am o cunostintza care este insarcinata si a depus cateva kg bune si se gandeste sa foloseasca dupa ce naste SAUNA BELT,chiar a comandat deja acest produs si isi pune intrebarea daca nu cumva afecteaza productzia de lapte aceasta metoda de slabire,pt ca vrea sa alapteze?
eu zic ca afecteaza,din moment ce se dezhidrateaza corpul prin transpiratzie....voi ce zicetzi?atzi folosit asa ceva pe perioada alaptarii?
Anca &
Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
chiar nu stie nimeni!?
Anca &
Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
Probabil te referi la sauna BELT, centura pt slabit. Eu am folosit si in timpul alaptarii, desi nu stiu daca are sau nu contraindicatii in acest sens... logic nu ar fi ce, daca te hidratezi bine inainte.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
quote:
Originally posted by coraly
Probabil te referi la sauna BELT

Anca &
Alex
eu cred ca da, poate sa afecteze laptele, deoarece transpiri, trebuie sa mai astepti dupa parerea mea, pt. ca poti sa ii dai laptele incins...si asta il poate afecta pe bebe...
Cum adica lapte incins???
Ca centura o pui pe talie si laptele e in sani. La ce te referi?
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
Fiti serioase cu laptele incins!
Ce vara cand sunt 40 de grade nu alaptam??? Ni se incinge laptele??
Nu vad de ce ar influenta Sauna Belt procesul de alaptare, eu nu am folosit-o insa tot aici pe forum am auzit ca nu ar merita banii, adica nu slabesti precum e reclama.
Daniella, mama lu'Alexis