Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 11

Gandacel spune:
Bine v-am regasit, fetelor!
Eu incerc sa ma adun si sa imi continui viata de dinainte de necaz... Ieri am inmormantat-o pe mama. A fost o zi superba, exact ca in timpul vietii ei, cand spunea ca "comanda" vreme buna, cand venea cineva pe la noi in vizita si mancam si discutam afara, in curte. A comandat si ziua de ieri, cu soare, caldura si bineinteles, multe multe multe flori. A fost o mare iubitoare de flori si a primit brate intregi de flori si zilele astea, cat a stat la capela. Parintele si oameni necunoscuti au fost impresionati de marea de flori cu care era inconjurata. Iar ea era atat de frumoasa! A fost ingrozitor sa ne luam ramas bun. Am plans mult, cu sora mea in brate si inconjurate de atat de multi oameni care au iubit-o. A fost o atmosfera plina de dragoste si liniste, intelegere, la inmormantare si acasa, la pomana. Parintele i-a facut o slujba deosebit de frumoasa. Am plans si ne-am bucurat pentru ca totul a iesit exact cum si-ar fi dorit ea. Sper ca am facut-o sa zambeasca de acolo, de sus, unde a ajuns. Mai ales sora mea, care a dus greul, ajutata de o mana de prietene. Noi amandoua simtim acum multa tristete blanda si liniste.
Cu speranta ca nu v-am intristat pe voi, am sa scriu si eu datele pe care am vazut ca le baga Cristina (multumim!) in tabelul cu bebei. Noi am avut asa:
- la iesirea din maternitate 3,200 kg (dupa 3,450 la nastere) si 49 cm;
- la o luna: 4,580 kg si 55 cm;
- la 2 luni: 6,010 kg si 57 cm.
Precizam ca suntem foarte bine facuti. Imbracat, aratam ca un micut samurai plin de muschi! Iar dezbracat, mie imi vine sa-l mananc cu totul, de la talpile lui cu degetele mititele la picioare, pana la manutele frumoase...
Despre par, nu i-a cazut, in schimb i s-a indesit unde mai devreme avea cheliuta. Vom vedea ce si cum mai tarziu. Culoarea ochilor, este deocamdata albastra, adica mai mult cenusiu ca ochii mei, dar are la ochiul drept doua pete de caprui. Cred ca se vor face caprui, totusi, ca ai lui tati, care ii are ca de caprioara!
Va pupic.
Nicoleta

lordra spune:
Gata! Facut vaccin, plâns in momentul introducerii aculuiui, oprit instantaneu odata cu scoaterea lui. Apucat sughitz chiar cand trebuia administrat injectioiu', asha ca stimulente la greu: plimbat prin camera, strâmbat la copil, dat iar lapte(deshi era ghiftuit), dat portocala cu fortza (ca lamâie n-aveam). In urma fortzei aplicarii portocalei, disparut sughitz si trecut la intzepare.
In alta ordine de idei: mi-a zis si mie sa incep sa-i dau calciu gluconic (am gasit la o farmacie de cartier, ultima transa). Mi-a zis sa-i juma de fiola ei si jumate mie. Voi luatzi calciu?

Buluci spune:
Ce dezacord am facut:
Si bebelului meu ii ramin pletele pe caciula, dar creste altul!
Scuzati , se mai intimpla , din cauza inertiei!
Mara, si eu ii dau suzeta, dar am grija sa numar orele intre mese. S-a cam obisnuit sa adoarma cu ea, kiar daca e satul!
Maria Alexia, si eu am un sin mai tare , si la pipait simt ca o piatra pe-acolo, dar nu am dureri decit daca-l masez!Culmea e ca din acel sin am mai mult lapte decit din celalt care e complet flescait!
Gilma asta sa fie mastita, sau oi avea ceva ALTE PROBLEME pe -acolo! Sa nu fie vreun pui de carne!
Lavi, tu tre sa stii ceva de asta!
Fetelor, mai aveti dureri de spate?
Cristinamh, iata datele mele:
Nascut 3.350 kg si 52 cm
1 luna 3.8oo kg si habar n-am citi metri
Cam putintel, dar speram ca Humana sa ne creasca mari cit mai repede!
Cristina Baku & Simon
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Bubamara spune:
Gandacel,condoleante si sa ai multa putere sa treci peste greaua pierdere pe care ai suferit-o. Stiu ca vorbele sunt goale, dar sa stii ca suntem alaturi de tine.
Cristina si Dordia, eu stau langa parcul Morarilor, cel din spatele spitalului Sf. Pantelimon (fost 23 august).
Lordra, ma bucur ca s-a terminat totul cu bine si ma gandesc cu groaza la ce o sa ne astepte si pe noi in curand cu vaccinul!
Lavi, sa ne spui cum ti-a iesit ciocolata!!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)

cristinamh spune:
gandacel, condoleante...
bubamara, eu stau pe lucretiu patrascanu.
ca vorbiti de cd-uri, vedeti corurile de copii ca mai scot, do-re-mi, bimbam, allegreto... astea is f dragute!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

pischi2003 spune:
Gandacel grea pierdere.... Iti doresc sa gasesti putere sa mergi mai departe.
Lordra sa-ti traiasca Dara multe-multe luni/ani. Si sa va bucurati de ea.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

lordra spune:
Gandacel, condoleantze....Imi pare teribil de rau pentru pierderea-ti. Cred ca e cumplit sa ramâi fara mama
Ando, tortzionara mica! Cum sa lashi, bre, copilul sa urle atata? Ce, or vrei sa ai fun' frustrat? Pune mâna si sari in ajutorul copilului cand plange, ca o stii el de ce urla....Lasa, ca ai mai incolo timp sa-i faci educatzie spartana. Deocamdata ie mic si neajutorat. N-are nevoie sa-l mai chinuie si ma-sa
Hai te pup si revino-ti la semtimente mai materne!

lordra spune:
Mara, nu cumva avem acelashi pediatru. Vaz ca si tzie ti-a recomandat sa iei juma' de fiola, odata cu bebe. Mai e cineva in situatziunea asta?

felicia74 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Lorda sa-ti traiasca fetita si bafta la vaccin!
Mara si eu fac botezul tot pe 18 februarie!!! Sper sa fie cald si soare cum imi place mie!
Felicia felicitari pentru botez!
In legatura cu cutiutele muzicale...lui fi-miu ii plac dar din toate vedetele ii place Teo!!!restul canta aiurea rau!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
Multumim frumos!

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)