Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Aventura multumesc de incurajari iubita

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Madanel, io te de 10 ori!
Suntem alaturi de tine!

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Sa dea Domnul ca si luna de va incepe sa fie la fel de multe gravidute ca si in luna ianuarie.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

MADANA ,ai grija de tine si de bunicuta ta. AVENTURA, simptome ? hmmm.....sint cam ametita atita tot . in rest ma doare mijlocul ( ca si cum ar vrea sa vina) si ma inteapa ovarele , cind stingul cind dreptul. sint foarte , foarte stresata . nu stiu ce sa zic dar dupa 2 teste neg. nu cred ca sint insarcinata asa ca astept . tb este 37,2 . pup toate fetele si sa auzim numai de bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Madana imi pare aru de bunica ta.Daca ai fi fost la Cluj iti recomandam eu pe cineva pentru reflexo.

Florentin si Aventura abia stept sa ne dati vesti bune.

Cristina
iti tin pumnii.Inca 10 zile si ....

la toate si o saptamana minunata.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Madana imi pare tare rau pt bunicuta ta.Uite un ,poate mai trece un picut din suparare.
Florentin si aventurapoate veniti curand cu o veste buna
Asipe obrajori.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offfff Madanooooooo s'au pus toate pe capul tau...
te inteleg destul de bine..si bunicutza mea e la fel...acum sta la parintii mei si de cate ori ma duc pe acolo plec plangand..da e si smechera bunicutza mea...mama mea o ingrijeste foarte bine si nu stie ce sa'i faca mai intai sa'i fie bine..si e soacrasa..da asa e mama mea are un suflet de milioane...si stiti cei zice bunicutza???poti muica sa'mi faci tu ce mi'ai face..ca nimeni nu'mi face mai bine ca nepoata mea...hi..hi..adica io..

fetelor va tin pumnii la toate..hai sa veniti cu vesti bune..

io fusai azi la dc si e totul bine..tartacutza mea e in ordine..se pare ca durerile au fost numai din cauza ochilor

apropo lachi de ce crezi ca batea vantul?????sa'ti zic io?????

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Liana Cristinna Asi florentin156 multmesc de incurajari. Nu stiu ce m-as face fara voi fetelor, sincer. Va multumesc si va iubesc pe toate

Matusa mea, care sta cu bunicutza, a fost deja la Revital si a vorbit. I-a fost recomandat un maseor barbat, si nu cred ca bunica mea o sa-l vrea. E ff pudica. Oricum o sa gasim noi si o fata ca doar n-o fi unul singur care vine la domiciliu.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Madanoooooo si io te
si...si...ai grija ca stii ca sunt cu...dupa coltz..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna , fetelor!
Se pare ca inceputul de sapt e mai putin favorabil scrisului! Probabil ca are dreptate "olteanca", stie ea ce stie...
Madana, tot ce pot sa-ti spun , ca sa tr mai incurajez, e ca "dupa ploaie vine si vreme buna", iar soarele e cu atat mai stralucitor! Si poate "soarele " o sa fie bb!
Florentin si Aventura, va tin pumnii! Hai, fetelor, p[utina galerie, sa marim listuta lunii ianuarie!

Mergi la inceput