Scandinavii stiu DC (104)
Raspunsuri - Pagina 2

lilanda spune:
lena, am vazut si io documentarul...si chiar is curioasa sa vad filmul lui Spielberg...Acu' de cind cu caricaturile profetului, toata lumea da ca exemplu uciderea lui Teo Van Gogh :-((
Despre Anoul Nou chinezesc aflai si io si chiar is curioasa cite victime mai fac focurile de artificii ??? (anul trecut, o colega chinoezoaica de la scoala de limba daneza, si-a pierdut doua surori in perioada Anului Nou!!).
In ciine, sint nascute o groaza de personalitati...(George Bush-prezidentul american, Clinton, maica Tereza si, chiar Spielberg ).
miha, pozele lui veve sint in albumul de ni-l arata aseara cu Ricki Martin - pozat- de- pe- undeva - de - pe -luna
maraaa, ce fromos mirosi, mai!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

cataghe spune:
quote:
Originally posted by lilanda
(anul trecut, o colega chinoezoaica de la scoala de limba daneza, si-a pierdut doua surori in perioada Anului Nou!!).
Duamne feresteeee, si chinezoaica mea de la scarbiciu s-a dus la China, si vecinul nostru chinezul cel maruntzel si ager (zici ca e reclama aia la bateriile Duracell

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

lilanda spune:
quote:
Originally posted by cataghequote:
Originally posted by lilanda
(anul trecut, o colega chinoezoaica de la scoala de limba daneza, si-a pierdut doua surori in perioada Anului Nou!!).
Duamne feresteeee, si chinezoaica mea de la scarbiciu s-a dus la China, si vecinul nostru chinezul cel maruntzel si ager (zici ca e reclama aia la bateriile Duracell) a plecat si ne-a lasat plantutzele lui sa le udam pana se intoarce
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Mey, io cred ca tie ti-e frica sa nu le uzi si tot uzi ca bateria Duracell, aaa??

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

mihaela_s spune:
credeam ca numai la noi mor oamenii de anul nou din cauza artificiilor...da' la altii ii mai rau .
veve, statuia exista si acum? si eu care credeam ca ne asteptase pe noi .
vik, iti spun si eu distractie placuta! si fara !
irimell si tie asisderea! te steptam cu drag sa ne povestesti pe unde ai umblat!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

lilanda spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
veve, statuia exista si acum? si eu care credeam ca ne asteptase pe noi.

Miscatoare, miscatoare, da' acu depinde si de sistemu' de referinta!!! :-)))

mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
veve, statuia exista si acum? si eu care credeam ca ne asteptase pe noi.
Miscatoare, miscatoare, da' acu depinde si de sistemu' de referinta!!! :-)))
...da, a' lui veve e umana

Veve spune:
quote:
...da, a' lui veve e umana.
Poi daca n-ar fi fost ar mai fi ranjit gales cand cotizam la balustrada,aaaaa?

Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

doruletz spune:
nseara lume
Vazui ca Xeno si adela sunt optimisti in ceea ce priveste Hamasu', io nu prea sunt, ca si Lilutz, zic ca astia sunt fanatici religiosi bre, ii doare undeva de negocieri si de diplomatie, ei vor sharia in legi si sa elimine Israelu'. Cica in statutul lor spun ceva de genu' "cea mai scumpa dorinta a noastra e sa murim pentru Allah". Ca ar muri ei pentru Allah n-ar fi nici o problema, oricum ii asteapta fecioarele p'acolo prin raiu' lor si nu e frumos sa faci sa astepte o domnisoara ...da' ca mai iau si pe altii dupe ei, aia e. Eee, maica, om trai si om vedea care avusa dreptate.
Hehe Lilanda, vorbira si astia p'aci la radio de caricaturile alea si de retragerea ambasadorilor din Danemarca si de boicotarea produselor daneze. Mie imi placu' de ziaru' ala ca nu-si ceru scuze. bravo! Cica aceleasi caricaturi au fost acu' publicate si in Norvegia! Sandinavia contra musulmanilor, hehe. Si toate astea pentru un tip care auzea voci ...
mihaelo, pai statuia aia nu e originala bre, e o copie, vazui una identica si la fel p'acilea prin Montmartre
mai viu

mihaela_s spune:
hai mey, chiar pana in paris sa fi ajuns? am zis io ca-i miscatoare, sic!
va pupez, sa aveti una semana merveioza!

adusca spune:
uite ca si io is optimista cu Hamasu', or' fi ei islamisti fundamentalisti, dar acum se schimba datele, cel putin pt unii dintre ei, adica cei care ajung la putere, si pun pariu ca vor face compromisuri ca sa se agate de ea. s-au mai vazut extremisti care odata ajunji in varf s-au facut mielusei.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....