Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buna, fetelor!
N-am citit inca din urma. Cu noi situatia este stationara, adica tot nu mananca, e pe la 500/zi, azi iese rezultatul uroculturii. N-a luat nici saptamana asta nimic in greutate si ambii medici spun sa mai asteptam cu analizele, sa vedem intaai urocultura. Sunt foarte suparata.

Aaa, iar de Medicover sa nu mai aud in vecii vecilor! O politica mai idioata eu nu am pomenit. Urocultura data sambata e gata joi seara, noroc ca am dat si in alta parte. In plus se comporta ca niste idioti. Ce pacat ca romanii nu sanctioneaza nimic din toate astea, un centru ca asta ar trebui sa intre in faliment urgent cand sunt atatea alternative. Toata lumea facea galagie acolo la coada pt diverse chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Irina, mie mi-a spus dr ca daca nu face febra, pot sa o scot afara chiar daca ii curge nasul si tuseste un picut, mai ales daca e soare si cald. Ca e pacat sa ratez ziua de plimbare.
Tonnia, imi pare rau sa aflu ca tot asa sunteti. Chiar ma gandeam ce o mai face Dinu, ca nu ne-ai mai scris de vreo cateva zile.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, acum am vazut ca intrebai de decalotare, eu l-am decalotat usor la baie (adica dupa baie ca mi s-a parut mai igienic) iar dr l-a decalotat mai brutal acum cateva zile chiar inainte de a da urocultura. Nu cred ca infectia ar putea fi legata de asta, e mai veche. Poate doar prezenta hematiilor in urina ar putea fi de la manevra de cu o zi inainte.
A inceput sa doarma 10 ore noaptea pt ca nu-l trezeste foamea, degeaba il trezesc eu mai repede, tot aia e. Dupa 10 ore mananca 80-100. Acum m-as bucura sa fie infectie urinara sa stiu cu ce lupt, mi-e frica de altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

bune dimineata!

Mai exista bb de 4 luni care papa doar san fara sa fi inceput diversificarea?? ca eu vad pe aici ca toti bebeii papa suculete macar daca nu si branzica si supa.

Marlena stiam ca in zona aia gasesc lucruri mai ieftine dar pentru mine e cam departe, am fost de fapt la magazinul ala de vis avis de potcoava care cica sunt reprezentantii chicco in galati pentru play gym deluxe ala ca mi s-a pus pata pe el si de acolo am luat barbeticile probabil de aia sunt asa scumpe ...zona.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare
am reusit sa recuperez si vin vijelios din urma

Cristinica cge, multumim pt urari si pt pupici; sanatate Ancutzei si pupici de la Maria pt Victor :)din nefericire cu programul asta idiot de la servici cred ca nu o sa mai apucam sa ne vedem in parc; poate intr-o sambata...

copilul meu e pe Duracell se scoala pe la 6-7 dimineata si nu doarme nici un pic pana la 9 seara cand cade rapusa; si in timpul asta jucat non-stop si mai nou luat in brate-ca deh, am fost bolnavioara si rasftata de toata lumea; sb si dum am muncit mai rau ca la servici

miflore, eu am incercat cu masaj la ochisor, cu picaturi diverse: antibioptal, ciloxan, sificetina si n-a mers nimic pana nu i-a desfundat canalul (n-am fost de fata, a fost cu mama da a zis ca a durat un minut toata interventia) si acum nu ii mai curge absolut nimic din ochisor; si vreau sa zic ca MAria plangea cu lacrimi, dar a fost infectata de la inceput cu puroiul ala ingrozitor si nu s-a curatat pana nu a desfundat

Maria a mostenit mai nou programul de mancat de la spital la 3 ore, cu pauza noaptea si deocamdata il mentine; din nefericire cand adoarme f devreme-ora 8 seara i se face foame pe la 3 noaptea, da cred ca o sa o trezesc la 11-12 sa manance si asa ar dormi fara intrerupere pana la 6-7 dimineata

i-am luat cereale milubrei cu mar si morcov si azi cred ca o sa i le dea mama-sunt curioasa cum reactioneaza; in afara de portocala si lapte altceva nu prea a bagat in ea

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

karmenutza mersi de raspuns, cred ca imi fac curaj azi si ies pe afara. Fetele din Vitan iesiti azi?

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Heheeh... Irina zici ca m-ai visat?! Cum ma faceam in visul tau ?

Fetelor astazi mi-am facut timp sa-i fac ceva poze noului membru al familiei si il puteti vedea in noul nostru album Coco
Va place?!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna dimineata,

Va multumim pentru urarile de ieri. In sfarsit reusesc si eu sa va scriu, desi de citit v-am tot citit in fiecare zi. Azi va vom trimite si noi datele de la 3 luni ca e zi de cantarit.

Si Matei mananca deocamdata doar san, si de o luna si un pic bem si suc de morcov si de portocala. Cu cerealele nu incepem inca pt ca suntem cam
. (da nu se vede ca suntem si tare lungi).

Cristina si Matei (29.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Gina o sa razi . Eram acasa la maica-mea cu Vladut in camera in care am crescut eu, acum era a lui. Eu trebuia sa plec nu stiu unde si te asteptam pe tine sa stai cu bb . Ai venit si am fost tare bucuroasa ca pot pleca si are cine sa aiba grija de bb.
E frumos tare Coco. Si eu am avut papagali cand eram mica (perusi parca le zicea) Coco si Lola, el era verde si ea bleu.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Alinam, cred ca multi dintre bebelusi papau doar san la 4 luni. Numai ca, de ex. noi, avem indata 6 si de aceea am inceput diversificarea. Eu i-am dat doar san pana la 5 luni jumatate.
Gina, felicitari pentru noul membru al familiei!!! Vorbeste sau canta ?
Marlena, nu sunt stricta cu mancarea, din contra. Dar, pana incep sa ma prin eu cum sta treaba, ce ii place si ce nu......asta e! Am sa incep sa ii dau si eu okiometric.

Azi am lasat-o in patutul ei cand s-a trezit dimineata. A stat si a povestit vreo 40 de minute...Asa haioasa e!!! De acum nu o mai i-au in pat langa mine sa pape imediat ce se trezeste. Vad ca rezista!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput