Bebelusi de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna seara mamicutze,

Mikka, hai ca am intrat sa-ti dau raportul:
-nu mai sterilizam biberoane ( a ras de noi cand i-am spus ca noi inca le sterilizam)
- sa ii dam sa pape aproape tot ce halim si noi mai putin carne de porc, oaie, prajeli
- a apreciat ca se ridica in picioare si merge de-abusilea peste tot
- greutatea la 8 luni si 3 saptamani : 9.800 , inaltime 75 cm
- are fontanela un pic prea mare pentru varsta ei si ne-a marit doza de vigantol + calciu
- ne-a dat pt prima data fe - cica de intretinere ca nu ar avea nevoie
- vitamina C

Altfel , nimic interesant, a ascultat-o si a zis ca e ok. A, mai zis sa ii dam supa de carne , adica zeanma aia in care fierbe carnitza dreasa cu legume, unt si un pic de sare.
Tortul tau arata super numai ca mi se pare ca ar lua prea mult timp facutul lui! Asa e?

Ioana, faci cumparaturi pt ziua ta? Multumesc de raspuns!

Altfel, mai am ceva de citit ca azi am tras chiulul si revin

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

aaa.... am uitat ceva sa va zic - nu ne-a dat liber la lapte din comert, doar bebelac, si zice ca pot sa ii dau crema de zahar ars . ce daca e cu zahar! nu are nimic. si a vazut si ea un dinte! asteptam cu interes! fara ciuperci si ne-a recomandat branza fagaras. in rest nimic. am dat in scris de cenu facem vaccinul si a trebuit sa si mai motivam!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Corni, era bne infipta caciula in buzunar. Si eu am vazut ca se invart pe acolo diversi dar nu aveam bagaje si geanta in fata mea pusa dupa gat. Cine naiba se gandea?:)))
Tzumpiloi, felicitari pentru bilant! Ia uite ma si doctorita mea a zis sa ii sterilizez bibe ca prind miros de lapte
Beatrice, sanatate lui Alex. Febra asa marisoara si constanta s-ar putea sa nu fie numai de la dintisori.

Pozele mele

Mergi la inceput

elisor, cum a iesit friptura?

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

mai fetelor, iar ati fugit pe undeva? al meu bb doarme dus la ora asta.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

fran, mooooama, da' chiar ca e fetita mare! Simpatica foc Patricia. Vad ca junioarele au acelasi model de premergator. Nu va dispera sunetele acelea very UFO..?:) Mi-a placut mult de tot bradutul cu suzete. Ingeniosisunteti!!!

Revenind la cat de mult si repede au crescut bebelusii...io-s in stare de semi-soc de 2 zile, si azi intru, va citesc, si vad ca vb despte TURTA.Taman la asta ma gandeam si eu. Doamne, ce a trecut timpul! Azi am simtit si mai bine acest lucru enervandu-ma, amuzandu-ma (nici eu nu stiu exact) facandu-i baie lu' fii-mea. Pai nu mai vrea sa stea in cadita. Se ridica dupa sampoane. Bun, am luat sampoanele, da' tot se ridica. Baia care de obicei se intindea pana la 30 de min. acum se face pe fuga. Mama transpirata, copilul nervos ca este tras mereu inapoi in apa.

I-am dat azi un iaurt danone activia pt ca am ramas fara altceva. M-am cam codit, dar i l-am dat intr-un final. Rau am facut. A varsat saracuta cum n-a mai varsat de luni de zile. De fapt singura data cand a varsat din cauza mancarii prea multe sau prea rele a fost cand i-am dat pt prima data supica. I-am dat prea multa si abia incepusem diversificarea. :(

Ati primit si voi pe mai pozele mamicii de 6 copii+2? E pe bune? Nu mi se parea sa aiba o burtica imensa..

Adina&Ema

Mergi la inceput

babygirl despre ce poze vorbesti? evident ca eu nu am habar

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare pe fuga ca sunt obosita + suparata. Obosita ca Ana a avut aseara iar o noapte de groaza si mister cu nenumarate treziri in urlete. AM ajuns la concluzia ca nu e nici unul dinte motivele pe care banuiam (adica maltratare de catre femeie sau frica de despartire) ci pur si simplu era imbuibata - aseara i-am bagat pe gat cerealele cu forta + a supt. Norocul meu a fost ca a mai fost si barbatul de planton ca eu nu mai puteam pur si simplu.
SUparata ca suntem in plop cu banii: azi i-am luat si i-am si dat sau daca nu i-am dat deja sunt pe cale ca am o lista cat China cu cheltuieli si rezulta ca iar trebuie sa ne imprumutam ca sa iesim la capat luna asta. Asa ca, Tzumpiloi, aleluia cumparaturi de ziua mea, sa zic mersi daca avem ce manca luna asta. Dar m-am obisnuit ca asa e mereu, ianuarie fiind luna de reduceri suntem in buda in februarie. Dar sa dea naiba daca mai cheltuiesc eu banii aiurea ca lipsa asta acuta a banilor ma calca pe nervi.
AM uitat sa dau si eu masuratorile la 7 luni (fix, ca asa erau si acum 10 zile cand le-a implinit): 8kg 200 si 71 cm.
Multa sanatate pentru Alex si Delia (dar de unde stiti ca are febra ca Loreen lipseste de cateva zile la apel).
Fran - cum sa inece mai copilul?
Ce taiat de turta, frate, ca mai mancam mamaliga pana dac copchii astia un an. Si da, cica asa e la fete e turta si la baieti e mot. Dar si la fete le ia din par, doar ca suplimentar le taie si turta deasupra capului, ca si la mirese, de altfel.
Stiu ca mai trebuia sa raspund cuiva dar neuronul e la pamant. Daca-mi amintesc revin. A, stiti ce fac eu acum la cuptor? Roastbeaf de ... porc. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ce turta, care turta?-habar nu am de turte pe aici. De mot, da, de turta...

Rozenchine alias strugurei - nu sunt coacaze rozenchine
iar coacazele sunt aici

Se face vin si din cranberries si din blackberries. Bun de tot, yammy.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Da, mai, mi-am amintit ce voiam sa spun. Tot nu stiu ce sunt alea rozenchine (ma amuza tare denumirea), sper sa o gasim ca incepe sa ma obsedeze problema
Simona - asa, dupa ce ca suntem in plop cu banii nici de la stat nu vine nimic; eu stiam deja, nu neaparat ca nu au bani, dar nici nu cred ca au avut timp sa ne bage pe toate in baza de data; dar si cand or veni ai naibii din urma, sa vezi cum platesc bona numai din ei. Am citit si eu forumul cu copii cu probleme si mi s-a strans inima, Doamne, ce groaznic o fi sa afli ca propriul copil nu va fi niciodata ca altii; brr, ma ia cu frig numai cand ma gandesc. Fereasca Dumnezeu de asa ceva, nu cred ca exista durere mai mare pe lumea asta.
Am culcat si eu plodalina mai mult nemancata, am incercat-o cu un borcanel, dar mancase dupa 6 iaurt si nu avrut prea mult, vad ca doarme linistita. Sa speram ca asa va fi pana dimineata. Acum astept cu interes sa se faca fripturica pentru ca aseara am salivat la ceva carnita, dar nu aveam nimic prin casa.
Vad ca e liniste pe aici, ma duc si eu sa mai fac una alta prin casa si apoi la nani. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput