Mamici de mai iunie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
florypop spune:
Amiss_zip stai linistita si noi suntem in aceeasi situatie: slabim, nu simt miscarile lui bebe (si eu cred ca sunt gaze)si nu in ultimul rand suntem la fel de mici fata de fetele de aici, dar eu cred ca ne vor astepta si pe noi pana dam nastere sambureilor.
Noi ne bucuram ca suntem mai mici ca avem pe cine intreba.....
Pupici,
Flory
19+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
carminabulina spune:
Buna burticilor!
OFFF decat sa scri la ora asta pe forum mai bine te impusti, asa de greu se deschid paginile.
Am fost azi de dimineta si am depus actele la primarie...gata ma marit
, o fi bine, o fi rau?
Partea proasta este ca ne-au programat la 10.20
dimineta si nu cred ca o sa vina nimeni la primarie sa ma vada cum spun eu mandra "DA"
.
Nu am nici o poza de la ziua mea cu mine, doar una cu o prietena ca vroia ea sa faca poza cu burtoasa mea, in rest numai cu fetele si nu mi se par relevante. Dar o sa pun de la cununie, he he he....multe.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
shoricutza spune:
Carmina la 10.20 sambata? pai de ce sa nu vina nimeni? ca nu este chiar asa de devreme. Si apoi stai tu linistita ca prietenii care vor sa fie alaturi de voi in astfel de clipe, vin si la 6 dimineata. Noi am avut cununia civila vinerea la ora 14 si am avut sala plina de prieteni desi au fost nevoiti sa se invoiasca de la servici. Nu-ti face griji inutile ... Sa fie intr-un ceas bun!
22+
ildyqo spune:
Hello Adriella,
M-a socat atitudinea doctorului tau. Foarte, foarte bine ai facut ca ai schimbat acest medic. Mie mi se pare o atitudine total nepotrivita si nu mi se pare normal sa-ti fie frica sa intrebi ceva. E dreptul tau sa intrebi si obligatia lui sa-ti raspunda civilizat.
Ai rezolvat pb. cu constipatia? La un moment dat fetele chiar dadeau solutii pentru asta, eu am retinut iaurt, prune uscate. La mine functioneaza.
Cu uterul cum mai e? Si eu am avut uterul un pic retrovers dar mi-a zis dr. ca isi revine, nu-i pb. Am si uitat acum sa intreb dar cred ca imi zicea ea daca ceva nu era in regula.
Fi tare, si mult tupeu ca altfel ai doar de pierdut. Nici eu nu-s o persoana tupeista (doar in gand ma cert cu toti care cred eu ca nu se comporta corespunzator) dar cred ca-i spuneam vreo doua.
quote:
Originally posted by adriella
Buna fetelor!Am si eu o intrebare legat de "masuratori" ..voi ati rugat medicul sa va spuna dimensiunile bebelui sau medicul va zis fara sa fie intrebat?
Eu una nu mai am curaj sa mai intreb nimic nici un medic.
Am patit-o urat de tot cu un medic de la care nu m-am asteptat... oricum sunt o fire mai tacuta dar acu parca si mai mai mult...mai ales cand e vorba de vre-un medic.
Mi-a fost un soc destul de mare... aveam 13 sapt, luasem f. mult in greutate pana atunci +17 kg. (de la 43 de kg la 60)... eram constipata, 10 sapt nu am putut sa ies la toaleta cu nici un fel de leac. Eu la 13 sapt aratam de parca eram in luna a 7-a
Dupa ce m-a intrebat de toate ...ce am mancat, ce am facut, ce medicamentente am luat,i-am raspuns la toate intrebarile lui frumos,
..apoi l-am intrebat "ce sa mai fac sa ies la toaleta?".
.. s-a incruntat
a inceput sa zbiere la mine.
..pana m-a dat afara din cabinet -zicandu-mi ca el crede ca eu mananc dulciuri la kg (iar eu nici nu suportam dulce) si ca am luat f. mult in greutate sa nasc cu cine vreau numai cu el nu.
In acea perioada nici sotul meu n-a fost langa mine, era plecat, nu prea-i suradea ideea ca-s insarcinata...iar parinților mei nu le-am spus ...nici pana acum..Ups..
Bineinteles toti m-au sfatuit sa-mi caut alt medic..desi decand ma stiam nu am fost la nici alt medic decat la el.
Am avut noroc cu o colega de la scoala care m-a dus la Dr. Olaru, ce-i drept e un pic mai scump decat alti medici, dar merita!
El mi-a spus care era problema, am uterul retroversat cu placenta asezata pe peretele posterior care-mi sta si obtureaza intestinul gros.
Diana te rog spune-mi, cum a fost nasterea cu dr.Olaru,cum s-a purtat cu tine -avand in vedere ca n-ai fost pacienta lui ? eu am auzit numai laude despre el insa nu cunosc pe nimeni care a născut cu el... am emotii.
Sa auzim numai de bine!
Io23
Ildy
20+ cu bebitzaki
in burticahttp://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
cristina1702 spune:

uf, asa sufar ca nu am internet acasa...pana acum nu m-a interesat, pt ca eu stau mai mult la serviciu...dar acum ...mi-a chiar lipsit faptul ca in weekend nu am putut sa citesc nimic despre voi...
o sa-mi bag si eu cat mai repede internet acasa..neaparat...
shoricutza
m-am regasit in starile tale...si chiar credeam ca sunt singura labila psihic de pe aici...ei bine eu de cand ma stiu mi-am dorit (cu convingere) baiat! dupa ce am ramas insarcinata, sotzul meu a inceput sa-i zic1 tam-nesam "madalina"...si eu stiam ca suntem de acord ca vrem baietel...la inceput m-a bulversat, pe urma tot mai multa lumea imi spunea ca e fata si incet-incet nu numai ca m-am obisnuit cu ideea dar a inceput sa-mi placa...pt noi era clar madalina...in mintea mea (pt ca u aveam curaj sa spun nimanui) erau tot felul de ganduri ciudate...nu intelegeam ce se intampla cu mine, dar stiam ca se apropie ecografie si simteam o teama ciudata: stiam ca daca o sa-mi spuna ca e baietel, o sa fiu dezamagita...ce ciudat...mi-era rusine...trebuia sa conteze doar ca e sanatos, si totusi...mi-era teama...noi am ajuns acolo si ne-a confirmat ca e "madalina"...am sarit amandoi in sus de bucurie...desi, iti spun , inainte sa raman insarcinata eram inversunati sa avem baiat...ce ciudata e viata...eu am facut ecografia la 18 sapt incheiate si sper sa nu apara nici o surpriza la urmatoarea ecografie...oricum sozul meu crede ca are o conexiune cu fetita...el a luat semn pt masina cu "fetita la bord" de la inceputul sarcinii, asa de sigur a fost...
hai ca m-am intins...dar cred ca ai inteles de ce m-am regasit in mesajul tau...si am zambit cand l-am citit...
Lily 21+
si eu am avut dubii in ceea ce o priveste pe doctorita mea...am fost de cateva ori la ea (o data la luna) si niciodata nu m-a cantarit sau luat tensiunea...si mi se parea ciudat...doctorita de familie mi-a luat imediat tensiunea, cand am fost la ea pt analize...si m-am gandit ca as vrea, fara sa o supar, sa-i sugerez cumva...asa ca am intrebat cat trebuie sa ma ingras ca nu stiu...si m-a uimit! mi-a zis: pai ai luat 4 pana acum...eu zic 10 in total...!!!??? ideea e ca luasem chiar 4 kg si ea stia asta fara sa ma puna pe cantar...probabil ca experienta isi spune cuvantul si recunosc ca m-am mai linistit...cert e ca noi amandoi suntem mici de inaltime si slabi si ne-a zis din start ca o sa avem o fetita mica...dar din ecografie ne-a zis ca este foarte bine...asa ca ... daca stie din ochi nu ma deranjeaza ca nu ma cantareste...
oricum tot am si eu un stres! toata lumea ma intreaba de RH...mie nu mi-a zis nimic...asa ca habar nu am...poate mi-l face mai spre sfarsit? o sa incerc sa o intreb data viitoare...sper ca nu risc nimic, eu sau copilul...
cristina
cristina1702 spune:
ce trebuie sa fac sa apara ora si ziua la care am trimis un mesaj? am vazut ca la voi toate apar informatiile la mine nu...
cristina
ildyqo spune:
Hello fetelor
soricutza
quote:
Originally posted by shoricutza
ildyqo nu fii suparata pe noi. Cred ca ai fost prea subtila ptr niste gravidoase ca noi. Cand te duci sa afli ce este sigur, adica cand ai eco morfo programata? tu iti doresti fetita? io iti tin pumnii sa fie asa cum vrea sufletelul tau!
he, he, he. Nu sunt suparata. La eco Morfo ma duc abea pe 17 febr. La noi in brasov este mai greu, la doctorul care vroiam eu gaseam programare doar in martie, cand era prea tarziu (depasea 24 sapt) dar sa speram ca e bine si asa.
tati isi dorea fetita si e in culme fericirii, eu oscilam intre baiat si fetita dar inclinam catre baiat, probabil a observat si doctorita ca m-a intrebat daca sunt dezamagita ca nu-i baiat? Nu , nu sunt si din ce in ce mai mult imi place ideea ca-i fata. Cred ca tu ma intelegi cel mai bine. Pana la urma, amandoua vrem un bebel sanatos, nu conteaza daca-i fata sau baiat.
carminabulina nu stiu daca am apucat sa-ti urez casa de piatra dar o fac acum, si tot ce iti doresti. sa fii fericita si un bebel frumos si sanatos.
amiss_zip - stai linistita, nici noi nu suntem f.f. mari - 20 sapt, si de vreo 2 luni parca nu am pus nimic pe mine(cantarul meu e cam ciudat si nu imi dau seama daca chiar nu m-am ingraseat sau doar arata aiurea). Cu miscatul bebelui, la fel, doar de vreo saptamana o simt calume, pana atunci nu stiam daca sunt gaze sau bebe. Dar e bebe. clar.
Ildy
20+ cu bebitzaki
in burticahttp://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
adib spune:
Carmina
Casa de piatra!!!

O casnicie fericita, cu cit incepe mai devreme cu atit mai bine, nu?
A voastra va incepe la 10.20.? Cam tirziu. Va doresc sa aveti parte de ea sanatosi, voinici, voiosi multi ani de simbata ora 10.20.
Numai bine.
adi si
ela 23+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
dilaural spune:
Buna dragele mele...
Toata lumea bine? Asa si trebuie sa fim...!!!
Eu azi am ajuns la mijloc... adica 20 de sapt.... A fost usor pana aici, sa vedem de-acum incolo...
Lunea viitoare ma duc la eco morfo-fetala. Sunt atat de nerabdatoare...!!!
Vroiam sa va intreb... voi v-ati facut vreun control la inima mai amanuntit??? Din cate stiu eu, in aceasta perioada a sarcinii si mai ales la nastere (oricum ar fi ea) inima este cea mai solicitata.
Aveti de gand sa va faceti acest control?
Va pupicesc!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
20+ cu
Andreea Eliza

Am si eu o intrebare legat de "masuratori" ..voi ati rugat medicul sa va spuna dimensiunile bebelui sau medicul va zis fara sa fie intrebat?
.. s-a incruntat
..pana m-a dat afara din cabinet -zicandu-mi ca el crede ca eu mananc dulciuri la kg (iar eu nici nu suportam dulce) si ca am luat f. mult in greutate sa nasc cu cine vreau numai cu el nu.
camim