Slabim mincind din 3 in 3 ore (2 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 9
Eftimie C. spune:
OK Adi ne-ai facut curioase, cel putin pe mine.Da-ne dieta cu ananas completa.
Fetelor eu va
pana luni.Sa aveti un sfarsit de saptamana placut.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
karin10 spune:
Sincere condoleante Carmen
.Eu am reusit sa citesc tot ce ati scris dar cind sa raspund se ducea internetul sau aparea lume pe aici
pe la servici.
Mie reteta de k-k imi place foarte mult la gust si are efect de fiecare data: garantat 500 de grame jos.
.Si faza cu rusi e buna:intradevar slabesti dupa ce scapi de ei, eu cum nu mai alaptez destul de des
cu serviciul asta, chiar i-am avut in vizita, asa ca acum cintarul meu bate in jos.............vai cit mi-as dori sa fiu si eu luni dimineata in top![]()
![]()
dar nu in ala rusinica, sa nu incurci cumva Nora topurile. Da , chiar , tie Nora iti doresc putere sa scapi de perioada stresante
, sa ajungi sa stai mai mult cu noi ca tare avem nevoie de incurajarile tale chiar si sub forma de
.
varga
adif spune:
dieta cu ananas:
sunt de fapt 3 faze
daca nu aveti mult de slabit, (pana in 10 kg) se poate tine doar faza 1, apoi mentinere.
faza1:
dureaza 3 saptamani
in prima saptamana se consuma numai fructe, tinand cont sa nu se asocieze fructele diferite, sa se pastreze o distanta de 2 ore intre mesele cu fructe diferite si cum am mai spus sa nu se revina in aceeasi zi la primul tip de fruct daca s-a consumat deja al 2-lea tip
nu exista limita de cantitate (asta imi place cel mai mult), poti manca oricand, la orice ora, e important sa mananci cat mai mult, sa nu simti foamea
ziua 1- ananas proaspat (eu o sa inlocuiesc cu mere), seara 2 banane
ziua 2-papaya(kiwi, mere), seara mango (kiwi)
ziua 3-papaya(kiwi), seara ananas (mere)
ziua 4-toata ziua pepene verde (mere, capsuni, portocale)
ziua 5-2 banane, caise (uscate)200g, seara afine (mere),( asta e reteta, normal ca nu o sa mananc afine
)
ziua 6- prune uscate 200g, capsuni (mere)
, 2 banane
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by adif
trebuie sa ies de urgenta... revin mai tarziu
Adi,mamica lui Sebix
Adif, tu esti din Constanta? Stii ca-mi pica drum acolo pe 16-17 februarie ? Tot nu stiam unde sa poposesc...Glumesc, desigur, dar imi caut unde sa innoptez, inca nu stiu.
Nora
adif spune:
Nora, dar cu ce ocazie in C-ta?
in perioada asta e frumos , dupa inghetul asta poti sa patinezi pe mare
adif spune:
in legatura cu locul de innoptat; in urma cu cateva luni o colega a vrut sa-i faca o surpriza iubitului ei, cu ocazia zilei lui de nastere, isi dorea sa iasa ceva deosebit, o noapte in doi la un hotel.
si a ales fata la recomandarea unei alte prietene un hotel pe undeva prin centrul Constantei ...si surpriza, din pacate neplacuta
dar cand dragostea e mare nu mai vezi peretii decojiti, mucegaiul din baie sau lenjeria nu chiar impecabila a cuibusorului de nebunii
dar tu nu vei veni cu sotul, nu?
asa ca ai grija ce alegi, pe vazute, nu pe recomandate![]()
daca vrei o intreb pe prietena mea numele hotelului, macar sa stii de care sa te feresti![]()
adif spune:
sa revin cu dieta cu ananas:
ziua 7- toata ziua mere
saptamana2:
ziua 8 prune uscate 240g, capsuni (mere), stafide 240g
ziua 9 struguri toata ziua
ziua 10 la fel ca 9 (eu ii inlocuiesc cu mere)
ziua 11 4 chifle sau 240g paine, 3 buc porumb fiert (eu iau boabe congelate)
ziua 12- ananas(mere), salata de rosii, ceapa, salata verde
ziua 13-mere, cartofi fierti fara sare
ziua 14 kiwi
stiu ca e cam drastica, dar da rezultate,
se incumeta cineva?
eu am inceput de azi
daca va intereseaza va dau si continuarea, a 3-a sapt, cand se introduc incet incet si proteinele
devylla spune:
Buna fetelor!
Vad ca a fost ceva activitate pe aicia ieri.
Dieta cu ananas suna binisor.E bine de retinut
Si foarte adevarat ca trebuie sa mentii greutatea ca altfel ai incurcat-o
.
Oky doky ma duc sa fac curat ca e jale revin cand va treziti![]()
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
devylla spune:
Se pare ca azi e cam pauza pe forum!Mai mult am vorbit singura.
Ei atunci va pup...la mine e aproape seara si vine sotul de la munca si ma duc sa ii tin companie
.
Maine nu stiu daca voi putea intra.
Asadar ne vedem luni la raport!
Nora si dimensiunile nu?
Da si e si concursul!
Bafta la slabit si mare grija in week-end 
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina