Scandinavii stiu DC (104)

ALBUMUL SCANDINAV
www.desprecopii.com/forum/topic.asp? br / ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia... noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus... in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73);
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">Scandinavii stiu DC... ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59033" target="_blank">(78); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">(79); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59701" target="_blank">(80); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60212" target="_blank">(81); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">(82); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61246" target="_blank">(83); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61633" target="_blank">(84); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61904" target="_blank">(85); (86); (87); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63440" target="_blank">(88); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63725" target="_blank">(89); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63980" target="_blank">(90); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64285" target="_blank">(91); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64429" target="_blank">(92); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64589" target="_blank">(93); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64640" target="_blank">(94); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64743" target="_blank">(95); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64892" target="_blank">(96); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65037" target="_blank">(97); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65252" target="_blank">(98); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65397" target="_blank">(99); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65924" target="_blank">(100); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66517" target="_blank">(101); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67035" target="_blank">(102); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67265&whichpage=1" target="_blank">(103)
Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man
neatza
bre, are dreptate xeno cu luatu' forumului inapoi, ar cam fi cazu' ca nu mai apare nimic interesant. noroc cu scandinavii ca mai vorbim de un alta.
Io gasii un articol despre un sondaj facut printre "populatia rurala" (adeca tzarani neaosi, ca ziseram ca aci nu folosim PC-ul!). E grav fratilor, dupa 16 ani mentalitatile parca se schimba in rau decat in bine, cine o fi responsabil?!
Trec peste semnele de saracie (ca n-au gaze, apa curenta etc) ca asta nu e vina lor dar iete ce cred ei despre democratie si celelalte valori europene (libertate, toleranta, egalitate, solidaritate, diversitate culturala etc)
cica
a) 74% dintre sateni apreciaza ca ar fi un lucru bun daca Romania ar fi condusa doar de un lider puternic, care sa nu-si piarda timpul cu Parlamentul si cu alegerile;
b) 60% spun ca nu au incredere in oamenii care au alta religie.
c) 63% se declara neincrezatori in oamenii care au alta nationalitate.
d) 62% cred ca barbatii conduc mai bine afacerile decat femeile;
e) 40% apreciaza ca romii ar trebui sa fie fortati sa traiasca separat de restul societatii, pentru ca nu se pot integra,
f) 51% dintre romani de la tara cred ca homosexualitatea ar trebui pedepsita prin lege.

Si cu toate astea cica:
Daca duminica viitoare ar avea loc un referendum cu privire la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, 72% dintre romani de la sate spun ca ar vota pentru integrare.
www.ziua.net/display.php?id=192613&data=2006-01-28" target="_blank">sursa
mai viu
Raspunsuri

xenocid spune:
Pedaland sa prind subiectele saptamanii din urma, eu cred ca ceea ce se intampla acum cu Hamas este un lucru...bun.
Poate pentru ca personal nu vad nici o diferenta intre Hamas/Hamas si Sinn Fein/IRA sau Partidul Basc/ETA. Daca ar fi permis un eventual clasament al terorii in aceasta "breasla" Hamas ar iesi cu siguranta cel mai "onorabil" chiar si pentru ca are de infruntat "adversari" cu totul si cu totul din alta lume atat cultural cat si istoric, asta spre deosebire de ceilalti doi competitori angajati in razboaie fratricide.
Iar Hamas nu a avut niciodata "satisfactia" unui Omagh , de exemplu.
Asa ca faptul ca acum avem cativa teroristi veritabil spalati (la figurat) si aruncati pe scena politica este un test crucial. Fie isi insusesc regulile noului joc fie se intorc la primitivismul terorii.
Dar, cred eu, noua senzatie a puterii proaspat incercata acum de liderii Hamas face ultima optiune improbabila.
Alin
*segmentation fault*

cataghe spune:
Doruletz, in opinia mea problema e tocmai ca nu mai exista "tzarani neaosi", decat foarte putini - si odata cu ei s-a dus si bunul simt ala "intuitiv" al tzaranului neaos. Ceea ce a ramas sunt un fel de struztocamile cu cizme de cauciuc, care nu mai stiu exact cine sunt, de unde vin si incotro se duc, care au citit rand pe rand tot felul de biletele aruncate din elicopter cum ca ba vin inapoi burghezo-mosierii, ba le da domnu' Iliescu pamant, si care o data la patru ani se intalnesc cu cate un domn de la Bucuresti care le promite ca le va repara drumul si le va baga curent. In restul alor patru ani nu-si pot vinde graul ca e mai ieftin ala de import, mai vine cate o inundatie ca natura e parsiva (si mai nou e parsiva an de an si toata lumea sta cu mainile in san), se mai rupe cate un pod, mai cade dealu' pe ei ca al de a capatat padurea a taiat-o si asta e, etc etc etc. Nu ca vreau sa ii scuz, dar mie mi se pare ca nu au fost (si nu sunt) altceva decat o masa de manevra la fel ca si minerii - oameni necajiti cu o educatie precara la care efectul de turma se manifesta plenar si manifestarile subcorticale nu sunt greu de scos la iveala.
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

