Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

veniiii
mai sunteti?????
danangie bine ai revenit..
picooooo nu pot decat sa

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor care ma asculta mie maine imi vine CM (ca il vaz de la distanta si e aproape!) dupa prima ISA dupa laparoscopie. Da' ce credeati ca va parasesc asa de repede??? Doar nu voiati sa imi iasa din prima......Da, lasati ca nu sunt suparata, caci o sa am dinti noi pana la 1.03 sau 8.03 cand trebuie sa ne gandim ca paote primim ceva frumos de Martisor. Macar o veste din aceea cu II.
Stie cineva cate luni se ia BU, ca eu am luat deja 3. Sa ma opresc?
Merci

Mergi la inceput

Liano zisesi ca batranica ma asteapta? Eu sper sa fie pe undeva si sa iasa cand o da primavara........

Mergi la inceput

Tabitha ce faci fato, esti bine?

Mergi la inceput

offff mey KITA mie tot nu'mi vine a crede...hooo ca nu venira inca...
batranica te asteapta e la coltz...daca n'o fi luna asta va fi luna viitoare cu sigurantza...

fetelor hai sa va zic si io ceva...
sunt z18 si am neste dureri de burtica si de spate de parca acu mi'ar veni scarbele...oare ce o mai fi si asta?? ca pe mine ma auntau cu o zi inainte ..nu cu atatea zile...hai luminati'ma si pe mine care stiti...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

KITTA tratamentul se tine intre 3 si 6 luni. Deci e decizia ta daca te opresti sau nu. Poate ca acum e sansa ta .... BAFTA.
Liana30 z. 18 CM, nu DPO asa-i? Poate ca acum ovulezi ... mai stii? O ovulatie tarzie ceva? Fa un test.

Felicitari noilor gravidutze: Princess, Adriana mica, mexxa.

Multumesc fetelor care au intrebat de mine. pe toate. Sunt tot in pauza ... asa ca nu am nika noutati ... dar de citit ... asta o fac zilnic.

Miro

Mergi la inceput

Mirona nu cred ca am ovulat io..zic si io nu's in ce zi da am simtit io ca ovulez si am prestat la greu,,,de aceea ma intrebam ce'o fi?

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

cam cand fu asta bre olteanco?
ca sa calculam daca nu e implantarea

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Madana, sanatate multa bunicutei tale, sotiorului si nu in ultimul rand tie. Daca bunica ta nu il accepta pe reflexoterapeut si nici nu gasiti pe altcineva eu te pot ajuta cu o energoterapeuta. In cazul in care te intereseaza eu iti pot da nr. dansei de telefon si pot chiar sa o sun inainte.

Fetele care sunteti in asteptari (atat cele prezente cat si cele absente la apel) ma pt. voi sa va ocoleasca "armata rosie" si sa veniti cu vesti bune.

Amely , felicitari pt. noul examen si bafta in continuare!

KITTA, din cate stiu eu BU se ia parca trei luni dar probabil ca ai primit si alte raspunsuri!

de noapte buna la toata lumea,

Stu

Mergi la inceput

aaaaaaaa stai ca ma gandeam cand a fost ziua...deci cred ca in ziua 14 sau 15..nu stiu sigur pentru ca luna asta nu am vrut sa monitorizez nimic si nici sa calculez nimic..da acuma durerile m'au pus pe ganduri...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput