Ce mai gatim japonici?Sfaturi,retete,idei...(3)
Raspunsuri - Pagina 10
hanako2004 spune:
-NSHIRO AM TERMINAT CU (UIRO)SA TE UITI LA POZE[FOTO]
AM FACUT SI PIZZA SI PT PAPA (CRIM SHICHIU)
VA PUP SI MAI REVIN[PUP]
PE DISEARA AM SCAPATVOM MERGE CU NISTE AMICI LA MASA
ASA CA PANA MAINE SUNT LIBERA
SPOR LA TREABA[PUP]
EMILY printesa noastra poze
naomi_ioana spune:
Nshiro pt chawan muchi eu am o oala cu sita in ea care o folosesc numai la chawan muchi,o fierb la aburi,si iese belea de buna ce e...
nshiro spune:
Hanako arata bine uiro ala, la gust cum a fost? Da-mi si mie reteta de la pizza te rog, ca-mi ploua in gura........Ce fel de salam ai pus? ca arata ca ala romanesc .
Ioana, deci sa inteleg ca e oala speciala pentru fiert chawan mushi? Daca ma duc la magazin si casc ochii bine, o gasesc? Zi-mi zi mie cum prepari compozitia plizzz, si cata apa pui in oala la fiert!
rocsana si bebe chan
naomi_ioana spune:
Oala se numeste mushikisi se gaseste oriunde.
mod de preparare:
pun cu cateva ore inainte combu intr-o oala la inmuiat pt a da dashi...in apa respectiva (dashi)pun ou,soiu,sake,sare si zahar.toate acestea le amestec si dau o supa care o pun in cani(si acestea se gasesc oriunde de cumparat)iar in supa(cani) pun:shitache,carne de pui,kamaboko,ebi,ginnan...in ceea ce priveste apa din oala nu trebuie sa depaseasca sita,deci pui c-am doua cani de apa si o fierbi la foc mic in jur de 20-25 min...pofta buna iar daca mai ai nelamuriri nu ezita sa ma intrebi
naomi_ioana spune:
Rocsana uite la adresa asta poti vedea poze cu oala despre care iti vorbeam
http://www.rakuten.co.jp/matubara/508164/
hanako2004 spune:
-NSHIRO (UIRO) A ESIT SUPER DE BUN LA GUST [POFTA]A DOUA TURA AM PUS SI MAI MULT ZAHAR CA ZICEA SOTUL CA TREBUE SA FIE MAI AMAI
INSA AM MANCAT CU TOTI SI AM FOST LAUDATA SAMURAI NU MAI MANCASE DE ANI BUNI ....EMI A MANCAT CEL MAI MULTNU SE MAI OPREA CEREA CONTINU
MULTUMESC MULT DE RETETA [PUP]
RETETA DE LA PIZZA MEA ESTE SCRISA SI AICI DE DOLPHIN
DEFAT E PIZZA CU CIUPERCI INSA EU AM FACUTO MIXTA
PT BLAT AI NEVOIE DE 200gr FAINA ,SARE,DROJDIE (kobou)
2 LING ULEI EU AM PUS DIN ULEI DE MASLINE
UN OU SI LAPTE
SE AMESTICA TOTUL SI FACI O COCA SI O LASI PUTIN LA DOSPIT
APOI INTINZI COCA SI FACI O FOAIE SUPTIRE ,O FACI LA ROTUND SAU MODELUL PE CARE VREI
APOI UNGI CU PUTIN SOS DE PIZZA ,PUI BRANZA ,SALAM SAU BEIKON
UN ARDEL ,MASLINE,CIUPERCUTE SI AM FIERT UN OU SI LA-M RAS DEASUPRA APOI LA URMA AM MAI PUS PUTIN CASCAVAL .....O PUI IN TAVA SI O BAGI LA CUPTOR 180c 10-15 MIN
POFTA BUNA
SALAMUL CUMPARAT DE LA UN MAGAZIN ITALIAN INSA SUNT SI LA APITA [PUP]
O ZI BUNA[PUP]
hanako2004 spune:
buna fetelor
vad ca au mai venit bucatarese noi insa disparu bucataresele din inainteTAKI (parca asa )fujisi si tu de la bucatariedolphin
...si restul...
azi nu prea am de facut nimic la bucatrarie papa zice ca vrea ramen si nu prea am bataie de cap cu ele ca le fac imediat iar
seara suntem din nou invitati in oras
fetelor se apropie V.D 14 ce va-ti gandit sa pregatiti??
eu am multe ideii insa nu am hotarat ce voi face
o zi buna si mai revin
devylla spune:
Buna fetelor!
Azi e ultima zi de gateala japoneza.Diseara voi face un beef shichu.Cu o salatica si cred ca ii fac un peste sotului.
Si am terminat!Asa ca cam asta este ,va voi urmarii din Ro si poate va mai spun ce pap ca sa va fac in ciuda...glumesc.
La noapte plecam.Sa vezi chinuiala pe avion cu pricindeii.
Hanako eu pt ca nu prin 14 febroarie...i-am cumparat decat niste ciocolata pe care i-o voi da diseara.Vroiam sa ii mai cumpar ceva...da' la anu'.
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
nshiro spune:
Hanako multumesc pentru reteta de pizza. Sper sa am timp zilele astea sa o fac. Ma bucur ca v-a placut uiro-ul. Ce idei de Valentine ai? Impartaseste-ni-le si noua!
Anca, saru` mana pentru poze. Acu m-am luminat, da zi-mi te rog si ce cantitate de apa si cat ou pui la doua portii (sau la una).
Eu aseara am facut un kurimu shichu cu hotate. brocolli, morcov, ceapa si boabe de porumb iar felul doi piiman umpluti cu o compozitie ca de hamburger, numai ca am pus si putin katakuriko si shoyu. Am taiat ardeii in jumate, am pus compozitia si i-am prajit intai cu fata in jos, apoi i-am intors. Garnitura de cartofi prajiti si salata de varza.
Azi nu stiu ce voi face... poate un chanhan, cu supa de ou si cred ca am sa cumpar niste gyoza...
Devylla cat stai in Romania? Sa mai intri sa ne spui ce bunuri papi, ca sa-mi dai si mie idei, ca eu oricum gatesc mancare romaneasca pentru mine. Ce vedeti ca scriu eu pe aici e numai pentru sot. Eu mananc cu totul altceva
rocsana si bebe chan
devylla spune:
Nshiro stau o luna.O sa mai intru....sa va spun ,dar tu de ce nu papi mancare japoneza?Nu-ti palce?
Am terminat si cu cumparaturili
Va pup ca nu pot sta mult,intrupe seara.Bye
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina