Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Marinela, ce lapte folosesti pentru prepararea branzicii? La punga sau la cutie? Si noi suntem foarte serioase in farta camerei de fotografiat. De aceea, marea majoritate a pozelor este serioasa.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hehehhhhh Irina...uite cum scrie pe fruntea mea baby sitter!
Iooooi...,daca as mai avea inca un bb cred ca as da coltul.Cele doua fete + gogomanul de coco imi dau suficient de "furca".
Cand in sfarsit le adorm,este liniste in casa si dau sa rasuflu si eu ,incepe el cu ciocul si acrobatiile...Imi vine sa-l pun in cratita sa-l fac o supa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Salutare din nou!

Am si uitat sa va spun ca l-am dus pe Matei cu noi la restaurant si s-a comportat exemplar (de 2 ori inca). Am gasit un restaurant unde nu se fumeaza si au mancare tare buna. Pana noi ne savuram bucatele, el sta cuminte in cosuletul de masina si se uita la noi, vorbeste si ne zambeste. Prima oara cand l-am dus avea 2 luni jumate, si chiar si personalul de acolo l-a laudat cat e de cuminte. De fiecare data am stat cam o ora jumate-doua ore.

Cristina si Matei(29.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata mamici si bebici !
Ramona, multumim ptr gandurile voastre si sper sa ne vedem in parc intr-un weekend.
voi cum va descurcati cu bona ?
tu cati banuti ii dai si ce program ?

eu sunt multumita de bona actuala ptr cum se poarta cu copii, vineri a stat si Victor acasa.
Ce ma deranjeaza este tariful si programul.
Am mai vazut ieri o bona mai ieftina (5mil) dar care m-a ingrozit pur si simplu: mi-a zis ca de ce ma iau dupa doctori cu diversificarea, ca daca o angajam pe ea, promite sa o creasca pe Anca dupa metoda aplicata la fiu-sau care a ajuns mare sofer la mine la scarbici.

Anya, sa iti traiasca micul crestin.
Tu cum te descurci cu 2 nazdravani ?

Haideti sa il laud si eu pe Victor :
Ancuta are o punga plina de jucarii. Cand ma uit ieri in ea, acolo era si cana mea cu cafea.
Aseara Anca plangea ca vroia in brate, si taica-sau i-a zis ca o duce la tigani.
Si a inceput sa planga si Victor, si ii zicea printre lacrimi Ancutzei: ' Te rog eu sa nu mai plangi ca esti tot ce am eu mai drag pe lume si tata vrea sa te dea'.

In rest, a venit maica-mea sa ma ajute in weekend, drept ptr care avem frigiderul plin cu mancare gatita.
Si care m-a batut la cap intruna, cum se imbolnaveste ea de grija mea cu 2 copii singura in Bucuresti.

La Multi Ani ! (multe luni) sarbatoritilor zilei si celor sarbatoriti sambata si ieri, de cand nu am mai intrat eu pe internet.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Ioana75 bine v-am gasit !

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

La multi ani! sarbatoritilor de astazi:Simon Andrei,Mara Karina si Robert Daniel

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Va rog sa imi trimiteti si mie parola cand puteti pentru a putea adauga poze in album.
Va multumesc anticipat.

Cristina si Matei (29.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gina, te inteleg cu Coco. din pacate si eu sunt in aceeasi situatie.
Avem un porcusor de Guineea. In poza din albumul de 4 luni, apare si el.
Si la noi in casa e obiceiul sa mancam pe rand, asa ca porcul vrea sa manance de fiecare data. S-a scos.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

cge, ce scump e Victor, cat o iubeste...!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Codruta, eu laptele il fac cu lapte Mili la cutie, 1,8%grasime si iese foarte buna, dar putina din cauza ca nu e laptele foarte gras.Asa mi-a zis asistenta dr meu, sa nu fie foarte gras laptele daca bebe papa formula, sa nu aiba probleme.Dar e bine.
Gina si noi avem doi perusi si fac o galagie ca uneori imi vine si mie sa fac o supa, numai ca la cat sunt de mici nu ne-ar ajunge nici pe o masea

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

Mergi la inceput