lilanda spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Poate pentru ca personal nu vad nici o diferenta intre Hamas/Hamas si Sinn Fein/IRA sau Partidul Basc/ETA. Daca ar fi permis un eventual clasament al terorii in aceasta "breasla" Hamas ar iesi cu siguranta cel mai "onorabil" chiar si pentru ca are de infruntat "adversari" cu totul si cu totul din alta lume atat cultural cat si istoric, asta spre deosebire de ceilalti doi competitori angajati in razboaie fratricide.
Iar Hamas nu a avut niciodata "satisfactia" unui Omagh , de exemplu.
Ba sa-mi fie cu iertare, dar religia islamica este factorul care deosebeste fundamental Hamazul de ETA sau IRA. Sa nu uitam ca obiectivul fundamental declarat de Hamaz este instaurarea unei guvernari islamice asupra Israelului, deci nitel mai mult decit a nu recunoase legitimitatea statului evreu. Hamazul a obtinut un vot hotaritor in Fisia Gaza, acolo unde palestinienii i-au votat tocmai pentru actiunile lor "hotarite", care chiar daca n-au doborit dintr-o lovitura 30 de inamici ca la Omagh, a reusit sa se apropie de cifra asta in doua incursiuni la Beersheba.
quote:
Asa ca faptul ca acum avem cativa teroristi veritabil spalati (la figurat) si aruncati pe scena politica este un test crucial. Fie isi insusesc regulile noului joc fie se intorc la primitivismul terorii.
Dar, cred eu, noua senzatie a puterii proaspat incercata acum de liderii Hamas face ultima optiune improbabila.
*segmentation fault*
Deocamdata, au declarat ca nici nu se pune problema sa-si schimbe "idealurile" politice pentru care au fost alesi...poate doar cind vor constata ca si americanii si statele europene vor taia fondurile generoase pentru sprijinirea autoritatii palestiniene, dar asta, repet, inseamna incalcarea cuvintului fata de Allah si io, sincer, n-as prea crede sa se si intimple!!! Insa m-ar bucura sa ai dreptate!!! :-((
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

mihaela_s spune:
'na seara.
azi florin piersic implineste 70 de ani.
noi am fost harnicuti ieri, am dat o tura la debrecen, am fost la patinoar. frumos dar scurt, ca tot ceea ce ne place.
mara, eu am vazut emisiunea la nashul cu ada, chiar dupa ce rvenise de la c-du s. spunea ca n-a rezistat faptului ca trebuia sa-si faca numarul dupa niste standarde stricte, nu putea sa cante in largul ei. a rezistat abia 2 saptamani din cele 3 luni cat avea contract.
veve, io-s invidioasa!
ati auzit de noua lege privind circulatia romanilor prin lume? cica nu se mai pune interdictie pentru cei care au ramas ilegal in strainatate, adica pot veni oricand acasa, pot pleca inapoi, adica se incurajeaza munca la negru in strainatate pentru romani. oare ce zice ue de asta???
pe mine ma incanta alta chestie: pot pleca oricand cu diana peste granita, fara acordul tatalui .
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Adela99 spune:
'naseara!
nici nu mai stiu daca am scris ceva azi sau numa' v-am citit ... asa ceva
despre Hamas, io zic sa mai asteptam otzara, poate ne vor surprinde ... pozitiv (io asa sper), ca din cate stiu io conditiile lor is recunoasterea Palestinei de catre Israel cu granitzele de la '67 (dinainte de razboi), incetarea atacurilor militare israeliene si desfiintarea sau intreruperea construirii zidului ... din cate citisem io - da' stim noi cum ne manipuleaza media :-) Bush a zis ceva de genu' cum ca faptul ca Hamas a castigat alegerile arata ca palestinienii erau nemultumiti cu situatia ... io sper sa se apuce de negocieri de pace, ca fara negocieri nu se poate ajunge la pace ... ca doar nici de partea aialalta a mesei de negocieri nu intotdeauna au stat ingherashi ... cateodata si dracusorii ne pot surprinde asa cum si Sharon a facut-o parasind Gaza ... atata timp cat Hamas nu foloseste arme si metode teroriste, sa se negocieze.
poate Hamas are mai multa autoritate in a opri atacurile teroriste decat Al Fatah.
cat despre sondajul despre care ne vorbea doruletz( lu' gepetutza ca faina ii
) pai io cred ca cc chiar daca is tarani neaosi si nu strutzocamile raspunsurile lor is influentate de situatia lor (lipsuri si neajunsuri:gaz, curent, apa, buda) altele de religie (ca de acum stim ca unii cred ca altii is eretici, ca femeia se pricepe mai bine la ale casei si ca homosexualitatea e pacat)da' de ce vor in UE nu pricep, sa fie presa si tv-ul?
lilutz stiai ca Stellan are doi baieti amandoi actori? Alexander si
Gustav

mara03 spune:
naseara!
hop si io (ca de maine ma indobitocesc la serviciu ): pai de ce vor taranii in UE? tot din lipsa de informatie, pentru ca ei cred ca daca intram in UE vor umbla cainii nemti cu colaci in coada pe ulita lor si ei vor putea fura covrigii, ca o sa vina francezu sa le arunce in curte vinuri alese si branza cu mucegai, ca vor veni italienii sa le asfalteze fundaturile, sa le traga curent si daca se poate sa le stranga si balega din mijlocul strazii.
acum tre' sa fug la datorie; va pupez pe toti si sper sa trec pe la voi cat de curand. o saptamana incantatoare sa aveti!
unu
doi
trei

lilanda spune:
Mai, sa va fie gura aurita, cum s-ar spune...da' pe mine factorul religios, chiar ma ingrijoreaza. De par exemplu, faza cu caricaturile profetului, ia amploare nemasurata: palestinienii www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/01/29/155607.htm" target="_blank">ard steagul danez, iar Arabia Saudita, Kuweit, Qatar si Emiratele Arabe au inceput boicotul industriei daneze, mai ales a celei alimentare care e foarte bine reprezentata in Orientul Mijlociu...mie mi se pare o nebunie incontrolabila tot tavalugul asta!!!
Adelucci, nu stiam de baietii lui Stellan, dar daca au macar 50% din talentu' lu' tat'su, are cu ce se mindri Suedia
Mihaela, chiar ma gindeam la tine cind am vazut pozele lui veve din Venetia artificiala...ca parca le stiam de undeva si doar nu fusei in Venetia ori in Sin City!!! Cit despre regimul calatoriilor, asta e un semn clar ca digiaba n-am mai vrea noi in UE ca UE tot ne vrea!!!
mara, spor la lucru !!! Ajunse Ionu' acasa???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

lena spune:
lilanda, mey dar astia chiar au luat-o in serios...brrrrrr...sper sa nu-i vina vreunui olandez ceva pe ridiche si sa scoata vreo aberatie vis-a-vis de musulmani ca sunt tare periculosi, bag de seama...aseara au fost 2 documentare despre Munich, unul pe tv olandeza si unul pe cea belgiana...incredibil ce poveste recunosc ca habar n-aveam inainte de ele despre ce este vorba, bine in detaliu ma refer...dar este ceva de groaza, cat de nepregatiti erau nemtii vis-a-vis de situatiile "teroriste"...si ciudat nu ca Black September s-a repetat undeva in 2001 pe 11 septembrie in America...ce m-a oripilat cel mai tare au fost imaginile alea de anii'70 filmate va spun sincer intr-o tensiune mult mai mare decat se face televiziune acum...pe urma imaginile sportivilor, deci nimik politic in legatura cu ei, familiile lor, copii crescand fara tata cu rani in suflet inca la aproape 30 de ani...si privirea asupra cazului dint toate unghiurile, sunt extrem de curioasa acum sa vad filmul lui Spielberg cu atat mai mult cu cat este acuzat de take only one side fiind evreu.
Si ca cireasa de pe tort sa fie completa, acei teroristi au fost salvati pana la urma (mai ramasesera 3 parca vii dupa tot masacrul) tot de politia germana, insetata sa stearga urmele "nerezolvarii cu cap a intregii situatii"...si au fost primit cu onoruri in Palestina de catre Yasser Arafat, 2 au fost urmariti de Mossad si eliminati, unul traieste inca undeva in Africa cu familie cu tot...incredibil!!

mihaela_s spune:
cica un sfert din populatia globului a sarbatorit trecerea in anul cainelui-anul nou chinezesc.
iar de prabusirile de tavane ati auzit? e chiar horor, una fu in germania, pe un patinoar plin de lume .
vreau si eu pozele lui veve...sa le vad.
pe gepetutza o mushk de obraji! ca pe sillvi a mea.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!