Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Madana,sanatate bunicii tale,sa se faca repede bine,si sa vina si
Florentin,Aventura si Cristinna tinem pumnii si facem galerie,poate vine Doamne ajuta!
Liana ,ma bucur ca nu ai sinuzita
Va pe toate
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ufff...fetelor, mai dadui un examen...greeeu! abia astept sa se termine...mai am patru De aia intru mai rarutz zilele astea, dar tot imi fac timp si ma gandesc la voi, mai ales cele care isi incearca norocul la teste, sa iasa ++ . Pan' la urma plecam noi toate la dupa Princess si Adriana, o sa vedeti ce le inghesuim acolo pe burticoase!

Madanutza, sper sa gasiti cat mai repede o reflexoterapista care sa-i redea energia bunicii, pana atunci voi sa o incurajati, mai ales cum zici ca e optimista, sigur ii va face bine si isi va reveni mai repede. Deh...batranetea... Ma uit ca si parintii mei au cam inceput sa "scartie" si mi se rupe sufletul, fiindca stiu ce mult isi doresc un nepot/nepotica atat timp cat ii mai tin puterile sa ne poata ajuta... Dar asa-i viata, nu ne serveste intotdeauna "pe tava", trebuie sa mai si luptam...

Picca, deci inteleg ca e cea mai buna solutie... si eu as innebuni daca mi-ar fugi dl Motan dupa don'shoare si n-as mai sti nimic de el atatea zile... Ca e asa un dragalash si m-am obisnuit deja cu el. Dr-a lui zicea ca nu va suferi deloc, operatia e ff simpla si sub anestezie, iar dupa aia va fi la fel de fericit, nici nu va sti ce i s-a intamplat, doar ca nu-si va mai pune viata in pericol alergand dupa matze. Eu am pierdut un motan mai demult din cauza asta, cand locuiam la mama, fiindca ai mei nu l-au castrat la vreme, a fugit dupa pisici si a fost "papat" de cainii vagabonzi...nu pot sa-ti spun cat am plans...dar asta e alta poveste. Acum o sa fim muuult mai vigilenti

Simonettule tu ce mai faci fata, ca mi-e dor de tine! Esti asa ocupata cu restaurantul? sau cu...altele? Daca e asa, ai absenta motivata!

Apropo, d-na diriginta Oana vad ca ne-a cam parasit, asa ca toti elevii isi fac de cap si chiulesc. Biineee... las' ca facem noi sedinta cu parintii, numa' sa scap io de examenele asta care ma omoara... Iiii, sau te pomenesti ca Oana vine cu vesti mari, cum ca a rezolvat si contractul cu casutza, si cu cele II liniutze... Tare frumos ar fi! Noi suntem aici Oana, daca vrei sa ne zici ceva...

Olteancooo, bine ca iti trecu durerea de cap, ca tare te-a mai chinuit. Acu' esti din nou olteanca "cu cap" pe care o stim! Nu ca ai fi fost vreodata altfel, desi la tine inima e pe primul plan! Ia de-aci un

Asi, ce-ti mai face frumusetea de Razvanel? tot asa de smecheras si de scump e? Ti-am mai zis ca daca ar fi sa am un baietzel, ca el as vrea sa arate!

Eu sunt cu rusii pe trecutelea, intre timp am reluat Gynexul. Lunea viitoare merg la eco si programez laparoscopia cu T. Probabil o voi face la inceputul lunii martie. Asta e, mergem inainte!

Va pupic pe toate, iar celor mai noutze le urez sa nu zaboveasca prea mult asteptand un ingeras, ci sa ingroase randurile la , ca poate au nevoie de intariri!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Florentin,finuta mea, cand a ramas graviduta, a tot facut si ea teste de sarcina, si nu s-au pozitivat decat numai dupa 3 saptamani de cand trebuia sa-i vina CM! Asa ca, poti spera linistita ca esti gravi si ai mare grija de tine.Eu te pupi dulce.
Va pup si pe toate celelalte si tinem pumnii sa fie la toate bebe.
Liana,ce sa-i faci, daca se BU in masa pe forumul asta, apoi e rost de... nu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

felicia stiu io ce stiu
adela si io ma bucur
Amely ma bucur fatooo ca il luasi si pe asta..lasa ca termini tu cu bine ..stiu io,..io fata care invatza ..nu ca mine
melutzica o fi..o fi..
chiar asa soroooooooo nu mai venisiiiiii????facu pana trinu??

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

MELUTZICA , ADELA ACHIM, FELICIA va multumesc din suflet pentru galerie si incurajari . sa deaDumnezeu sa ni se indeplineasca visul de a avea bebei la absolut toate caci eu cred ca o meritam din plin . va multumesc ca existatisi va pup pe toate

Mergi la inceput

la galerie particip si io florentin

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

UF, fetelor va rog tare mult ajutati-ma si pe mine cu un rspuns: cum sa fac sa scriu numele fetelor cu rosu sau scos in relief,ca ma tot chinui de mult timp si degeaba:de,tehnica asta

Mergi la inceput

melutzica ti'am trimis PM

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Mel, e simplu, selectezi numele dorit si te duci mai sus, in bara de format, la culoare sau bold... Daca nu merge inseamna ca nu ai activat nush' ce functie, am uitat cum se cheama, poate te lamuresc fetele... Vezi ca Liana se pricepe la d-astea, ca tot ea le-a mai invatat si pe alte fete

Olteanco, sa traiesti, BAFTA si tie la Civil si la restul, dar pune mana si invata, ia-le pe toate si dupa aia vine si distraktia! Ori tu e de-ajuns sa o tii sub perna? cum ce? cartea, desigur!

Florentin, ia lasa tu multumirile si mai bine vino cu liniutzele alea II, ar fi cea mai mare multumire pt. noi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Ha-ha...ti-am zis eu Mel..vazusi ce rapida fu Olteanca?

Pozici cu noi

Mergi la inceput