Aspirante peste 30 de ani?
Raspunsuri - Pagina 14

M Oana spune:
Luli scumpa uite ca ne-a spus Iulia cat de mult si cat de frumos gandesc dom'soarele in cauza.
Trateaza minunea din burtica ca pe o afacere de familie si inca una pe termen lung, ca doar n-or fi proaste, ai???????!!!!!
Daca dau spre adoptie iese banul o data si repede se duce (in cazul in care 'vinde' copilul cu acte in regula). Nu poate produce decat un obiect de acest gen pe an, daca a primit femeia darul asta (sau 2-3, daca are noroc cu carul, in domeniu). Pe cand daca il arunca pana la o varsta intr-un centru, apoi il recupereaza, daca handicapul e serios, s-au ales cu pensie pe viata.
Ce ING, ce asigurari private, astea-s pentru aia care nu stiu scurtaturile in viata.
Din pacate, vorbim aici de categoria ASA NU si de o patura sociala urata, ca alte cuvinte n-am la mine. Le-as dori mai multa minte prin creierase, dar crez ca asta nu e bine pentru ele, le dauneaza la o adica, asa ca le salut din mers pe aceasta cale si le doresc sa mai aiba parte de inca o viata macar, ca sa apuce sa-si spele sufletele murdarite usor printr-un asemenea mod de viata.
Stiu, se mai poate spune ca saracia te pune in situatii cumplite. Dar aici nu saracia materiala e problema majora, ci cea sufleteasca.
Vad zilnic oameni care la divort impart foarfeca cea mica de pielite sau albumele foto din timpul casniciei sau tigaia cu maner nesmaltuita ............ Nu o fac din saracie, asa cum s-ar putea interpreta si cum chiar afirma respectivele persoane, ci din cele mai urate sentimente (zgarcenie, avaritie, ura, razbunare...).
Cand aceste sentimente se raporteaza insa la o bucata de om, iti manjesti sufletul pe viata.

luli spune:
Oana bine zi "saracie sufleteasca" - persoana in cauza de care spuneam, are ea mintea pufoasa dar nu sta chiar rau cu banii, doar in zilele cand
. Sunt rea, este? Dar le-as face sapun
Behind every love is a great story
Luli

IULIABRAILA spune:
fetelor sinteti tari ce mai?
sper sa fim impreuna pina la victoria finala a tuturor.
adica la toate si daca se poate si gemenuti, multi.
parca eu asta imi doresc acum, pentru compensare.
sa aveti o noapte buna si o zi buna la serv.
va mai tin la curent cu aspectele nedorite dar si dorite din viata mea tocmai....miine.
poate aveti treaba cu noroc si urmari bune
+
=
)
IULIA

Liana30 spune:
luli si eu le'as face sodadin ce ramane de la sa pun..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
Buna dimineatza "babutzelor"
o zi minunata va doresc....
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

aissa spune:
Neata babute dragute.
Apropo de ce ati discutat aseara pot spune ca am intalnit si eu un caz, cand eram internata cu fata era o tipa care nascuse tarziu, nu stiu cati ani avea dar avea doi baieti mari in jur de 20 de ani. Si cand au intrebat-o alea din salon ce i-a mai trebuit copil a zis ca a invatat-o cineva sa-l faca sa ia 8 milioane . Nu puteam, cum nu pot nici acum, sa imi inchipui ce viata va avea copilasul ala.
Si mai vezi tot felul de stiri, aia 5 de au murit ca toti ai lor erau la biserica, aia 2 de au ars in casa ca ta-su a salvat-o pe masa dar pe puradei nu l-a dus mintea sa-i scoata din foc , aia care a infasurat copilul cu cordonul netaiat intr-un tricou si l-a pus pe scara.... Si o iau razna. Cel mai rau imi fac alea care ii arunca in WC, oare ce suflet au domne? Sau au?
Si in momentele alea sa stiti ca incep sa o apreciez pe "naturala" Alexandrei si pe cele atatea altele care lasa copiii in spital si le dau macar sansa unei vieti.
Oana sa nu vorbim cu pacat, oricata ura avem in noi (ca avem, e clar), nu toate femeile care isi dau copiii spre adoptie ii vand. Normal, sunt si cazuri din astea. Dar eu una nu am vazut-o, nu stiu cum arata, nu mi-a cerut nimeni nimic. A nascut, i-a scos fetei certificat, a scris o hartie catre spital ca nu poate creste copilul, a venit cand au chemat-o aia de la DPC sa semneze la notar, ce sa mai, o respect ca nu mi-a ingreunat nici mie nici fetei drumul spre finalizarea actelor in nici un fel.
Hai sa lasam pesimimul, v-am zis, minim 75% din noi trebuie sa fie gravide pana la sfarsitul anului, e ordin si ordinele nu se dicuta.
Cristina si Ale (30.09.2004)

simonette spune:
Buna dimineatza la babutze dragutze
Eu nu am timp sa comentez vis-a-vis de copii abandonati prin tomberoane, scari de bloc.....etc. dar as ajuta bucuroasa la prepararea sapunului, impreuna cu cine mai contribuie! Sunt atat de revoltata de cruzimea si inconstienta acestor demoni cu chip de femeie...
Cat despre Cernobal...nu-mi mai pun de mult intrebarea, ca sigur ne-a afectat intr-o mare masura. Si nu numai pe noi...cele care ne caznim sa avem un copilutz...dar asta nu tine de rautatea umana
Va doresc o zi frumoasa si spor la facut bebei!!!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

IULIABRAILA spune:
salutare! hai mai fetelor, chiar babute? eu nu ma simt(hihihi) la 36 de ani babuta. azi am intrebat-o pe mama, care are 69 ani anul asta daca se simte(ca de aratat arata de 55 si fara vreun tratament, nici cu crema nu s-a dat in viata ei, nu ca nu a avut)de 40 de ani si mama a zis-
FATA, VEZI CE FRUMOS ESTE AFARA? la noi este azi soare si cald(relativ) asa ca:
O ZI BUNA , FETELE DRAGUTE LA 30 si ceva ani !si sa ne ajute doamne doamne la facut , cite vreti, citi vreti, cind vreti.
ne auzim mai spre seara, poate- un nou subiect?
poate azi nu mai sint stirile de la ora 17 atit de nasoale.
IULIA