Par mooooaaaaleeee!!!!!!

Par mooooaaaaleeee!!!!!! | Autor: ioana2004

Link direct la acest mesaj

neata fetelor....mmmmmm nu v-ati tezit??????
spuneti-mi va rog ce sa mai fac cu parul meu....e foarte moale...si sta in toate directiile..mai ales acum cind escurt..
As vrea ceva sa ma dau ca sa nu stau tot timpul sa mi-l pieptan..am folosit si spuma ,si fixativ...dar acum vreau o ceara de par ceva care sa fie teapana...
Daca nu gasesc ce-mi trebuie am sa ma tund ffff scurt ...chiar daca e iarna....
Ajutooooooor!!!!!!!!

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Initial creeata de ioana2004

neata fetelor....mmmmmm nu v-ati tezit??????
spuneti-mi va rog ce sa mai fac cu parul meu....e foarte moale...si sta in toate directiile..mai ales acum cind escurt..
As vrea ceva sa ma dau ca sa nu stau tot timpul sa mi-l pieptan..am folosit si spuma ,si fixativ...dar acum vreau o ceara de par ceva care sa fie teapana...
Daca nu gasesc ce-mi trebuie am sa ma tund ffff scurt ...chiar daca e iarna....
Ajutooooooor!!!!!!!!

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Pai ceara de par o sa ti-l faca si mai moale. Incearca GEL de par! Cu ala o sa-ti stea tzapan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ai parul scurt? daca da . spala-te cu un sampon de volum si nu pune balsam. dupa aia pune in par o spuma de volum si usuca parul cu feonul stand cu capul in jos.dupa ce parul e perfecu uscat ia o ceara de par forte si daca il vrei tepos pe ceafa foloseste-o, daca vrei volum pe crestetul capului nu folosi ceara, tapeaza usor parul ,aseaza-l cu degetele in directia pe care o vrei si dupa aia fixativ.
Inca ceva . parul moale primeste textura si volum daca iti faci suvite blonde. vopseaua decoloranta usuca parul si-i schimba textura, iar iluzia optica data de suvite da impresia de volum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

de acord cu michelle
eu fac la fel, ca si al meu daca l-ai vedea nearanjat ai fugi mancand pamantul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Fetele si eu am parul moaleeee si mor de ciuda.Numai ca la mine e lung.Daca folosesc spuma de par sau ceara,imi apare matreata si mi se ingrasa foarte repede
Nu stiu ce sa mai fac.
Si mi se electrizeaza,uffffff,nu suport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Michelle draga la cate state distanta esti de mine? Ca tareee mi-ar place sa fii prin apropiere ca e bai mare. Parul meu a fost intotdeauna luung (chiar si aproape pana la genunchi) si greu, din cauza asta a si cazut tare mult mai ales in perioade de examene si alte chestii stresante. Sunt vopsita neagra, am fost si roscata si suvitata ... si acuma iara m-am plictisit de culoare. Nu l-am vopsit de mult ca mi-e lene cu burtica asta mare sa ma mai si vopsesc si am la fire albe ... mama mama. Eu am tenul destul de alb si ochii verde inchis, m-ar tenta un castaniu roscat, un caramel ... ce zici? Gasesc ceva pe aici cu care sa ma vopsesc fara sa ma decolorez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si eu am aceeasi problema...Dar am rezolvat-o ..si sint multumita.
Folosesc sampon si balsam Loreal VIVE non-stop volume (singurele care chiar imi dau volum....ca de incercat le-am incercat pe toate). Il las sa se usuce, pulverizez apoi Garnier Fructis Shake & Spray Gel
la radacina dar si pe firul de par si usuc cu peria de ondulat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Eu folosesc sampon pentru volum , spuma de la Kerastase 3D pentru pentru par moale de care sunt ff multumita si nu folosesc deloc balsam pentru ca s-ar lipi de cap practic ( sunt tunsa scurt ).
Dupa ce-l spal ii dau cu spuma si-l usuc cu feonul "zapacind" parul cu mana.

Mergi la inceput