Dureri de stomac, greata

Dureri de stomac, greata | Autor: ingridnen

Link direct la acest mesaj

De ceva vreme am frecvent o senzatie de voma dupa ce mananc (indiferent ce si cat mananc, dar mai puternica cand mananc mai mult.... )Uneori combinata cu dureri in zona stomacului. Se intampla sa ma trezesc pe la 2-3 noaptea cu senzatie de voma. Nu am avut niciodata arsuri sau alte probleme cu stomacul.
Cum eu am "fobia" bolii de inima (am mai postat aici) si am facut tot felul de investigatii in acest sens (fara rezultat de altfel...) acum mi-e teama ca ar fi tot de la inima.
Nici nu stiu la ce medic sa ma duc, ca daca ma duc iar la "generalistul" de la Medicover ma trimite la plimbare.. zice ca-s ipohondra...

Ingrid si Cristi 2 ani si 10 luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

parerea mea este sa te duci la un medic gastroenteorolog, pentu ca pare a fi o suferinta a stomacului(poate o gastrita, ceva legat de refluxul esofagian sau, de ce nu, un inceput de ulcer).
cel mai sigur este un atfel de doctor, care iti poate face diverse investigatii(echografie, investigatie cu bariu) si analize pentru fiere, ficat, care vor arata exact ce anume ai.
in nici un caz o boala de inima nu se poate anunta prin senzatii de greata sau chiar voma - exclus.
cind mergi la medic, spune doar simptome legate de acest lucru, fara sa iti arati propriile banuieli legate de oricare alte organe.
succes, ne mai auzim, dupa ce mergi la medic.
IULIA

Mergi la inceput