisnuita sa mananci.Cu daneza cred ca sunt rezultate mai vizibile si sunt convinsa ca vei fi multumita pt inceput cat vei da jos dupa 13 zile.Mai greu e pana se micsoreaza stomacul...cel putin asa zicea cineva.Multa bafta!
Va pup

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Danna_36
Azi implinesc 37 de ani.
Danna, mami de printese

LA MULTI ANI , DANA!!!

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici
[Mia ce face Roland? Tu vad ca-ti bei cafeaua cu noi si te tii de treaba. Felicitari!

ZUZI, pupci!
Roland este bine..ii ies masele, dare cumintel, mai urla cate un pic, dar in rest totul e ok. Multumim de intrebare.
Pupici si tie si burticii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Am uitat sa zic...n-am mancat nici ieri si nici azi painea aia prajita de dimineata...oare nu ma scot cu varza aia?

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Neatza girls,

V-am cititsi acum imi savurez linistita cafelutza.
Ma bucur ca fetele cu daneza merg bine!!! Pupici la toate danezele!
Pupici si celorlate fete !
Meniul meu pe azi:
_dimineatza -cafea decofeinizata cu idulcitor;
-seara si pranz: inca nu stiu ,d ar revin si va povestesc.

Eu marti am implinit o saptamana de cand am inceput atkins-ul si am dat 3.5 kg jos...Ma simt super ok ....asa ca sper sa pot tine cat mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, merge daneza!
Mi-a cam disparut si foamea, si durerea de cap...si cantarul se duce...in jos! Deci nu ma las si ma bucur ca nici voi!

Hai va pup!

Mergi la inceput