La France (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Otilia ,pentru ca tot intrebi,sa stii ca noi visam o vacanta in Bretagne anul asta,prin luna iunie,deci sint sanse mari sa ne vedem!!

Eu sint obosita rupta si am o durere de cap ,am lucrat ieri dupa masa si astazi pina la ora 15:00 pentru jandarmi!!Imi place la nebunie,dar e foarte obositor,am impresia ca nu mai am forta deloc!!

Doina ,o sa mergem si noi sa vedem filmul!

Giulia,bine ai venit in club!!!

Pe cele care nu v-am mentionat,va pup pe toate !!O sa intru si eu sa pun poze,cind mi-oi repara calculatorul!!!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Doina, ce surpriza! Mai bine spune-ne ce mai faci tu (ca de film stim toate de cind a aparut, o parte din fete l-au si vazut ;))

Chato, merci pentru info.

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Otilia da tu cind te pui in miscare sa vii si tu sa ne vezi ?
Ca uite vara noi avem si piscina in gradina iar la ferma sint o gramada de lucruri de vazut ,avem si cirese in iunie acolo si mure iar vacile dau un laptic delicios pentru copii!!!

Multumim pentru recomandarile la "Je vous trouve trés beau"!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Hihi, Aurelia, e si asta o idee...
Doar ca eu tot nu m-am pus pe condus si am o prapadita de masina ca nu m-as aventura sa plec nici pina la colt cu ea...
Dar tu nu ziceai ca ai vazut filmul cind a iesit???

Corina, de abia astept sa ne cunoastem!

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Nadia... sa stii ca noi le facem de ceva vreme (de cand s-a nascut fiu-meu) la pixdiscount. Sunt aproape de noi si poate de aia i-am preferat. Bine si ca pret sunt OK. Pozele ies super, noi le facem la rezolutie mare (~3M) si suntem incantati.

Am avut o data o problema de cadraj, dar am sunat si s-a rezolvat problema. Ni le-au facut pe barba lor apoi. A, noi trimitem disc ca dureaza sa le incarci pe situl lor.

Si-mi amintesc ca o data am asteptat mult pana a venit coletul... de fapt e vina postei dar si a lor, ca trimit in coliéco si ajunge cand deja pierzi orice speranta...

Sper ca te multumeste raspunsul meu

Pupici la toate.

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mneata fetele,
La noi in Clermont e urat azi si cred ca iar stam in casa! Am avut o gripa tampita de vreo 2 saptamani si eu si fii-mio si nu am iesit afara decat la doctor care e peste strada:(
Ce faceti?
Si eu astept un colet din Romania si vad ca a uitat sa mai vina..
Imi zice si mie cineva cat dureaza pana vine, ca parca il aduce pe jos!!!
E careva dintre voi fumatoare, ca io sunt si deocamdata mi-am adus tigari de acasa, dar vad ca stocul se apropie de sfarsit si nu-mi vine sa dau 4,5 euroi pe un pachet de tigari batul-ar
Am fost ieri la consiliera pe RH si bineinteles ca nu a avut nimik nou pentru mine, ma tot tine pe drumuri de cateva saptamani degeaba, of! In fine, eu mai sper!
In rest nimik deosebit, incerc sa pacalesc si ziua de azi-adik sa nu mor de plictiseala!
Pupici la toate!
Ce bine ca v-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina spune:

Buna dimineata la toata lumea

ce sa fac Otilia, iar am intrat intr-o campanie nebuna pentru gasirea unui job... acum postulez pt aproape tot ce pot gasi pe internet, tot ce inseamna maquettiste infographiste, operatrice, secretaire biligue anglaise-française, vendeuse, repaseuse etc

Fata mea creste mare si frumoasa, ma bucur sa pot avea grija de ea dar in aceelasi timp mi-as dori enorm sa fiu independenta financiar.

Corina cum de te-au acceptat pe tine la Politie? in primul rind mie mi-au spus ca trebuie sa am nationalitatea fr si sa depun un dosar la prefectura, sa trec un examen de limba... toate ar fi bune si frumose dar... tu aveai nationalitatea cind ai depus dosarul la Politie?

Pentru cine vrea sa developeze fotografiile numerice pe internet, o adresa
www.photoways.com
noi developam de vreun an la ei si pozele sunt foarte reusite

preturi:

En France métropolitaine et en Europe :

* de 1 à 10 photos : 1,99€ seulement
* de 11 à 50 photos : 2,99€ seulement
* de 51 à 80 photos : 3,49€
* de 81 à 150 photos : 3,99€
* de 151 à 250 photos : 4,99€
* de 251 à 400 photos : 5,49€
* de 401 à 500 photos : 6,49€
* de 501 à 750 photos : 8,99€
* Plus de 751 photos : 15,99€

bon, cam atit de la mine

Va doresc tuturor o zi frumoasa

Mergi la inceput

Sigur ca da,Otilia am vazut filmul pe 14 ianuarie la trei zile dupa ce a iesit pe ecrane ,dar asta nu ma impiedica sa multumesc .

Chato'eu stiam ca indiferent daca te documentezi pina-n pinzele albe asupra activitatii intreprinderii,postului si numelui Resonsabilului de Resurse Umane unde vrei sa postulezi ,atita timp cit nu exista un post disponibil publicat intr-o oferta de munca din partea firmei respective ,candidatura ta ,tot "candidature spontanée"se chiama ,diferenta este ca tu ai mai multe sanse sa fii retinuta in momentul in care apare ceva in firma decit unul care si-a scris pe scrisoarea de motivatie:
"A l'attention du Responsable de Ressource Hummaines"
Poate asta vroiai si tu sa spui dar n-am inteles eu bine din cauza neuronilor mei care sint cam toti pe moarte.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu l-am vazut acum 2 saptamani dupa ce o gramada de prieteni mi-au spus ca asa de mult le-a placut accentul care este ca al meu..
Oricum un film super dragut.
O seara buna tuturor.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Mik'u mi-am terminat si eu "L'Etude de Projet " si mi-ar trebui un model de "questionnaire d'evaluation de l'action" ai asa ceva prin lucrurile tale ?
Ceva simplu de tot ,actiunea mea este o expositie pe tema economiei de apa potabila "à la maison" si la o luna dupa expositie vreau sa trimit un questionnaire d'evaluation la vizitatori ca sa pot evalua impactul actiunii!
Logicielul pentru realizarea lui il am i-mi trebuiesc doar intrebarile ,da-mi o sugestie ceva daca ai!
Sarumina anticipat!

Mergi la inceput