Bebelusi de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Pai ioanailincam vorbesc eu cu Loreen pe messenger si asa stiu ce face Delia!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Flore, am vrut sa trec mai devreme, dar m-am bagat sa citesc despre ce povestea Simona, si dupa-aceea mi s-a parut atat de inutil si idiot postul pe care il scrisesem, incat... am inchis pc-ul.
Acum il pun, totusi, ca tot m-am muncit sa-l scriu mai de dimineata (la serviciu) - se refera la capitolul precedent, pe care de-abia l-am dovedit:

" Cloreta, mi-a placut faza cu tipul din carut !
Ioanailinca, ce alimente pentru Ana pui la congelator? Supitza, piureut?
Interesanta idee cu mini-laptopul pentru copilasi.. Carrefour, zici?
Lili, eu toata vara am sperat sa patesc ce ai patit tu cu carutul Imi pare rau de al tau, ca probabil nu merita! Pe cand al meu....
Cloreta, noi fierbem biberoanele, dar castronelele si linguritele le spal doar cu Pur si le clatesc bine. Jucarelele, daca ii cad prin casa, nici nu ma mai obosesc sa i le spal... Sa faca anticorpi, dom'le!
Margott, ciudate povestirile lui Amelie Nothomn! De fapt, primul extras pe care ni l-ai citat mi s-a parut cam ciudat... partea cu "...renuntara sa mai faca din el o fiinta omeneasca" !
Sufletzica, multam' de raspuns... inca sunt in ceata in ce priveste CCMN, maine vorbesc cu o jurista.
Elisor, Carina mea a baut numai NAN (1 si 2), uneori combinat cu Milupa HN. Sunt multumita, dar am decis sa renunt pentru ca fata a crescut si ma avantajeaza mai mult stiva de Bebelac din camara, decat sa dau 1 milion pe luna pe NAN 2
Androix, mama, trebuia sa pui hartie de copt in tava, nu folie de aluminiu!

Sa va povestesc un pic si despre noi: de o saptamana o las pe jos, prin casa, sa misune in voie. Nu prea are ce sertare si alte kestii sa traga, ca n-avem multa mobila. Uneori chiar ma asez langa ea si mormanul de jucarele, si stau si ma uit. Asa am facut intr-o zi, si daca tot imi mai arunca si mie cate o privire, zic sa vad ce a invatat copilu' (taica-miu ii explica unde-i nasul, urechea, etc). Si ii spun: "Carina, unde e nasul lui mami?" Zgatia se opreste din joc, se uita un pic la mine si intinde mana-cleste catre organul meu olfactiv. Deci stie! Dupa ce scap din stransoare, zic sa mai incerc o data! Acelasi rezultat, ma strange de nas de ma ia gaia! Buuun! Ce fata desteapta are mama, hai sa vedem mai departe: "Carina, unde e urechea lui mami?" Reactia ei, aceeasi, ma strange ca o menghina, de....nas! Ha ha ha! "

