supliment pentru gravide

supliment pentru gravide | Autor: silviuta

Link direct la acest mesaj

Eu am ramas momentn fara medic de familia,pentru ca a implinit 60 de ani si conform legislatiei CNAs nu mai poate sa profseze ca medic de fam.Pana imi gasesc altul ,sunt curioasa incepand din ce luna se administreaza calciu unei gravide sau alte suplimente minerale?el mi-a ziz ca e cam dvreme, eu am intrat in luna a 7-a. Mersi mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Silviuta, eu stiam ca nu e bine sa iei calciu in ultimile luni de sarcina, pentru ca da contractii si poate provoca avortul spontan. Cand eram in spital imi faceau calciu intravenos, ca sa-mi provoace nasterea. Cel mai bine este sa vorbesti totusi cu medicul. Sanatate si nastere usoara.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

si eu stiam la fel, calciul poate provoca avortul spontan, mi mi s-a administrat calciu in timpul travaliului ca sa accelereze procesul....ca supliment in afara de pastile prenatale nu vad ce ai putea sa iei. Poate stiu fetele

Nastere usoara si un bebe sanatos
madalina Ana Crsitina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Cam devreme?! De obicei se iau vitamine/minerale in primele 2 semestre de sarcina. Oricum exista niste vitamine Prenatal, care se iau de catre gravide. Atat.

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si eu stiu ac nu ai voie calciu in ultimile luni, cat despre faptul ca e prea devreme....sa o lase moarta! eu iau amluat prenatal in luna 4 a, apoi cal-c-vita si tardyferon fol pana in luna 8 a, iar acum in a 9 a iau iar prenatal.
oricum nu se mai elibereaza retete gratuite, asa ca poti sa-ti cumperi singura prenatal si fara reteta de la medicul de familie.
daca nu esti sigura ce sa iei, cere sfatul ginecologului.

ariel

Mergi la inceput