Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 8

meems spune:
Anda, invidie en-gros Invata-ma si pe mine cum ai facut, ca eu nu reusesc nicicum sa-mi pun mandra pe-un program.
Eu am pus niste poze mai recente in albumul din contul comun.

mara95 spune:
Si daca sunt tot la ora de povesti si tati a adormit fatuca , pot sa va spun ca am experimentat dormitul in pat cu bebelusa.S-au frant cele mai mari argumente impotriva dormitului impreuna, eu care cu tarie afirmam ca nu voi accepta asa ceva, ca nu voi face lucrul asta ca ceilalti "x" si "y",ei, m-am inmuiat subit.A fost cel mai inaltator sentiment pe care l-am trait vreodata!
Cele cateva ore dormite alaturi de ea(spre dimineata) mi-au redat tonusul incat am avut impresia ca am dormit o noapte intreaga.
Nu pot spune ca se va intimpla mereu asa, fiecare isi va sti locul, dar mi-ar fi parut rau sa ratez asa ceva doar de dragul de a face exact ca la carte.
va doresc o noapte usoara!

catutza spune:
Buna seara!
Raspund repede ca vreau sa dorm ca de cateva seri ma culc numai la 2-3 noaptea,fata doarme iar eu bantui pe net!
Corap , unde ai facut masaj? A venit ea la tine acasa sau te-ai dus tu la salon undeva?Cat te-a costat ca as vrea si eu...
Lavi02 , cum e masina asta de facut paine? Framanta coca? Apoi o coci tu in cuptor?Iese buna painea? Se merita?
Alina , cutiutele sunt cantecele copilariei noastre cantate de diversi artisti (Silvia Dumitrescu,Corina Danila,Teo...etc),mie i-mi place nr4 ca e melodia aia cu "cotcodac,cotcodac oua pentru cozonac..."ce sa fac,am dat in mintea copiilor!
Am fost si noi azi afara, a fost foarte bine,dar abia astept vara ca nu mai pot suporta atatea haine!
Catutza si Bianca-Maria

Bic spune:
Aoleooo, fetelor ce mi-ati facut mey, cu tabelu' ala? Uite ca Smaranda e codasa, da' nici ca-mi pasa. Pai ea s-a nascut cu 3.500 kg, a avut 3.900 la o luna si 4.750 kg la doua luni. La lungime: ne-am nascut cu 50 cm si la 2 luni aveam 58.5 cm.
Ha-haaa, pai dupa tebelul vostru ar fi trebuit sa ma sinucis demult! Dar eu in schimb vad un copil vesel, mincacios, dormicios si cacacios. Ce pot sa vreau mai mult? Mie mi se pare ca se dezvolta foarte bine. Nu e important cit ia, ci daca are un ritm constant de crestere. Iar Smaranda e pe linga linia de 50% in greutate de cind s-a nascut, asa ca nu-mi fac probleme. Aviz Anda
Si tot in legatura cu Anda, sa-ti traiasca tataie!
Ce bine ca ati deschis subiectul cu CD-urile cu cintece pentru copii. Ca eu taman ce eram sa bag in priza familionul din Ro sa cumpere discul ala cu Corina Danila, pe care nu pot sa o sufar si mi se pare o idioata patentata, dar mi-am zis ca deh, poate o cinta frumos.
Hai mey pina si Raduleasca are velitati de cintacioasa? Astea au innebunit de tot.
Dar daca astea nu-s misto, stiti alte CD-uri cu cintece dragute? Cineva de-aici are ceva de la Tip Top Minitop, cred. Un cintec cu Azorel... Smaranda, 03.11.2005

monet spune:
uau, ce grasuti copiluti aveeeti. maya a avut:
3800g si 55cm la 1 luna
4900g si 59cm la 2 luni
5700g si 61cm la 3 luni
multumim cui ne trece in tabel
mona, lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Ina869 spune:
Lavi am vazut pozele cu bombonelele tale; mi-a placut motata de Silviuca ( cochetica ) si Nati este o grasunica tare scumpa!
Meems am vazut-o si pe craciunita ta, tare dulce,cum isi tine ea sticluta...am tot incercat cu a mea, nu vrea si pace, ma lasa pe mine sa fac toata treaba, de ce sa se oboseasca
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

lavi02 spune:
He-he! M-am trezit eu si am auzit ceva sunete din camera unde doarme Natalia. Nu plangea, erau doar niste sunete. Cand vin, isi sugea degetelul de zor si era rotita cu 90 de grade in patut, asa ca acuma ii dau sa "bea" vorba Silviei.
Ina Silvia s-a facut o cochetica si ii place taare mult sa pozeze. Cu multe codite i-am facut n poze in n pozitii, lua diverse "poze" de ma spargeam de ras. Mai mult in sinea mea.
Si eu, seara trecuta, in loc sa ma uit la vreun film, m-am uitat la pozele noastre. Am vazut pe Rachel, Ana, Sarah, Rianna, si pe mamicile lor, pe catutza si Bianca, pe Maria Alexia si Cristian, pe Sma si mamicuta ei, pe Mandy si Krisztian... pe mai toata lumea care a mai pus poze mai nou. Va pe toate si toti, De la un moment dat a venit si Silvia sa se uite cu mine.
mara azi noapte Silvia a inceput sa planga (o fi visat urat) si a venit in dormitor la noi si s-a culcat cu noi in pat. Se intampla f f rar dar ea stie ca in caz de "ananghie" e primita. Da, sa dormi cu un bb e tare, tare placut, eu am dormit cu Nati tot asa, vreo 2h intr-o dimineata.
cristina si Silvia, ca si Andrei. Silvia bea ceai f f rar, de tei cu miere si lamaie cand e racita, sau de menta daca are diaree, dar trebuie sa o conving muuult. In schimb bea apa plata zilnic.
catuta, masina de facut paine e ca masina de spalat: pui ingredientele, ea are un program si iti scoate produsul finit.
E o cutie de metal cu capac de plastic. Pe capac are comenzile si un geam prin care vezi inauntru. Inauntru are o rezistenta electrica ce se incalzeste si o cuva de teflon (de forma paralelipipedica) cu un mic picior de amestecare (paleta). Piciorul e invartit de un motor - ca la mixer.
Pui in cuva apa, sare, faina, drojdie, un pic de zahar (daca vrei) si un pic de ulei (daca vrei), apoi selectezi programul si ii dai drumul.
Ea, in functie de program alterneza timpi in care amesteca (framanta) si timpi in care lasa aluatul sa creasca (la diverse temperaturi). La sfarsit coace si cand e gata te bip-aie. In timpul functionarii timer-ul iti arata cat mai e pana la sfarsit. Paleta de amestecare iti ramane inauntru si iese cand scoti painea. Ramane o gaura in partea de jos a painii.
Daca ii da prin cap cuiva ideea sa-si ia asa ceva o invit la mine intr-o zi cand fac paine (stabilim pe forum, mail sau telefon) sa vada clar cum iese painea. Ca sa nu va luati daca nu va place, e pacat sa dati atatia bani. Invitatia e f serioasa, daca nu voiam sa va invit nu ziceam
Socru-meu a fost la noi la un moment dat, s-a dat in vant dupa painea noastra asa ca si-a luat si pt ei. De atunci si ei fac, numai paine acasa, nu mai cumpara. Dar un coleg al sotului are asa ceva si sta nefolosita. Asa ca - trebuie sa va placa si sa o chiar folositi, altfel nu se merita.
eu fac cam o paine la 2-3 zile, dar difera in fctie de consum.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Siminaf spune:
Hai, ca am mai pus si eu ceva pozici mai noi in albumul de pe contul comun!
Adica eu ma uit cu orele, si de cite 2-3 ori la cite un album (is obsedata de poze, ma scuzati!) si sa nu ofer nimic in schimb?! Eeee... Am pus in seara asta ceva poze cu ghindocul tatii, dar si cu fratiorul ei mai mare si parintii.
Vorbim miine. Noapte buna, America! Buna dimineata, Romania!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

joy04 spune:
Neatza.
repede si eu pe aici ca am multa treaba.
Sa va spun ceva referitor la trezit sau nu bb seara pt baita. I-am dat sa pape la 19:00...pe la 19:45 a adormit si la 21:30 am hotarat sa-l trezim pt baita. Dar i-am facut baita dormind, l-am imbracat dormind, papa nu a vrut si la 22:10 l-am pus in patut...S-a mai trazit la 2:00....!!!!!
Nu-mi venea sa cred!!!!
M-am hotarat la moulinexul ala, dar la mama lui in Franta, este 40 EUROI. Si la noi 3.700.000 pe la altex, domo, flanco.
Plus ca am vavut acolo altul, mai bengos cred la 80 euro.
Fug la pitic
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze