Este posibil?

Este posibil? | Autor: anyc79

Link direct la acest mesaj

Am o oarecare nedumerire si as dori daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Alaptez inca, desi fetita mea are un an si 3 luni. Este posibil ca un test de sarcina, daca exista o sarcina, sa fie negativ? Ar putea fi eronat din cauza alaptarii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

eu am patit-o si nu alaptam!
testul mi-a aratat negativ si eu eram "pozitiva" toata
Eu zic sa incerci si alt test,alta marca si nu in ultimul rand sa mergi sa vezi un medic.Este cel mai sigur.
bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

sigur incearca alt test sau si mai bine mergi la doctor

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

Dar nu ar inceta secretia lactata daca as fi insarcinata? Sa nu mai vorbim ca ne-am protejat ca nu mai doream alt copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Se pare ca e un mit ca nu ramai insarcinata daca alaptezi, eu cunosc destule femei care au considerat alaptatul ca anticonceptional si si-au marit familia!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anyc, lactatia nu se opreste daca ramai insarcinata. Iar un test de sarcina poate fi negativ daca in urina nu s-a atins cantitatea de HCG necesara pt. a putea fi detectat de test (adica e o sarcina f.f.mica).
Dar ce te face sa crezi ca ar fi o sarcina? Intarzie menstruatia? Cu ce v-ati protejat?
In timpul alaptarii, chiar daca nu mai e exclusiva, pot aparea dereglari hormonale, de unde si amenoreea. Organismul se regleaza definitiv abia dupa incetarea alaptarii.
Repeta testul peste o saptamana si mergi si la ginecolog.
Sanatate!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Azi am repetat testul, tot negativ. Noi ne-am protejat numai cu prezervativ. In locul menstruatiei am avut un lichid de culoare maron si am cam avut toate simptomele. Poate sa fie si o alarma falsa? Merg marti la medic sa vad ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

sa ne ti la curent,plz

Mergi la inceput

NU SUNT INSARCINATA. Acesta a fost rapsunsul medicului ginecolog. In schimb mi-a dat sa fac niste injectii cu Progesterol si mi-e cam teama. Pt dureri la operatie mi-a dat niste calmante.

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important: lipsa menstrei se datoreaza alaptarii si mi-a zis sa incerc sa o intzarc ca altfel voi pierde menstra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Exact cum banuiam si eu, o dereglare din cauza alaptarii. Injectiile cu progesteron (banuiesc ca 3) iti vor provoca menstruatia, care va veni la max. 10 zile de la ultima injectie.

Sanatate multa si tie si puiului!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput