Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

scuzati greselile,deh,somnul ala lipsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Lavi02, noi avem patut baby care pentru care dimensiunile de pe site nu corespund:110,78,77 (cu 5 cm mai scund decat cel din poza) dotat cu masa de infasat si perdeluta contra tantarilor achizitionat in decembrie la pretul de 2400000.Si nu are picioarele pe roti. L-am luat pentru ca e usor de transportat cand va trebui sa mergem in vizite mai lungi.
Carut inca n-am luat.Mai cautam ... in asteptarea zilelor caldute….

Anda am ras cu lacrimi de poetul-bunic Nichita. Se pare ca are de unde mosteni talentul sciitoricesc… Nepoatei mele i-a ramas parul pe caciulita de pe o jumatate de cap, asa ca….se poate si mai rau…Stai linistita ca-i va creste parul nou .

Muream de curiozitate sa stiu cu ce se “mananca” masina de facut paine? Tocmai am aflat…

Cristina

Mai e cineva care isi ragaie copilul o ora ...ziua? iar noaptea cam o jumatate de ora? Pentru ca la noi, daca nu ragaie sau nu o face complet icneste tot timpul,geme de nu se poate dormi o clipa. Dupa ce am citit si articolul de pe DC cu Sindromul mortii subite a noilor nascuti deja m-am panicat si simt ca se dezvolta o paranoia…maaareeee!!!

Ceiutul pe care-l dati bb-eilor il indulciti? Si de la cate saptamani le-ati dat suzi?

Pe 18 feb facem botezul.A mai facut cineva slujba acasa, pentru ca eu asa sunt tentata, datorita frigului de afara si din biserica?

Mara si Flavi(7 dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mara,

quote:
Ceiutul pe care-l dati bb-eilor il indulciti? Si de la cate saptamani le-ati dat suzi?
suzy i-am dat cum am venit acasa, iar ceiutul e gata indulcit, baby drink, atat ca i-l dau de 3 ori mai diluat decat scrie pe cutie.

lavi,
quote:
carutul tau baby care scartaie
nu scartaie. l-am paradit eu dupa ce am inceput sa fac piata cu el, si saracu, incarcat de nu mai avea loc, i-am cam indoit bara la urcat bordurile... el bietul era spotr, si io caram cartofi cu el. am indfreptat-o, si nu mai car greutati... si tot a rezistat cu brio un an jumate intens, si inca mai rezista...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by meems
Dar ai zis ca si Rachel a ta are zile cand mananca si la cate o ora jumate si ea e mai mare decat Rianna. Nu stiu ce sa zic, nu stiu ce sa fac, cumva le-om scoate noi la capat, dar stii tu ca unele zile sunt mai proaste ca altele.

Iubita mea, asa este, dar ziua ii tolerez aceste "scapari" fiindca ziua nu-i dau formula , ci exclusiv san.
Astazi a fost prima zi cind i-am dat si un bibe cu formula sa vad si eu cum sta treaba, cam cat maninca, fiindca de la san nu stiu niciodata, asta-i faza nasoala.Cind m-am muls, am obtinut 10-20 ml. Pai daca ziua o hraneam doar cu atita la o masa nu avea cum sa ajunga la o greutate buna, deci ia suge mai mult decit ce reusesc eu sa mulg.

Cristina uite si datele noasttre:

- la o luna si 5 zile: 4,330 kg si 55 cm
- la doua luni: 5,350 si 57.50 cm

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, va multumesc de incurajari si sfaturi. Silvia, sa stii ca Rianna ragaie destul de bine, dar nu intotdeauna. Nu stiu daca asta e ceea ce o agita, ca de multe ori si dupa ce ragaie e maraita. Cred ca o sa ma imbat dupa ce-o sa doarma integral prima noapte si-o sa ma odihnesc si eu!!

Mergi la inceput

cristina, si eu i-am dat baby drink diluat(la 150ml) ,dar am constatat ca alt ceai in afara de asta nu mai vrea, bineinteles neindulcit(anason, menta).Refuza chiar si apa plata.Eu ii dadeam ceai intre mese pentru a le "lungi" la 2 ore. Nu vreau sa o invat cu gustul dulce asa ca am renuntat la ceai si am ramas numai pe laptele de la san, iar mesele s-au indesit, la o ora si jumatate.Iar daca incerc sa o mai amagesc cumva, nu tine,plange de-i tremura buza de jos si mami nu rezista la asta.E argumentul forte...asa ca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mara, irisuca mea n-a vrut cu nici un chip ceai neindulcit. asa ca am renuntat si i-am dat. andrei nici acum nu bea ceai, nici macar indulcit, cred si pt ca m-am ambitionat sa nu-i dau deloc dulce. asa ca n-a baut nici cand era mic, nici acum.
iar iris nu bea ceai zilnic. tot consider ca-i ajunge sanul. ceai facem doar in caz de criza, daca dupa ce mananca sau curand dupa astra e agitata, facem 75 ml ceai. caldut. si adoarme ca un ingeras pana la urmatoarea masa.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Cristina , multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cristina, parul nou al irisucai este mai deschis, mai inchis sau identic cu cel vechi?

sa va spun programul lui nichita, sa va oftic.
22-23 (cateodata21-22) - baita si cosmetizari diverse
23-24 (cateodata 22-23) - papa sani+bibe (mult, mult bibe, fortat sau nu, ca sa doarma noaptea)
24-08 SOMN
08-09:30 masa si jucat
09:30 - 12 SOMN
12-13:30 masa si jucat
13:30-16 SOMN afara sau in casa
16-17:30 masa si joaca
17:30-19 SOMN
19-20 masa
20-22 SOMN

acum o luna o invidiam pe ripley pt. un prg asemanator, ca la noi era circoteca. nu chiar ca la meems (by the way, nu stiu cum rezisti din ce povestesti, saraca de tine), dar nici departe nu eram. am aplicat metode pentru care m-ar invidia si nazistii si am reusit. acum se doarme f. bine in casa! cateodata nu adoarme imediat dupa masa si putin jucat-conversat, dar sta cumintel la el in patut cu ochii pe pereti.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Anda, deja sunt invidioasa, eu inca raspund la apel din 2 in 2 ore
Dar o iubesc ,asa incat nu mi se pare totul asa de greu,desi noaptea nu prea dorm, iar ziua nici atat.

Se pare ca lumea doarme la ora asta, sau isi adoarme puiutii

Mergi la inceput