Bilete de avion Germania-Bucuresti?

Bilete de avion Germania-Bucuresti? | Autor: lucia1

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!Cine stie unde pot gasi bilete de avion si ce imi recomnadati?Vreau sa plec in ro pe la mijlocul lui aprilie si as vrea sa rezerv un bilet de avion de pe acum.Va pupic!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Noi mergem cu Tarom, e drept ca nu la Bucuresti, ci la Cluj. Am fost intotdeauna multumiti. Treci eventual pe la birou, e pe Zeil, usor de gasit. Sunt draguti si uneori au si oferte.
Drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

si noi tot cu Taromul mergem.Pana in 28 februarie erau niste oferte interesante.
Intrea pe site-ul taromului si ai sa vezi mai multe detalii.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Vezi ca de la 31 martie zboara si www.blueair-web.com/index.php?location=booking&LANG=RO" target="_blank">Blue Air, de la Frankfurt - Hahn la Baneasa. Asta daca vrei mai ieftin. Daca rezervi de acum este 168 EUR biletul (eu trebuie sa ajung la Frankfurt atunci asa ca stiu piata ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Vezi ca de la 31 martie zboara si www.blueair-web.com/index.php?location=booking&LANG=RO" target="_blank">Blue Air, de la Frankfurt - Hahn la Baneasa. Asta daca vrei mai ieftin. Daca rezervi de acum este 168 EUR biletul (eu trebuie sa ajung la Frankfurt atunci asa ca stiu piata ).

Da, asa este. In iulie au super oferte, spre ex 1 familie 2 aldulti plus copil 1 an, 196 euro. Ma bate si pe mine gandu sa merg cu ei daca fac un drum in vara in ro.
Dar, a zburat cineva cu ei?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Eu am zburat cu ei in septembrie in Antalya. E cam la noroc. La noi a fost OK, intarziere mica (~20 min), in rest cam ceea ce astepti de la un zbor low-cost. Adica, avioanele sunt din alea normale dar mai vechi, nu iti da mancare, stewardesele sunt cam aeriene si nepricepute (fara a fi rau intentionate).

Insa, au fost vreo doua incidente (unul acum vreo doua luni, unul mai de curand) in care au avut intarzieri de peste 12 ore, timp in care pasagerilor nu li s-a oferit nici o explicatie. Cam neplacut, dar astea-s riscurile.

Cu Taromul, acelasi zbor costa (rezervat acum la ei pe web) cam 245 EUR. Diferenta este destul de mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

quote:
Originally posted by DidiAlex

Eu am zburat cu ei in septembrie in Antalya. E cam la noroc. La noi a fost OK, intarziere mica (~20 min), in rest cam ceea ce astepti de la un zbor low-cost. Adica, avioanele sunt din alea normale dar mai vechi, nu iti da mancare, stewardesele sunt cam aeriene si nepricepute (fara a fi rau intentionate).

Insa, au fost vreo doua incidente (unul acum vreo doua luni, unul mai de curand) in care au avut intarzieri de peste 12 ore, timp in care pasagerilor nu li s-a oferit nici o explicatie. Cam neplacut, dar astea-s riscurile.

Cu Taromul, acelasi zbor costa (rezervat acum la ei pe web) cam 245 EUR. Diferenta este destul de mare...

e o diferenta destul de mare intre cele 2 companii, e edevarat,dar si sa stau 12h in aeroport.
Nu stiu daca e o regula ca la toate zborurile low-cost sa nu ti se ofere mancare.Eu am zburat (e adevarat ca nu pe rute din Romania) si la un pret de 30Euro biletul mi-au dat sa si mananc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Fetelor,cred ca daca rezervi biletul mai devreme cu cateva luni costa mai putin,nu?Eu pana acum am circulat cu TAROM si a fost ok,dar sper sa gasesc ceva si mai ieftin daca se poate.Va pupic si mai astept sugestii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Lucia, eu am zburat cu Blue Air pe ruta Italia si a fost f. bine, sa stii. La dus a plecat doar cu 20 min intarziere, iar la intoarcere a avut 3 ore intarziere, dar ne-a anuntat de asta cu 3 zile inainte, deci...no problem. Avionul de la dus era chiar nou si spatios, cel de la intoarcere era normal. Drept pentru care mi-am luat bilete la ei si pentru vara 2006 pentru alte 3 destinatii (Roma, Brescia si Barcelona) si astept sa afiseze si Parisul ca sa iau. La sub 100 euro /pers dus-intors (atat costa daca apuci primele bilete), eu zic ca se merita...un sandvich de 2 euro iti poti cumpara, daca chiar trebuie...M-am uitat putin pe site-ul lor si vad ca pentru aprilie e 167 euro/pers, dar pentru unele zile din mai, mai gasesti si la 87 euro/pers/taxe incluse. Oricum, daca te decizi, la ei trebuie sa cumperi direct biletul, nu se fac rezervari.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 9 luni) si Ramona (3 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Laura,e super buna oferta doar ca nu stiu data precisa cand am sa plec.Am sa aflu in cateva zile cand am concediu,si am sa vad daca mai apuc bilete la ei.Te pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Multumesc mult pt lamuriri!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput