Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:


Rocsana pt doua porti pun:un ou,supu(dachi)o cana jumatate,sake doua lingurita,soiu o ligurita,zahar1/2lingurita,sare dupa gust iar sitache,pui,kamaboko ...pui in cani cate doua bucatele din fiecare.

Devyla drum bun acasa si sa mananci tot ce iti pofteste inima si aici nu ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Anca multumesc
Devylla, sedere placuta in Romania! Imi place mancarea japoneza, dar mai mult imi place romaneasca. Si daca tot ma deranjez sa gatesc, de ce sa nu mananc ce-mi place cel mai mult?! Oricum mancarea romaneasca tine, ba e mai gustoasa daca sta cateva zile, asa ca o data pe saptamana fac cate o oala sau un castron mare de ceva bun si mananc mai multe seri...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

-nshiro eu ma-m gandit sa-i fac ciocolata in forma de inimioara si sa-l servesc la cafeaua de dimineata(14) iar in cafea sa fac cu lapte inimioare am facut putin renshu(sper ca asa se scrie)si se vede foarte frumoas
seara sigur no sa stam acasa si nu o sa am de gatit decat la amiaza
si o sa-i fac la fel in forme de inimioaresi am pregatit si un cadout dragut

EMILY printesa noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by nshiro

Anca multumesc
Devylla, sedere placuta in Romania! Imi place mancarea japoneza, dar mai mult imi place romaneasca. Si daca tot ma deranjez sa gatesc, de ce sa nu mananc ce-mi place cel mai mult?! Oricum mancarea romaneasca tine, ba e mai gustoasa daca sta cateva zile, asa ca o data pe saptamana fac cate o oala sau un castron mare de ceva bun si mananc mai multe seri...

rocsana si bebe chan


Rocsana merci frumos.Si cand ma intorc cred ca o sa mai fie putin pana vine bebe.






poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taki spune:

Buna fetelor, am revenit dupa o perioada de cateva zile. Am fost ocupata cu mutatul, dar by the way...nimeni nu mi-a dus lipsa.
In acest timp, am gatit si eu la noul meu cuptor o prajitura de visine si rulada care am gasit-o postata pe forum si am pus si poze.

Sper sa-mi intru iar in treburi si sa fiu alaturi de voi.
Pana una, alta sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taki spune:

Ahhhh, am uitat...
de Valentine`s Day am sa fac o negresa in forma de inima, am poze. Acum trebuie sa vad unde am sa gasesc o forma de inima mai maricica...asa cat inima mea .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

Taki prajitura arata super binede unde ai gasit visine?
eu ti-am simtit lipsa chiar te-am strigat pe aici
vreau si eu reteta de la prajitura cu visine ca mi-ai facut gura apa cu ea...o seara buna

EMILY printesa noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna bucatariciazi ma-m gandit ca voi avea yasumi insa
ma-m inselat in privinta astavoi sta si azi la cratita
cred ca azi vor veni putne bucatarese pe aici
azi vreau sa fac pt masa de pranz o (lazania)si ceva dulce
va pup si va doresc o zi buna
-devylla hayaku kaetekitene(sper ca am scris corect)
-dolphin
o zi buna


EMILY printesa noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

a@fetele . Ce ma faceti?
TAKI de unde visine? scrie si tu reteta te rog ca bine mai arata yami yami.
Hanako ce ma faci? Ce face emily pupici dulci si tie si ei.
astazi mi-a venit o pofta de sukiyaki asa ca pe seara facem sukiyaki si sashimi.

Sa va dau o reteta luata de la tv eu inca nu am preparat-o sper sa fie buna , cine doreste yoroshikune.

MAGURO TOFU KOROKE
Momen tofu 700g,maguro 200g,2 ling syoiu, 3linguri maioneza, 2oua, faina si panko.

MOD DE PREPARARE
Se ia toful si se pune pe un servet de bucatarie apoi se presara cu o farurie ca sa se scurga bine si se lasa asa cam40-50 min . Dupa ce sa scurs zerul din el se pune intr-o strecuratoare si se apasa cu o lungura sau polonic pana iese tot toful prin gaurelele sitei.
Maguro se taie patratele mici cam 1 cm si se amesteca cu 2 ling syaoiu si 3 ling maioneza.se ia 1 ou se bate si se pune peste tofu, 3 linguri de panko si maguro se amesteca toate si se face koroke.
Se ia al doi-lea ou se bate se da chiftelutele prin faina , ou, si panko si se prajeste in mult ulei la 165C. pofta buna si sa ne auzim de bine

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

-dolphin okaerinasaima bucur ca ai revenit
eu sunt bineemily si mai bine decat minee dulcica rau
azi dimineata mi-a dat trezirea cu sticla de lapte in capmam speriat rau nu stiam de unde aparu sticla iar ea din marginea patului se halizeami-a lasat amintire un cucui e kawai rau
va pup si sper sa nu ne uiti si sa mai treci pe la bucatarie
o zi buna tuturor
TAKI sa scrii reteta aia cu visine ca nu mai potdar visine de unde le gasesc??????????

EMILY poze

Mergi la inceput