Cu intarziere, Monu, iti urez si eu ! Sa ai parte mii de bucurii si multa sanatate! Apropo de vaccin: ce motiv ati dat?! Pe cuvantul meu, astia nu sunt sanatosi la minte! Pai daca dai cu subsemnatul nu le-ajunge?!
lui Alexutu' pifos! Sa se faca bine !
Jeee, Cloreta, ce patanie! N-am mai auzit sa-ti fure cineva caciula !!
Corni, ziceai ca ai suzete multe?! Si eu ziceam la fel...7 ! Pana le-am vazut pe ale lui Fran
babygirl, parca a dat cineva link-ul catre poze... ahaaaa, pe alt topic... stati nitel : www.funonthenet.in/index.php?set_albumName=sixtuplets-after-twins&option=com_gallery&Itemid=51&include=view_album.php" target="_blank">aici. Ideea e ca familia respectiva avea deja www.funonthenet.in/index.php?set_albumName=sixtuplets-after-twins&id=six2&option=com_gallery&Itemid=51&include=view_photo.php" target="_blank">doua fete gemene...
Buna intrebare, ioana, de unde stiu fetele ca Delia are febra ?! Ca nici eu nu-mi amintesc sa fi citit... intre timp m-a lamurit Beatrice
Loreen, Deliei! Da-ne vesti bune!
Acum un sfert de ora zgatia s-a trezit (ceea ce nu face, odata adormita) pentru ca avea nasucul infundat... de unde pana unde?! I-am infipt repede flaconul picator de Nazomer in nasuc, si sper sa ii fie mai bine.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, citind mesajul tau am avut o revelatie: la ce bun sa ai bani daca nu cheltui decat pe d-ale gurii, d-ale curului (pampers adik, nu va ganditi la prostii) si alte datorii gen intretinere, lumina, cablu??? La ce bun sa treci pe langa o pereche de ghete si sa zici noooo, nu avem bani acum, lasa ca le iau alta data si de fapt niciodata sa nu le iei? Banii se cheltuie oricum, asa ca eu una de acum inainte o sa mai las ratiunea acasa cand plec la cumparaturi. Mai vreau dreq si pentru mine tzoale si cosmeticale nu numai pentru Filip. Ca saptamana trecuta m-am chistrosit la 80.000 cu o pudra si pana la urma si aia ieftina asa cum a fost i-am dat-o lu sor-mea de pomana ca nu am ales nuanta bine, de fapt proasta de vanzatoare mi-a dat-o prea inchisa. SI io tot fara pudra, acum si fara bani si probabil ca daca nu ma zgarceam acum aveam si eu pudra.
Nu ma luati in seama, aberez! E in parte de la dieta si in parte din cauza barbatului care m-a umplut de super nervi. Asa de tare incat au existat 10 minute in care cu satisfactie mi-am imaginat viata fara el, adik divortati. Imi vine sa-mi trag palme si sa vorbesc singura.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hai ca nu m-am putut abtine si am bagat un ochi si vad ca v-ati revigorat
Chris - deci pentru Ana nu exista ciorbita/supita/crema de legume/piure. Eu fierb toate legumele, carnea separat, apoi le amestec cu zeama cat sa se poate blendui - iese zic eu un piure destul de gros. Ei, si aceasta este mancarea ei de pranz de toate zilele, pe care eu o fac o data pe saptamana si apoi o portionez in caserole de la Metro de 250 gr si o bag la conge. Femeia ii scoate cate una in fiecare zi, o dezgheata si i-o baga pe gat, sa-i fie de bine. Mananca mereu la fel de bine.
Androix - iar eu tocmai luasem hotararea sa nu mai dau bani decat pe mancare si ce mai trebuie pentru Ana, consumabile. SI nimic pentru mine/Ana/barbat de imbracat, cosmetice (intre noi fie vorba, tocmai am rugat o prietena care e la o bursa in Italia sa ia un parfum Fahrenheit pentru dansul, dar am justificare, in martie e si ziua lui). Pai stiti ce-am descoperit? Ana are nici mai mult nici mai putin decat 35 de body-uri. Nu mai zic de bluze si salopete pe care nu mai apuca sa le poarte. ASa ca gata, avem de toate, ne mai si oprim din consum ca sa mai punem deoparte ca harciogii.
Gata, ma duc sa pap fripturica...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hai ca n-a adormit fi-mea dar mie mi s-a facut dor de voi:))

Mai draga de ea mari fitze face la papa de cateva zile. Pe seara mi-a tras una peste castronul cu cereale de l-a rasturnat pe masuta. M-am enervat si am certat-o si ea a inceput sa planga. Evident tot ea a castigat ca nu pot sa o vad cu lacrimi in ochi, ma lesina.
Dupa vreo jumatate de ora a mancat totusi alte cereale amestecate cu iaurt.

Fetelor voi stiti ce sediu de casa de pensii e in spatele circului? Si pe ce strada?

Pozele mele

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1
de asta stiti?
Eu am pus la bazar niste lucrusoare noi si s-au dat deja din ele iar banii se duc la copilutz.

Va pupam

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Imi dau si eu cu parerea: rozenchinele sa fie agrise?
Imi aduc aminte de ele din foarte indepartata copilarie, din gradina unei matusi, Dumnezeu s-o odihneasca, si erau ca niste strugurasi mici-mici, foarte rosii si translucizi. Cred ca avea saraca si o tufa cu unele albe, dar noua ne placeau alea rosii...

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Chris, sotul meu a dat in scris ca eu vorbeam cu dr si cum el este mai plin de glume a scris ca nu este de acord cu vaccinarea precoce si ca el vrea sa respecte programul de vaccinare. ce aveti cu omul daca asa vrea muschiul lui! dr nu a zis nimic. evident! insa cand a venit la noi ne-a spus pe un tonf grav caa auzit ca am refuzat vaccinarea. dar s-a calmat repede.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu stiu ca pe aici li se zic coacaze si la unele si la altele, respectiv coacaze rosii sau coacaze negre. Agrisele parca au bobitele verzulii, aveam si eu unul in curte cind eram mica.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Gabitza, e dementiala poza cu Stefan adormit in patut in pozitia aia :))

Pozele mele

Mergi la inceput