M-am operat de apendicita si chist ovarian drept pe data de 21 decembrie. Pe data de 25 decembrie mi-a aparut o sangerare care a tinut pana pe 31 decembrie. De fapt eu m-am speriat ca e o hemoragie care nu-mi mai trece si m-am tratat singura. Am baut 4 fiole de vitamina K si 4 fiole de Adrenostazin. Asa mi s-a oprit. Acuma nu imi mai vine ciclul. Inainte de operatie mi-a venit pe 8-12 decembrie. Mi-am facut si un test de sarcina si a fost negativ. Oare cat de sigur este ? Ma intreb dupa cat timp trebuie sa-ti vina ciclul dupa o asemenea operatie sau ce s-a putut intampla ? Am si o programare la dr. ginec. dar numai saptamana viitoare, pe 1 februarie. Pana atunci insa tremur toata de frica unei sarcini care nu ar pica chiar la momentul potrivit. Ma puteti ajuta ?
NU trebuia "sa te tratezi singura" - sangerarea dupa operatie e normala, si eu am avut-o.
S-ar fi oprit oricum de la sine.
EU m-am operat la sfarsitul ianuarie, anul trecut, iar ciclul mi-a venit "normal" abia la inceputul lui martie.
Nu trebuie sa te sperii.
Elise
si mie mi-a venit ciclul cu intarziere dupa operatia de chist, la vreo 8 saptamani parca. Insa de la operatie incoace am ciclu regulat de 28 de zile "a la carte". Si chiar daca mi s-a scos un ovar, am reusit sa mai fac un bb.
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006