Mamici de mai iunie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
vivighe spune:
Voi de unde luati BIO MARIN ? Ca mie la toate farmaciile imi spun ca nu se gaseste.N-as putea sa iau si altceva in loc?Adik asta ce contine in afara de ulei de peste,ca io am mai gasit ceva ...da avea pe langa ulei de peste si vit. A si D.
adib spune:
inaiona
esti foarte drastica.
nu am vrut sa spun ca perna rezolva problema. ea doar ajuta. probabil.
stomacul nu este ca o clatita din prima faza a sarcinii. el ajunge asa pe parcurs. deci pe linga medicamente pot fi si alte metode de a ajuta.
adi si
ela 23+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
magghyc spune:
Lyly,
Nici mie nu mi-a luat vreodata "doctor T"
tensiunea, dar mie doctorul de familie mi-a spus ca chestia cu masuratul, tensiunea si greutatea sunt obligatiile ei.La voi cum e? Adica de aceea nici nu l-am intrebat vreodata pe doctor, pana nu ne hotaram cum nastem nici nu stiu daca am ce sa spun, atunci doar ar trebui sa ii zic (pt anestezist) ca sunt hipotensiva, am inteles ca are importanta.
Alia, Mama ce bebe grasunel!!! Sa iti traiasca!
Ama,
Si eu am obsesia nascutului mai devreme. In principal din cauza riscului de a ma trezi cu o placenta previa, plus ca , alat belea, daca da semne de imbatranire de pe acum... Dar, ce poti sa faci??Sa speram ca paranoia trece dupa sarcina.
Ina,
Tu ai luat ceva cand erai gravi cu Katja pt placenta?
Magg
22 s+
ildyqo spune:
Hello fetelor,
Mihaela Pentru mine e ok marti. Iti trimit nr. de tel. (vezi PM)
quote:
Originally posted by mihaela.f
Adib am vazut si eu documentarul de pe Discovery cu tot cu nasteri cu tot:-). Intr-adevar a fost cam slabut fata de "In thw womb". Eu marti sper sa ma intalnesc cu Ildy si poate pana seara pune materialul pe odc.
si pun filmul pe odc++ chiar indata ce il am si spun fetelor de unde sa-l descarce.
Fetelor sunt putin dezamagita. Nimeni nu a remarcat ca vorbesc despre bebitzaki ca despre o ea. Este 90% fetita dar mai sigur o sa aflu la eco morfo. Si a inceput sa se miste din ce in ce mai mult, chiar am vazut odata, se vedea pe burta cum cineva 'ciocane' acolo inauntru.
Si azi avem 20 de saptamani. Fix. Fix. Fix. Teoretic suntem la jumatea drumului. Ce a fost mai usor a trecut.
Ildy
20+ cu bebitzaki
in burticahttp://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
LYLY809 spune:
Vivighe, biomarin contine B12, acid folic si ulei de peste. In general B12 nu se gaseste decat injectabil, de-aia eu prefer biomarin. Unde stai in Bucuresti? Eu gasesc intotdeauna biomarin la farmacia Sesiblue din Dr. Taberei, de langa Mega Image.Am intrat o data intamplator langa gara la o farmacie ( pe Grivitei, chiar pe colt, in intersectia aceea) si aveau.
Magghy, la medicul meu de familie se sta cate 2 ceasuri la usa, cu tot cu programare. Sa ma duk sa stau 2 ceasuri pentru o tensiune? Ca de cantarit ma cantaresc acasa, evident. Eu cred ca tot medicul curant ar trebui sa o faca, ca doar de-aia te consulta, printre altele, sa vada daca si tu esti bine, nu numai bebele.
Lily 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
ama_kaly spune:
magghyc curata paranoia!
De abia astept sa ajung saptamana asta la dr,sper sa ma mai linisteasca si sa fi crescut si mai mare si mai grasut bebe al meu!
Mie dr ginecolog imi ia tensiunea si ma si cantareste la fiecare control!
inaioana mulumim de linkuri.Super interesante si emotionante ambele povesti!
mihaela asteptam filmuletul!
