The best of sept-oct 2004 (103)
Raspunsuri - Pagina 9
pufymic spune:
Raluca super pozele dar aia cand ai surprins-o cu pasta de ras langa wc e mortala!
Pupici!
Ioana
(8+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mina spune:
Faine pozele, Raluca! Inca nu s-a prins micutza cum e cu ridicatu capacului la WC? Al meu deja s-a prins 
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
aissa spune:
Am vazut si eu pozele Naty! Super alea de la trezire!
Iar cu ordinea...nu cred ca mai exista undeva.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
mina spune:

io cica fac curat...ca sa dau cu aspiratoru l-am "mituit" cu ala portabil. Ca sa sterg gresia....i-am pus pantaloni mai grosi de vreme ce se taraste cot la cot (sau sa zic cur in cur - ma scuzati da e cruda realitate) cu mine. Asa am gresia si spalat si uscata. Acuma insa a gasit in debara chestia aia cu puf p[uf de geamuri pe care o confunda cu biocarpetu. Ameninta mocheta cu ea (el crede ca pulverizeaza). Si dupa aia ma pune pe mine sa sterg mocheta.
da nu vreaaaaauuuu
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
pufymic spune:
Mina
nu veniti si la noi sa faceti curatenie?Ca vad ca aveti un spor....asa in tandem!
Pupici!
Ioana
(8+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
georgiana.david spune:
Naty am vazut si eu pozele, ce dulce este somnoroasa si langa buda cu pasta de ras. Eu ma minunezi de copii vostri cum stau ei linistiti sa se joace, Dami nu sta nici legat.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
pufymic spune:
In fiecare zi ne surprinde Alesio tot mai mult! Acum seara eram in bucatarie si curatam niste cartofi sa-si prajeasca Ovi si Alesio misuna printre picioarele mele. Si cand erau aproape toti curatati i-am zis : "du-te la tata si spune-i haide-haide si adu-l la bucatarie".A plecat Alesio la Ovi(care era la calculator) si i-a zis "aide-aide, tata aide-aide" si Ovi l-a intrebat: "unde sa merg?" Si Alesio i-a zis: "a buataiie"(la bucatarie)! A fost de-a dreptul adorabil ingerasul nostru!
Pupici!
Ioana
(8+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
danina spune:
Active mai sunteti,noi mai lenese la cap. scris si citit un pic cam ocupata in ultimul timp la birou si numai la ore din astea reusesc sa intru.
Am vazut poze lui Naty haioasa pitica nu mai au intimitate ca stam cu poze pe ei, dar e bine ca noi nu am avut parte de asemenea clipe sa le vedem mai tarziu.
Noi am hotarat sa mergem din nou la bunici pt ca acolo mi se pare mie ca ii merge mai bine aici deja e mai slabanoaga si nu prea are pofta de mancare. Se pare ca imi seamana nu prea agreaza Bucurestiul
.
Avem si noi aventuri cu pipi prin casa, buni se chinuie sa invete maimutica sa stea la oala si strengarita mai fuge cand e pe punctul de final si rade de nu mai poate si noi pe langa ea ca ce pot sa ii faci.... mai avm de lucru la acest capitol.
La voi cum au evoluat primii intisori ca ai Diei parca stagneaza sau am eu pasarele.
Plec la somnic ca imi cad ochii in gura.
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA
NOI
Paula-Diana Poze noi noute
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
danyce spune:
Salut,
Intru si eu acum ca toata ziua scoate Alma untu' din mine, iar eu ma mai chinui sa mai rezolv si alte treburi
. Cu chiu cu vai le dregem noi si asa, cu mijloacele de transport in comun (pana imi iau eu permisul) si fara babysitter
. Aici nu e la moda sa stea bunicii cu piticii (ai nostri au si asa agendele super incarcate), mami e paranoia si nu indrazneste inca sa o lase pe Alma pe mana unei persoane straine (ma refer la babysitterii imediat disponibili de pe net), iar cresa e aproape 800 euro.Asa ca pana isi obtine mami jobul mult visat,sa isi lase businessul de acasa pe locul 2, cam totul se desfasoara sub asistenta Almei
.Acum e un frig de crapa pietrele, dar sper sa fie mai caldut pana maine ca iar am un drum la primarie pt niste hartii la un dosar.
Ioana, m-am distrat de minune de Alesio cel mic si scumpic.Cum le stie el pe toate!!!
Aissa si Aniela, v-am vazut papusile.Sunt tare dulci amandoua.
Danina, noi ne-am "blocat" la 6 dintisori (iesiti de vreo 4 luni deja), desi gingiile de la maselute sunt umflate si durerile de dinti duc la destule nopti mai putin dormite.Se poate insa sa nu fi reusit eu sa ma uit cu atentie ca domnisoara nu ma lasa, ma musca intocmai ca un caine.Acum vreo 2 zile a ras cu gura pana la urechi si am tras o privire pe fuga (atunci am avut impresia ca tot acelasi numar de dinti avea).
Acum ma duc rapid sa citesc ceva (am inceput un curs), ca nu stiu cand mai apuc
.Noapte buna si pupici,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei