Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
mary ilie spune:
buna dimineata la mamici!
Gina , bine ai revenit!stiu cum e cu papagalul, pentru ca si noi suntem fericitii posesori al unuia, tot Coco il cheama. dar pe mine ma amuza teribil, deja are o frica de Andrei, care incearca sa-l prinda tot timpul. se asaza pe capul lui Andrei, pe umar, si vad ca se simpatizeaza reciproc. eu il am pe Coco de 4 ani! avem si noi poze cu el la albumul nostru de pe prima pagina!
Irina, eu azi o sa plimb cupilu tot pe...balcon ca am un maldar de rufe de calcat plus de facut o ciorbita, si asta e......
Cristina, hai ca m-a dat gata Victoras al tau e scumpic foc! si destept si frumusel, ai niste copii f.f. reusiti! o fi f. greu sa fii mamica de 2 copii, da cred ca merita!!!!
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
mary ilie spune:
azi i-am dat lui Andrei sucul de morcov cu bibe, si nu-mi venea sa cred ca a scurs bibe, asa mult i-a placut, da din lingurita nu-i bun.......
am citit ca dupa 4 luni le dispar bebelusilor reflexul asta de a scuipa tot din gurita. sper....
am tras o spaima cand l-am schimbat de kk, ca erau urmele de morcov, asa niste firisoare rosiatice, si eu am crezut ca iar a facut cu sange......deja imi tremurau genunchii, ca era destul de mult
cred ca sunt stresata rau
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
deeapui spune:
Bine va gasesc fetelor...am intrat si noi in luna 3...asa ca am pus poza cu tortul in albumul comun, si le rog pe fete sa ne treaca si noua datele la listuta: 3 luni: 6,350 kg si 62 cm. Eu sunt ft multumita de cum a evoluat..are exact dublul greutatii de la nastere
Am scapat de durerea de putzica in sfarsit, noi nu i-am dat cu rivanol, i-am dat cu crema de galbenele. Si vad ca a mers ft bine, s-a vindecat ft frumos. ne-a zis dr sa nu-l decalotam zilnic, ci doar cam o data pe saptamana, la baie, sa-l spalam.
Dupa 3 zile de biotics vad ca si-a revenit si el cu kk, nu mai imi impute toata casa a sulf
Pupici la bebici si mamici
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze
marinela79 spune:
mda, "laptele il fac cu lapte", m-am tacanit, era vorba de branzica , bineinteles, macar sa nu mai spun nimanui ca sunt "cadavru didactic", vorba unuia dintre elevii mei.
Ah, si pe al nostru perus il cheama Coco, iar pe d-ra Cici
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
ege spune:
salutare,salutare!
la multi ani sarbatoritilor!azi implinimsi noi 4 luni si suntem tate mandrii
cristell,bun venit
alinam , si eu alaptez exclusiv san.tu cand vrei sa incepi diversificarea?
codrutza,nu stiam ca ai alaptat exclusiv san pana la 5 luni juma.cu ce ai inceput diversificarea?
gina,sa va traiasca noul membru.am avut si eu un perus a trait 4 ani
am fost si noi zilele trecute si am vazut marea ingheteta.o sa pun si niste poze
tr.sa plec
va pup
ege
b_irina_c spune:
Mary spor la treaba, poate maine... Vladut tot scuipa din cand in cand.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Buna la fete !
Mifloricika, te rog spune-mi si mie in ce consta masajul pe care i-l faci la okishori Anei.
La multi ani sarbatoritilor zilei ! Sa cresteti mari si dolofani !
E un soare aici, ca vara, asa ca va las, ma duc cu bebelacu´pe dealuri..
Carmi
Foto bebe Fabiano