Fetelor, sa-mi tineti pumnii maine ca am iar examen!![]()
io
27+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
amiss_zip spune:
Dragi mamici
,
Eu una raman cam fara replica la ce povestiti si impartasiti aici pe forum. Se pare ca noi suntem cei mai mici de p'aici, 18 s si 4 zile. La medic nu am mai fost de la 13s, in schimb am facut triplu test si a iesit bine. V
ad deja 20, 23 de saptamani la voi! Sa aveti bebei sanatosi si frumosi
Cand vom avea vesti de la urmatorul control noi vom fi deja un pic in urma...
cu cel putin 2 saptamani asa ca trebuie sa ne suportati si pe noi
. Nu am luat in greutate, sunt o slabatura. Burtica e mai maricica
, iar bebe ... nu stiu ce sa zic ...misca nu misca... simt ceva dar sa nu fie de la gaze
.
Nu am simptome de arsuri, sau alte inconveniente decat o durere de masea
. Maseau de minte este cea cu pricina, mai exact cea din dreapta jos. Imi povestea cineva ca durerile de dinti sunt mai crunte decat cele de la nastere si asta pentru ca sunt singurele care te fac sa umbli in genunchi prin casa
. Eh, nu am mers in genunchi dar mai nu ne-am dat cu capu de pereti. Dureri atat de mari ca mi-a amortit jumatate de cap
. Pentru ca am fost foarte constiincioasa am mers regulat la dentist si nu am carii. Dar... se pare ca desi a iesit pe jumatate, aceasta masea de minte imi impinge celelalte masele de langa ea provocand dureri cumplite. Abia pot manca. Deja un dinte din fata imi este impins de ceilalti dinti in interior
. Solutia: sa scot maseaua de minte sau ..sa mai rezist
. Vom vedea ce vom face.
Cat de curand vom veni si noi cu alte vesti... poate vom afla si noi daca bb e fetita sau baiat. Daca v-a fi fetita.. .ar trebui sa ii cer scuze ca am facut-o baietel pana acum!
Cat despre ecografia 3D nu cred ca o vom face. Nu mi se pare atat de importanta. Stiu ca se vede bb super bine...dar asta conteaza mai putin
. Sa fie sanatos!
Va pup pe burtici ![]()
ralucis spune:
fetelor, eu am schimbat 3 doctori pana am ajuns la actualul ginecolog si nici unul dintre medicii anteriori nu m-a cantarit sau mi-a luat tensiunea. dr, mihalache da, si la fiecare vizita face chestia asta. voua vi se intampla sa aveti senzatia ca va gadila ceva prinj interior, in zona vaginului? mie imi misca bebe f serios zilnic, dar va intreb ca fiind la prima sarcina nu prea stiu cum e cu miscarile astea si mi-e sa nu fie altceva. cred ca e bebe, nu?
20+ si
ilinca
mihaela.f spune:
Ama, bafta multa maine la examen! Sper sa iti dea usor usor!! Maine ma intalnesc cu Ildi si facem schimbul :-)
Lyly, nu ai de ce sa stai 2 ore la coada la medicul de familie. Nu uita ca femeile insarcinate si copiii au prioritate! hai ca iar strig dupa drepturi :-).
Mihaela
20+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
shoricutza spune:
Salutare la mamici si bebitzi!
vivighe eu am cumparat biomarin (dupa ce am cautat de am capiat
) de la o farmacie din dristor care este deschisa non-stop. Am inteles ca au mereu. Daca stai prin zona si vrei sa cumperi de acolo, iti explic mai exact unde e.
amiss_zip saracutza de tine ... durerile de masea sunt groaznice ... du-te si tu la un dentist (sau ai fost deja?) si vezi ce poti face.
Io incep sa cred ca cel mai groaznic aspect al gravideniei este ca nu poti sa iei analgezice puternice atunci cand ai dureri, de orice natura ar fi ele.
Ama in privinta pumnisorilor stransi ptr maine, poti sa te bazezi pe noi linistita. Iti vom transmite toata energia noastra pozitiva. Hai sa ai bafta!!!
Lyly si Carmen bafta azi la control. Va asteptam cu vesti bune de la nenea dr. Sa ne dati de stire imediat ce si cum. ok?
ildyqo nu fii suparata pe noi. Cred ca ai fost prea subtila ptr niste gravidoase ca noi. Cand te duci sa afli ce este sigur, adica cand ai eco morfo programata? tu iti doresti fetita? io iti tin pumnii sa fie asa cum vrea sufletelul tau! 
adriella m-a socat de-a dreptu' ce-ai scris tu acolo ca nu ai avut scaun 10 saptamani si ca ai pus pana la 13 sapt 17 kg
Mi se pare neverosimil ... Nu ca nu te cred, dar nu pot sa inteleg cum este posibil ...
22+