Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104
Raspunsuri - Pagina 4

Liana30 spune:
stiii Amely mi'a zis mie odata galinarodica ca as fi trinu di la zic io Ghimpati ca nu mai stiu cum i'a zis ia..si sa stii ca a avut dreptate dupa cum se vede is rapida rau...
Civilul il am mai tarziu..pe 3 am Economia..si deja mi'am pus'o
carte sub cap fatoooooooo
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

melutzica spune:
Yeeeeeee,acum ma stiu; mama si ce m-am mai chinuit.Mersic tare mult.Uite verde ; iti place??

Liana30 spune:
bravoooo melutzica
doamneeee da urat suna..auzi la mine Ghimpatzi...mey rodi
poate apari pe'aci si'mi zici si mie cum draku se chema trinu ala...ca ma pusa Amely pi ganduri rau da'tot
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

melutzica spune:
.Mey Liana, ma prapadesc de ras cu tine.Daca tot ti-ai pus cartea sub perna ,trage si un pui de somn vezi daca se prinde materia si poate elaborezi un nou stil de invatat pt examene, asta pe langa afecerea cu BU desigur.

Liana30 spune:
acceleratu de Ciulnitza asta era...vb cu rodi si imi zisa...ce zici Amely??? nu'i asa ca mi se potriveste??acu sa tii minte ca io la batranetzea mea..nu prea tin...
melutzica io zic ca daca cu BU mi'a reusit..imi reuseste si asta
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
acu sa manac ceva ca miiiii foame..mmmmm neste snitele cu cartofi prjiti si salata de varza..mmmmm
da revinnnn...cat mai repede...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

melutzica spune:
Pofta buna Lianuta, si eu va pupacesc ca merg la culcarica,ca la 5 am destepatrea ,la 6 imi pleaca trinu(si asta e pe bune)
Apropo, sa va mai zic ceva: azi la stagiu de gineco,am cunoscut o fetita de 12 ani insarcinata in 31 saptamani!!!!M-am blocat cand am vazut-o.Am stat cu ea de vorba si era fetita complect naucita.Nu stie ce va face cu bebe dupa ce naste(si nici nu intelege prea bine ce inseamna nasterea propriuzis).Atat isi doreste numai sa nasca si sa nu o doara.M-a impresionat profund acest lucru.Era chiar numai o copiluta, cu trasaturi de copil nevinovat.Uf, viata asta cateodata.
Oricum,somnic usor la toate si pe maine

danangie spune:
Buna seara fetelor!
Ce mai faceti? In primul rand, toate felicitarile mele lui IONICA, PRINCESS, MARTHA, ADRIANA....fete pe care le stiu eu.....cu care am luptat impreuna in cautarea unei strategii , unei solutii de a ramane . De asemenea, felictari celorlate fete care au ramas
si pe care nu le cunosc asa bine...Sa aveti un
sanatos si mancacios, iar voi sa aveti o
usoara si fara greata.
Eu fetelor, gata m-am mutat. Incetul cu incetul incep sa ma acomodez aici. In iulie ma marit deci sunt in febra pregatirilor. De se va vorbi dupa august.
MISHULINA ce mai faci dragutza? Ce-ai mai rezolvat cu burtik ta? Cu fizioterapia?
CRISTINNA tu ce mai zici? Nici la tine nu se mai anunta nimic? Ai mai facut ceva analize? Eu astept sa ma dezmeticesc putin si incep sa cercetez pe aici in cautarea unui cabinet de ginecologie. A nascut CATA? Salut-o din partea mea daca te auzi cu ea.
OANA cum mai merge treaba cu inseminarile? Eu tre' sa vad care-i treaba cu trompele mele si daca dupa o perioada de incercari tot nu raman cred ca voi ajunge sa fac si eu insemninare.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE

piccaflor spune:
Salutare dragelor!
Madana ii doresc multa sanatate bunicii tale...sper sa-si revina cit mai repede...
Simonettule inca nu te-ai intors de la tzara iubita?...te pupic
Acceleratu' de la Ciulnitza sau de la Ghimpatzi vezi sa nu dormi prea mult cu capul pe carte...ca Doamne fereste iti explodeaza creierul dupa aia de atita materie acumulata...
Florentin,Aventura,Cristinna adaug si eu 2 chitaristi la galerie ...
Amely
Bubulinule vb maine...catzelul tau cre' ca s-a pierdut pe drum...ca la mine-n mail n-ajuns...
Pupici pt toate fetele