Scandinavii stiu DC (104)
Raspunsuri - Pagina 3
doruletz spune:
gataaaaa, pariurile la scandinavi sunt deschiseee!! Hamasu' exploziv vs Hamasu' cumintzit! Se mai inscrie careva la pariat?!
Julia, tu pe unde umbli? A intrat ploaia in calculator ?
gata, noapte buna
yank spune:
quote:
Originally posted by doruletz
gataaaaa, pariurile la scandinavi sunt deschiseee!! Hamasu' exploziv vs Hamasu' cumintzit! Se mai inscrie careva la pariat?!
Julia, tu pe unde umbli? A intrat ploaia in calculator ?
gata, noapte buna
Eu pariez pe Hamasu explodat!
adusca spune:
quote:
Originally posted by yank
Eu pariez pe Hamasu explodat!
LOL, aveti voi grija.
deci pariu meu il cunoasteti, normal ca o perioada Hamasu' va mentine acelasi discurs, insa cu timpu' va da la pace, nu va avea incotro.
sauuu poate Hamasu' va suferi schimbari dramatice, ma gandesc la ceva rupturi in sanul lor.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
cataghe spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Eu nu stiu cat de exploziv va fi, dar nu-mi miroase a bine deloc, din pacate... Chiar am vazut pareri ale musulmanilor cum ca e foarte bine ca a iesit hamas-ul, ca asta va duce la renasterea Palestinei Cred ca electoratul lor nu pace asteapta de la ei, pana la urma.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Adela99 spune:
'neatza!
danezii, suedezii si norvegienii is avertizati ca in 72 de ore sa paraseasca Gaza ca urmare a desenelor deja cunoscute. Libia si-a inchis ambasada din Copenhaga. Arla pierde in fiecare zi 10 mil sek de pe urma boicotului. asta pe langa celelalte boicuturi amintite de lilutz. cu norvegienii nu stiu ce au, doar ca-s scandinavi? ... asa ceva ... ca altfel au fost cei mai "rezonabili" in privinta castigarii alegerilor de catre Hamas. inca nu se stie exact ce organizatie se afla (al-Aqsa, da' cine e in spatele lor?) in spatele imprastierii fituicilor cu avertismentul
mey, voi ati vazut careva caricaturile? ca se pare ca nici un alt ziar n-a indraznit sa preia pozele ... sau nu le gasesc io?
lilanda spune:
Uite www.jp.dk/login?url=indland/artikel:aid=3293102:fid=11146" target="_blank">aici, Adelucctza... :-(( Norvegienii ai republicat si ei caricaturile in Magazinet, cica, in prima editie de anul asta...asa ceva
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
annie_xtreme spune:
Buna dimineatza ca lung somn am mai dormit si voi v ati apucat de politichie mai ceva ca in Poiana omonima :). De Hamas - depinde acu de unde va fi presiunea mai mare - aia internationala care ii va pune la colt pe coji de nuca daca mai continua cu prostiile sau aia interna care o sa le ia capetele daca nu vad sange , mult sange (ca io zic ca de aia au votat).
Io m am vazut in we cu Iren. Julia este o frumoasa si o zambicioasa (bine, nu cu mine, s ar parea ca io sunt bau bau :D) si Bogdanel un dulce. Cu toate astea, am hotarat ca io nu sunt suficient de matura sa fac copiii si o declar pe Iren mama eroina. Pam pam (copyright Veve).
Mai viu (copyright Doruletz)
Sabina spune:
copii si frati, eu plec la busteni pe timp nelimitat.
azi am trimis partitura, Doamne Ajuta sa mearga posta bine:D
va pup la gramada si mai viu io din munti si pe la net:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
doruletz spune:
nziua
cam putin scriserati, v-au speriat bombele islamice atzintite spre scandinavi?
vaz ca bursa pariurilor functioneaza... da' care e miza de fapt ca nu stabiliram?!
apropos de bombe, vazurati ca avem si noi www.ziua.net/display.php?id=192682&data=2006-01-30" target="_blank">hamashii nostrii?
edit: Sabina, drum bun si odihna placuta la munte! si bafta la concurs!!
Mai viu, acu' ma duc sa-mi plimb piticania
lilanda spune:
Bonsoir
Muoama ce poveste cu sef de stat, bomba, sef de SRI, prefect si fosta amanta care trebuia sa se marite cu un preot
Si p-acilea bomba-i amorsata; egiptenii se baga si ei la boicotul danezilor, ba vor sa-si ridice si ambasadoarea, Arla isi inchide fabrica din Ryad, hackerii arabi ataca paginile media daneze, iar partidul de guvernamint face apel la populatie sa nu s-apuce de boicotat localurile musulmanilor din Danemarca, de unde cumpara lumea pizza si falafel...pfffuuui. UE vad ca intervine in favoarea Danemarcei, Clinton isi da cu parerea ca ccc caricaturile reprezinta model de gindire tipic anti-islamica si ca n-ar fi rau ca intreaga Europa sa se mobilizeze intr-o campanie, precum a fost cea impotriva antisemitismului
Boonn si o ultima veste tot din Scandinavia: cica editia suedezo-norvegiana a lu' Big Brother a inregistrat un nesperat record: s-a facut sex, la doar 6 ore de la inceperea showului!!!
O-nnebunit lumea, nu???
Sabina, aeriseala placuta si tinem pumnii pentru compozitie!!!
annitzo, de venit, mai vii, da' cind???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet